BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Tors szuka e36 coupe! :) (lub ciekawego sedana)

Tors - 2007-11-25, 23:04
Temat postu: Tors szuka e36 coupe! :) (lub ciekawego sedana)
Poniewaz przymiezam sie do zakupu kebaba mam wielka prosbe! Moze jest ktos kto mogl by ogladnac pare sztuk dla mnie!? Pierwsza z Lublina! http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3783202 Nie wiem dlaczego nie ma fot wnetrza i tylu! Czy ktos mogl by ja ogladnac bo cena jest nad wyraz atrakcyjna! inne ogloszenia bede sukcesywnie dodawal! Z gory dziekuje!
http://moto.allegro.pl/it..._coupe_e36.html Ten koles ma duzo e36 coupe! chetnie przygarne jakiegos isa :)
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3813670 Ten sedan wyglada ladnie ale dlaczego ma grill i zderzak nowszy niz reszta? hmmm...

Bajka - 2007-11-26, 00:13

Tors napisa³/a:
http://moto.allegro.pl/it..._coupe_e36.html Ten koles ma duzo e36 coupe! chetnie przygarne jakiegos isa

pytałam na innym forum o tego sprzedającego i jego auta i taka była odpowiedź:
Cytat:
Z zewnatrz ich stan jest dobry/ b. dobry, sciaga cale, nie rozbite,
Nie przygladalem sie im bardziej, poniewaz mnie to nie interesowalo, wiem tez ze on je ciagnie bardziej dla funu - czesto jest tak ze wogole nigdzie nie oglasza ich tylko wystawia przed chate i se stoja - wiem bo mam laske na tamtej ulicy.

Wiem tez ze ma zawsze 1-2 ladne bmki "w garazu" bylo tak 3mc temu jak szukalem auta to sie go pytam czy ma cos lepszego - intersowala nas 1.8 is zaprowadzil nas i pokzala i to byla dopiero bmka.

Tors napisa³/a:
Ten sedan wyglada ladnie ale dlaczego ma grill i zderzak nowszy niz reszta?

bo to m3 :mg:

lesiek - 2007-11-26, 09:21

Kupuj 518i M43 :) Taki gosc z Mielca sprzedaje is'a, podejde jak bede mial chcwile i sie popytam :)
Tors - 2007-11-26, 10:00

w gre wchodzi tylko e36! :) ) wiec dzieki lesiek za checi ale 518 mnie nie interesuje:)
lesiek - 2007-11-26, 10:16

Ale o is'a sie spytam :) w kebabie :) nie bylo e34 IS :)
Tors - 2007-11-26, 10:20

to dziwne bo napisales 518i z m43 pod maska! wiec dlatego sadzilem ze to jakis swap w e34! jak e36 to chetnie ogladne tylko jaki kolor?
lesiek - 2007-11-26, 10:28

M43 to nie jeste IS :) is oznaczany jest M42 ;) M43, to jest zwykle 1.8, z tym ze na łańcuchu rozrządu :)
A kebab - Srebrny kolor, caly M-tech i jakies tam wyposazenie :)

BMW - 2007-11-26, 11:06

Ten kebab ładnie wygląda http://moto.allegro.pl/it..._coupe_e36.html
Tors - 2007-11-26, 12:04

Zajefajny! Tylko badlook do bani :/ musze przeliczyc fundusze czy stac by mnie bylo na wymiane maski! :D
BMW - 2007-11-26, 12:09

No maska do wymiany ale nie odrazu najwazniejsze zeby technicznie był dobry
Tors - 2007-11-26, 12:45

Wydaje mi sie ze to e36 z gostynia to fotka pogladowa bo na kilku innych aukcjach tez gosc ja ma! Wiec pewnie to wogole nie to auto! Najbardziej mi zalezy na ogladnieciu tej pierwszej z Lublina! Czy mogl by ja ktos zobaczyc? dzwonilem do wlasciciela i zapewnia ze auto jest w dobrym stanie!
BMW - 2007-11-26, 13:41

cena 7.200 zł pewnie jakis szrot znajac zycie ... wez pomysl nad czyms innym za taką cene pewnie kupiłbyś dobrą e30 a nie e36
southOFheaven - 2007-11-26, 17:57

BMW napisa³/a:
cena 7.200 zł pewnie jakis szrot znajac zycie ... wez pomysl nad czyms innym za taką cene pewnie kupiłbyś dobrą e30 a nie e36

co coz.. jesli blacha w miare zdrowa (wiadomo ze na 100% ktorys element byl malowany) a wnetrze zadbane to czemu nie? mechaniczne rzeczy zawsze mozna wymienic.. poza tym e36 juz powoli zbliza sie do takiej ceny.. normalna sprawa.

jesli mozna miec cos w miare ladnego i sprawnego za ta kase (np coupe is 1992r) to po co przeplacac za np z 1997 kosztujace 15tys wiecej? chyba ze dla komfortu psychicznego.. (fizycznego tez :wink: )

Tors - 2007-11-26, 19:17

Ja potrzebuje autko do jazdy przez zime! Tym sie glownie kieruje! Nie musi byc to ideal mechaniczny ani blacharski ale zeby nie byl mocno wyeksploatowany! a to ze cena to 7200 to dla mnie duzy plus bo po co mam kupowac jakiegos kebaba za 20 tys zeby po zimie szukac na niego kupca przez pol roku! moze autko zostanie a moze nie wiec wole kupic cos tanszego i bez problemu potem sprzedac lub ewentualnie ladnego sedana zeby w razie powiekszenia rodziny juz zostal i nie szukac 2giego! Nie szukam nic co bylo by niesamowicie zadbane i wychuchane! poprostu potrzebuje auta na co dzien najlepiej z drobna gleba i ladnymi felgami i wstyd sie przyznac ale najlepiej z gazem! Moją e30 nie wyjezdzam przez cala zime i stad pomysl na e36! Jezeli ktos z Lublina mogl by ogladnac to coupe to byl bym wdzieczny! Licze sie z tym ze pewnie bylo walone ale łudze sie ze nie mocno i ze zrobione jest tak ze nie trzeba bedzie nic poprawiac! to chyba wyjasni skad pomysl na takie autko i na niska cene!
Robsy-M-Technic - 2007-11-26, 20:25

Siema,ja jestem z Lublina :) Ale nie znam się na e36,żeby podjechać i powiedzieć czy to samochód po przejściach czy wart polecenia. Kamil328jest z "prawie" Lublina, Jaqub. Oni maja e36 i pewnie lepiej ode mnie się znają na e36. Zagadaj z nimi,to moze Ci pomągą w kupnie beemki. Pozdrawiam :)
Toots - 2007-11-26, 20:43

jezeli chodzi o te wszystkie e36 z Gostynia to zworc uwage, ze wszystkie samochodzu dziwnym zbiegiem okolicznosci maja przejchane po 150tys km. Czy to nie jest dziwne ??
Bylem z kumplem u niego ogladac e36 i powiem ze z wygladu to sa fajne, gorzej pod wzgledem technicznym. Jak na te 150tys km kazda miala jakis slad co swiadczyl ze raczej ma wiecej. np. w jednej galka zmiany biegow swiecila sie jak psu jajca, w drugiej fotel wyjechany, trzecia nie trzymala obortow ale tlumaczyl to tym ze nie ma juz paliwa w baku lol, a czwarta miala caly blok silnika w rdzy.
Jak masz blisko do Gostynia to podjedz zobaczyc moze cos nowego sprowadzil, lub niech ktos kto sie bardziej zna na BMW ode mnie tam podjedzie je zobaczyc.
Pzdr

Pawel735 - 2007-11-26, 21:27

Byłem kiedyś zaintereseowany zakupem samochodu od tego gościa z Gostynia i powiem krótko.To co wtedy miał na podwórku to wszystko były ruiny.Zaniedbane i wytłuczone.
--==maly==-- - 2007-11-28, 12:26

TÄ… pierwszÄ… co teraz jest z Lublina odradzam.
Znam ten samochód on jest ogólnie z Dęblina nie lublina chyba,że ktoś go odkupi lub to komis. Zlom jakich malo. Sprzedaje się już z rok. Kiedyś moglem ją kupić za 6000zl rok temu to byla super cena ale progów tam nie ma silnik chodzi jak sieczkarnia no i miala dzwona na 100%.