| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - PS2 slim do auta... czyli divx, pilot, zasilacz
jaqub - 2007-11-16, 23:31 Temat postu: PS2 slim do auta... czyli divx, pilot, zasilacz jak to jest tzn wiem ze potrzebuje przede wszystkim zasilacza na 8.5v z 12v -no problemo
divx- czy potrzeba robic te swap magic itp zeby wgrac program (chyba media player) i kodeki zeby lataly divx'y?
pilot- konsola musi byc widoczna dla pilota czy sa jakies czujniki IR ktore mozna zamontowac i cieszyc sie ukryta konsola (np w schowku itp) czy pilot musi widziec konsole (wymuszony montaz pod schowkiem (e36))
czy pilotem mozna obslugiwac np media playera w celu odtwarzania divxow?
zastanawiam sie nad PS2 do auta zamiast shit'owych dvd z divxem bo w sumie cena nie wiele wyzsza ( za byle jakie dvd trzeba wydac ok 300pln a ps2 mozna nowke miec za ok 399pln + ok 40pln zasilacz + ok 40pln pilot ew + swap magic za 70pln (ale moze uda sie wgrac media playera i kodeki bez tego)... a poza filmami mozna w cos pograc
jesli mozecie to napiszcie jak to jest z tym ogladaniem filmow na PS2 bo ja na PS2 gralem tylko 2 razy
Kosa - 2007-11-17, 02:52
bodajze swap magic 3.8 chyba ze jest jakis nowszy ma juz obsluge divx
| Cytat: | Czy na Swapie mogę obejrzeć film DVD-Video, DivX/Xvid ?
Do DVD-Video (nawet kopii) nie potrzebny jest Swap. Do DivXów jak najbardziej tak. Musimy zaopatrzyć się w program nam to umożliwiający (RMP, SMS etc...). |
southOFheaven - 2007-11-17, 08:20
a gdzie chcesz upakowac lcd?
jaqub - 2007-11-17, 12:45
| southOFheaven napisa³/a: | | a gdzie chcesz upakowac lcd? |
kupilem juz blaupunkta 7cali ze sluchawkami bezprzewodowymi i pilotem montowanego w dach... ale mam super patenta
[ Dodano: 2007-11-17, 12:46 ]
| Kosa napisa³/a: | | bodajze swap magic 3.8 chyba ze jest jakis nowszy ma juz obsluge divx |
bez swap'a nie idzie divx?
Kosa - 2007-11-18, 21:04
niestety nie pojdzie musisz miec SM najlepiej 3.8 tak jak pisalem
jaqub - 2007-11-18, 23:44
podlapalem troche tematu...
nie bede kupowal swap magic tylko ripper pojdzie z jakims zabezpieczeniem (modbo)...
|
|