| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Nietuzinkowe autko z pyrlandi
BARABUS - 2007-09-14, 11:25 Temat postu: Nietuzinkowe autko z pyrlandi Wczoraj widziałem tą sliczną beemke... wiadomo skąd jest ... z PYRLANDI !
Na zlocie robiłą furorę, ale na tym nie koniec. Będą zmiany, pozwolę sobie pokazac jakie
Troche o autku:
gwint H&R na przodzie
M_technik 2
czarne skóry w naprawde idealnym stanie
silnik to M20B25 igiełka
wogóle całe auto zrobione od podstaw, jestem pełen podziwu, nie ma szpachlu, bez kompromisu full respect !!!
Wkrótce będa zmiany, dojdą jedne z jedynych felg które powinny być w tym aucie... E30, jedyne godne auto które zasługuje na jedyne godne fele (no może poza Schmitami )
BBS RS 8x16" przód i 10x16" tył w super edycji BARABUSa GOLD perfect !
/URL]
[URL=www.fotosik.pl]
RoboCop - 2007-09-14, 13:33
MASAKRA!!!!! PIĘKNE !!
High-Tech - 2007-09-14, 13:48
BARABUS > chwalisz autko, a fotografa nie?!
Hehe
Cudna furka, a fele sprawią, że wygląd tej e30'chy będZie po prostu miażdżył.
Gratuluje właścicielowi.
BARABUS - 2007-09-14, 14:16
| High-Tech napisa³/a: | BARABUS > chwalisz autko, a fotografa nie?!
Hehe
Cudna furka, a fele sprawią, że wygląd tej e30'chy będZie po prostu miażdżył.
Gratuluje właścicielowi. |
no o fotografie zapomniałem, zapożyczyłem foty z tematu o Toronto
Fotki też miażdźą
A fura to będzie kosa niemiłosierna, ale to dopiero na wiosne... trzeba zawias przerobić, oby zima nie była zbyt długa
BMW - 2007-09-14, 14:39
Widziałem e30stke w Toronto ten samochód powala na kolana i to czerwień coś pięknego
alexil - 2007-09-14, 17:15
A ja właśnie oczyma duszy widzę w tym aucie czarnego germana:>
Czerwień nigdy mnie nie pociągała, a już na pewno nie w BMW.
Pozdrawiam
fileo - 2007-09-14, 17:28
bezypadkowa
http://www.joemonster.org/filmy/4915/Mistrz-driftu
Mlody - 2007-09-14, 17:31
| alexil napisa³/a: | A ja wÅ‚aÅ›nie oczyma duszy widzÄ™ w tym aucie czarnego germana:>
|
Gdyby byla czarna mmmmm
U niefanjnie to wyglodalo To napewno ta beemka
MAJSU - 2007-09-14, 17:32
Chyba pierwszy raz widzę auto stjunowane w Poznaniu krainie tandety i przypału które niema w sobie nic badziewiastego i wiejsko tuningowego Super furka...
BARABUS - 2007-09-14, 17:34
czarna czerwona zawsze w moich oczach będzie przed czarną
Jacek E30 - 2007-09-14, 17:43
MAJSU mógłbyś rozwinąć swoją myśl na temat tandety i przypału z Poznania bo aż umieram z ciekawości
fileo - 2007-09-14, 17:44
| BARABUS napisa³/a: | czarna czerwona zawsze w moich oczach bÄ™dzie przed czarnÄ… |
czerwony czerwonemu nie równy. żywy czerwony lepszy od matowego czarnego. Czarny to czarny - byle bez rys
Mlody - 2007-09-14, 18:01
| BARABUS napisa³/a: | czarna czerwona zawsze w moich oczach bÄ™dzie przed czarnÄ… |
A wedlug mnie
czerwona , czarna zawsze w moich oczach będzie przed czerwona
SA GUSTA I GUSCIKI
Gasper - 2007-09-14, 18:17
| Jacek E30 napisa³/a: | MAJSU mógÅ‚byÅ› rozwinąć swojÄ… myÅ›l na temat tandety i przypaÅ‚u z Poznania bo aż umieram z ciekawoÅ›ci |
A G T
H O T
........
MAJSU - 2007-09-14, 19:06
| Gasper napisa³/a: | | Jacek E30 napisa³/a: | MAJSU mógÅ‚byÅ› rozwinąć swojÄ… myÅ›l na temat tandety i przypaÅ‚u z Poznania bo aż umieram z ciekawoÅ›ci |
A G T
H O T
........ |
Kalwi&Remi
Doniu&Liber
Jacek E30 - 2007-09-14, 19:29
MAJSU rozumiem, że miałeś na myśli ogół a nie kwestie BMW A jak już tak poruszyłeś muzykę dlaczego nie wspomniałeś o PEJI oraz 52-Dębiec
Chyba nie chcesz żebym poruszył temat stolicy
I jeszcze takie sobie pytanie, mianowicie: czy cieszysz się, że jesteś polakiem-jesteś z tego dumny
MAJSU - 2007-09-14, 19:54
| Jacek E30 napisa³/a: | MAJSU rozumiem, że miaÅ‚eÅ› na myÅ›li ogół a nie kwestie BMW A jak już tak poruszyÅ‚eÅ› muzykÄ™ dlaczego nie wspomniaÅ‚eÅ› o PEJI oraz 52-DÄ™biec
Chyba nie chcesz żebym poruszył temat stolicy
I jeszcze takie sobie pytanie, mianowicie: czy cieszysz się, że jesteś polakiem-jesteś z tego dumny |
Dokładnie chodzi mi o ogół Nie wspomniałem o Peji bo nie jest przypałowcem akurat i sam nie raz komentował "piosenkarzy" młodego pokolenia których wymieniłem... 52 może się podobać lub nie ale przypału nie robi. Jak chcesz to poruszja temat stolicy mnie to nie boli Czy się cieszę że jestem Polakiem ? Nie... z czego tu się czieszyć ? Dla mnie bez różnicy czy bym był Francuzem, Amerykaninem czy Nigeryjczykiem... i nie jestem z tego dumny ale tez mi nie wstyd z tego powodu.
Jacek E30 - 2007-09-14, 20:08
Tak myślałem Rozwiń ten ogół-jestem ciekaw jaką posiadzasz wiedze na temat WLKP
korzuch - 2007-09-14, 20:58
hm chcem napisac ze wstyd mi za kiboli z jednej wioski z centralnej Polski przepraszam za szczerosc
MAJSU - 2007-09-14, 21:35
| Jacek E30 napisa³/a: | ! RozwiÅ„ ten ogół-jestem ciekaw jakÄ… posiadzasz wiedze na temat WLKP |
A co to jakiÅ› quiz o wiedzy z WLKP Nie interesuje siÄ™ tym regionem Polski kompletnie...
BARABUS - 2007-09-14, 21:36
ludzie nie o tym temat skończcie te bezsensowne przepychanki, fura jest kosa i niewiele jest takich w kraju, co tu dużo gadać
Jacek E30 - 2007-09-14, 21:53
MAJSU skoro siÄ™ nie interesujesz kompletnie to skÄ…d wiesz o tej tandecie i przypale
Pscolka - 2007-09-14, 22:35
Boze chlopaki czy wy wszedzie musicie robic ot??
Nie mozecie dokonczyc tej rozmowy na pw??
Temat byl o samochodzie a polecialy wycieczki osobiste........ co z tego z jakiego ktos pochodzi miasta........ i jakiej muzy slucha...
wszedzie musicie szukac zaczepki koguciki wy moje
Licze do 10 macie dac sobie buzki
Piotr_1 - 2007-09-15, 00:16
No ciężko by było nawet na żywo się dogadać. W przypadku Jacka odezwał się silny patriotyzm lokalny . Ja na przykład takiego nie posiadam. Różnie to w życiu bywa. Te azevy też ładne moim zdaniem.
urbi - 2007-09-15, 00:39
zajebista !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wolal bym te azevy niz bbsy
Piotr_1 - 2007-09-15, 02:14
No właśnie, nie zmienia się czegoś co jest dobre. A te felgi sa dobre w tym samochodzie. Jestem napruty, ale to widzę.
BARABUS - 2007-09-15, 07:24
no to jesteś mocno napruty bo azev nigdy nie był dobry, obecnie jest bardziej oklepany niż borbet a
ANDRZEJ-BIELAK - 2007-09-15, 08:56
Może ktoś wreszcie odpowie czy to auto z linku które pierdyknęlo w słup to to same auto co przedstawił BARABUS????
| BARABUS napisa³/a: | | bo azev nigdy nie byÅ‚ dobry, obecnie jest bardziej oklepany niż borbet a | zdecydowanie wole azev, zwykÅ‚y borbet A wogóle nie wyglÄ…da, co innego DZIEWIEĆ CALI W POLERCE z pÅ‚askim deklem. AZEV zwyklak już Å‚adnie siÄ™ prezentuje, nawet jak ma 7,5 cala szerokoÅ›ci .
BARABUS trzaśnij polerkę całego azev to zobaczysz co to znaczy OŚWIECENIE.
slawo - 2007-09-15, 09:46
po co zmieniac azevy ?
na tych azevach jest ideal, na bbsach juz nie bedzie to
Jacek E30 - 2007-09-15, 10:31
BARABUS jak ty możesz pisać, że AZEV nigdy nie był dobry Według mnie jedna z najlepszych felg w odpowiednim rozmiarze do E30
Pscolka - 2007-09-15, 11:21
Jezeli ja cos moge powiedziec:
to mi sie podobaja te azewy.... sa kozackie w tej czerwonej furmance
Natomiast co do rsow czy bbsow czy jak one sie tam zwa to podobaja mi sie te Barabus te co masz na zdjeciu pod kazdym postem na tej delfin metalic betce zamontowane. Te to sa kozak dopiero
pozdrowki
Pscolka
BARABUS - 2007-09-15, 11:53
| Pscolka napisa³/a: | Jezeli ja cos moge powiedziec:
to mi sie podobaja te azewy.... sa kozackie w tej czerwonej furmance
Natomiast co do rsow czy bbsow czy jak one sie tam zwa to podobaja mi sie te Barabus te co masz na zdjeciu pod kazdym postem na tej delfin metalic betce zamontowane. Te to sa kozak dopiero
pozdrowki
Pscolka |
i co ! PISCOLKA sie zna czarne BBSy najlepsze
Co do AZEVa to się nie wypowiem już bo widzę ze tu jakiś fanklub sie zakłada dla mnie to najzwyklejsze zwyklaki
... a jak ktoś pisze że RS jest gorszy od AZEVa to już w ogóle coś nie tak jest
koniec dyskusji bo i tak nie ma sensu, felgi dziś odebrał i zimą będzie walczył by je upchnąć, i szczerze powiem że na wiosnę będzie kosa taka że pozamiata te wasze wszystkie azevy, borbeciaki i brocki i co tam jeszcze
RS rządzi, i mimo iż mam teraz Schmidty to i tak uważam że BBS RS był, jest i zawsze będzie najbardziej kultową felgą, i felgą która najbardziej pasi w E30
Jacek E30 - 2007-09-15, 12:16
BARABUS to jest wszystko twoje zdanie-a ja akurat mam całkowicie odmienne Dla mnie najgorsze jest to w RSach, że przypominają bardzo swoim kształtem seryjne 15" montowane w E30 A to jakie się komuś felgi podobują to jego prywatna sprawa a pisanie, że jest najlepszy albo rządzi to już jest dla mnie kompletna dziecinada
BARABUS - 2007-09-15, 12:19
| Jacek E30 napisa³/a: | BARABUS to jest wszystko twoje zdanie-a ja akurat mam caÅ‚kowicie odmienne Dla mnie najgorsze jest to w RSach, że przypominajÄ… bardzo swoim ksztaÅ‚tem seryjne 15" montowane w E30 A to jakie siÄ™ komuÅ› felgi podobujÄ… to jego prywatna sprawa a pisanie, że jest najlepszy albo rzÄ…dzi to już jest dla mnie kompletna dziecinada |
... chyba sie troszeczkę zapędziłeś mam swoje zdanie i mam prawo je wygłosić, ty masz inne i też masz do tego prawo. ty lubisz nadmuchane nadkola a ja RSy, i tym sie chyba różnimy
adrian e30 - 2007-09-15, 12:24
ta na filmiku ma kierak po prawej stronie.
BARABUS - 2007-09-15, 12:26
| adrian e30 napisa³/a: | | ta na filmiku ma kierak po prawej stronie. |
przecież to nie jest ta z filmu, no bez jaj
Pscolka - 2007-09-15, 12:29
Znow zaczynacie? zraz sie zacznie nabijanie i kasownie postow wrzucajacych cos czuje.
A o gustach, pieniadzach jak i polityce sie nie dyskutuje Panowie, wiec radze poluzujcie portki troche. Kazdemu sie podoba ci innego i jest si. Jakbyscie wyszyscy mieli takie same felgi to by byla dopiero porazka tylko ciekawe o co wtedy byscie sie klocili
fileo - 2007-09-15, 18:21
| BARABUS napisa³/a: | | adrian e30 napisa³/a: | | ta na filmiku ma kierak po prawej stronie. |
przecież to nie jest ta z filmu, no bez jaj |
Pewnie ze nie. Na zartach siÄ™ nie znacie :d
ale filmik kozacki - miał swoje 2,5 sekundy
Jacek E30 - 2007-09-15, 20:46
PSCOLKA nie cierpie jak ktoś wypisuje takie absurdalne rzeczy w stylu: BBS RS rządzi oraz najlepiej E30 na nich wygląda Pisanie, że coś jest nie tak z powodu, że komuś bardziej się podoba AZEV od RSa to juz wogóle dla mnie jest Mistrzostwo Świata Każdy z nas wie, że ma swoje zdanie tylko na przyszłość BARABUS formułuj zdania tak aby nie wychodziło z tego, że Ty jesteś najlepszy a reszta to ludzie nie znający się na rzeczy i nie wychwalaj się tak bo to nie ładnie
slawo - 2007-09-15, 20:53
Jacus ma racje kazdy ma swoj gust i nie ma cos sie o to spierac
ale serio ten azev wyglada kozacko na tej czerwonej, ja bym nic nie zmienial bo moze byc tylko gorzej niz lepiej
jak jest idealnie to po co ruszac?
jasiel - 2007-09-15, 21:24
RS-y są fajne ale bez przesady jest z 30-50 modeli innych felg bardziej pasujących do e30. Swoją drogą bbs rs bądź rm bardziej pasują do vw niż do bmw. Barabus bądź trochę skromniejszy bo można odnieśc wrażenie że sugerujesz wszystkim - "wszystko co mam lub myślę jest najlepsze"
To takie moje skromne zdanie
Pscolka - 2007-09-15, 21:27
| Jacek E30 napisa³/a: | | PSCOLKA nie cierpie jak ktoÅ› wypisuje takie absurdalne rzeczy w stylu: BBS RS rzÄ…dzi oraz najlepiej E30 na nich wyglÄ…da |
Jakbys doczytal to bys wyczytal ze takie jest moje zdanie a nie calego forum.
Skoro mi sie podoba to chyba moze mi sie podobac? czy mi tego zabraniasz?
No i gdzie ja napisalam ze | Jacek E30 napisa³/a: | | BBS RS rzÄ…dzi oraz najlepiej E30 na nich wyglÄ…da |
Nie wyrywaj moich slow z kontekstu, napislam ze ze wszystkich najbardziej podobaja mi sie te felgi co sa na zdjeciu w opisie na dole... wiec gdzie ja napisalam ze rzadzi?
| Pscolka napisa³/a: | | to mi sie podobaja te azewy.... sa kozackie w tej czerwonej furmance |
| Jacek E30 napisa³/a: | | BARABUS jak ty możesz pisać, że AZEV nigdy nie byÅ‚ dobry WedÅ‚ug mnie jedna z najlepszych felg w odpowiednim rozmiarze do E30 |
J
acek czytaj uwaznie posty zanim zaczniesz sie czepiac.
Dwa barabus chcial sie pochwalic nowymi felgami, a Ty halo robisz.
Wszyscy wiedza ze to jest jego pasja tak jak innego jezdzenie bokiem. Juz raz byl taki temat i tez prawie wszyscy sie poobrazali.
| Jacek E30 napisa³/a: | | BARABUS formuÅ‚uj zdania tak aby nie wychodziÅ‚o z tego, że Ty jesteÅ› najlepszy a reszta to ludzie nie znajÄ…cy siÄ™ na rzeczy i nie wychwalaj siÄ™ tak bo to nie Å‚adnie |
Kazdy formułuje tutaj tak zdania zauwaz... tzn przeczytaj temat jeszcze raz uwaznie. Kazdy broni swojego zdania.
I uprzedze Twoje pytanie: nie nie bronie Barabusa ale uwazam ze fajnie jest ze kogos stac zeby sobie takie felgi kupil i zalozyl.
Czemu masz takie podejscie: "jak ja nie mam to niech on tez nie ma" ?
pozdrawiam
Pscolka
slawo - 2007-09-15, 21:40
madzia Ty nie prowokuj bo dostaniesz łorna
chyba juz za duzo czasu minelo od Borska i zaczna sie dogryzki
barabus lubi Rsy i chwala mu za to
jacek lubi azeva i tez poklony
ja lubie gole baby i to jest dopiero co najlepeij pasuje do e30 hahahaa
Pscolka - 2007-09-15, 21:42
sialalala .....ale to Jacek zaczal
dobrze Slawciu wybacz mi juz wiecej nie bede
BARABUS - 2007-09-15, 21:42
Wiecie co, mówcie sobie co chcecie
Kolega od tej czerwonej beemki, podkreślę słowo kolega to bardzo wielki pasjonata, ma obecnie dwa naprawdę piękne auta... M3 E36 i to czerwone 325i Coupe ..... patrząc na te auta można stwierdzić tylko jedno, i nie trzeba być znawcą żeby stwierdzić że koleś zna sie na rzeczy i dba o auto jak należy
... więc skoro taki ktoś chce założyć do swojej furki takie felgi, to znaczy że wg niego są po prostu lepsze, a może po prostu bardziej mu się podobają... więc nie rozumiem dlaczego robicie ze mnie idiotę i próbujecie zmienić moje przekonania... i moje zdanie które mam prawo wyrazić
to tyle ode mnie, nie będę się więcej wypowiadać bo temat miał być ciekawy a spadł na psy, także najlepiej jak moderatorek tu posprząta
pozdrowionka koledzy z pyrlandi
kamil.k - 2007-09-15, 21:44
chyba ktos tu ma kompleks małego ptaszka
Jacek E30 - 2007-09-15, 21:45
PSCOLKA żle mnie zrozumiałaś-tu chodziło o to co napisał BARABUS a nie to co Ty napisałaś
Podejścia nie mam takiego na pewno o jakim piszesz w ostatnim zdaniu i nie robie żadnego HALO wręcz przeciwnie tylko zwracam uwage koledze nic więcej
Pscolka - 2007-09-15, 21:52
No i peace i love
Mysle ze temat mozna uwazac za zamkniety
slawo - 2007-09-15, 21:54
| BARABUS napisa³/a: | | to znaczy że wg niego sÄ… po prostu lepsze, a może po prostu bardziej mu siÄ™ podobajÄ… |
no i o to wlasnie chodzilo, trzeba bylo tak odrazu napisac a nie
| BARABUS napisa³/a: | | ... a jak ktoÅ› pisze że RS jest gorszy od AZEVa to już w ogóle coÅ› nie tak jest |
chlopaki wyluzujcie prosze i szanujcie sie
|
|