| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - No to już wiemy czemu go nie ma na forum !!!
Kujon - 2007-09-07, 14:06 Temat postu: No to już wiemy czemu go nie ma na forum !!! http://oniet.o0o.pl/Warsz...22Menel%22.html
ubott - 2007-09-07, 15:08
buehehehehehe
a wczoraj z nim gadalem i nie wypucowal sie...
Bajka - 2007-09-07, 15:23
a ja właśnie znalazłam w sieci coś takiego:
Tarnów: król polskiego spamu w areszcie.
Zatrzymano człowieka, który wg Biura do Zwalczania Przestępczości Komputerowej Policji miasta Tarnów był odpowiedzialny szacunkowo za 36% wiadomości spam wysyłanych z naszego kraju.
Sprawcą okazał się 24-letni Kujon -., w jego mieszkaniu zabezpieczono 4 komputery, które działały non-stop wysyłając wiadomości do setek tysięcy osób na całym świecie. Zabezpieczona dokumentacja, którą prowadził Kujon dostarczyła policji wielu cennych informacji. Sprawdzane są kolejne tropy, nie wykluczone są kolejne zatrzymania.
Policja nie chce ujawnić ile sprawca zarabiał na tym procederze, jednak nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że są to kwoty dochodzące do dziesiątek tysięcy złotych miesięcznie. Majątek spammera został zabezpieczony - oprócz jego całkowitego przepadku, grozi mu do 5 lat pozbawienia wolności.
Internauci odetchnęli z ulgą i czekają na kolejne zatrzymania.
skopiowano stÄ…d
Pietrek - 2007-09-07, 16:29
| oniet napisa³/a: | | ponoć Jacek ujÄ…Å‚ jÄ… swojÄ… niezdarnoÅ›ciÄ…, wpadajÄ…c na ustawione baniaki z pÅ‚ynem do spryskiwaczy. |
Sobek - 2007-09-07, 16:41
| Pietrek napisa³/a: | | oniet napisa³/a: | | ponoć Jacek ujÄ…Å‚ jÄ… swojÄ… niezdarnoÅ›ciÄ…, wpadajÄ…c na ustawione baniaki z pÅ‚ynem do spryskiwaczy. |
|
Hehehehehee no to mnie powalilo z krzesla :D:D
Niezle buehehe
Pawel-e30 - 2007-09-07, 17:04
o rany nie moge
Jacek co ty w Korzucha siÄ™ bawisz
Mauser - 2007-09-07, 21:07
| Sobek napisa³/a: | | Pietrek napisa³/a: | | oniet napisa³/a: | | ponoć Jacek ujÄ…Å‚ jÄ… swojÄ… niezdarnoÅ›ciÄ…, wpadajÄ…c na ustawione baniaki z pÅ‚ynem do spryskiwaczy. |
|
Hehehehehee no to mnie powalilo z krzesla :D:D
Niezle buehehe |
Zlałem sie na krzesło jak to czytałem . . . .
I jeszcze to zdziwienie, że nie beckham . . . .:
"spodziewali się kolejnego polskiego Beckhama, jednak został nim 32-letni, niepozorny Jacek Menel."
kamil.k - 2007-09-07, 21:25
czekam do wtorku na te zdjecia
SOER - 2007-09-08, 16:38
hmm.. http://kaziksieskonczyl.b...lopak-Dody.html
Chyba trzeba zadzwonić do Radka i spytać go co on o tym sądzi
alexil - 2007-09-09, 11:06
Nie pozostaje nic innego jak pogratulować Menelowi. Załatw wszystkim autografy !
Pozdrawiam
Mauser - 2007-09-09, 11:51
Chyba nie powinienem tego pisać, ale Menel gadał, że jest malutka . . . . . . . i że robi na stojąco . . . . . . . kurde nie wiem o co mu chodzi z tym robieniem na stojąco . . . . . . . jahahahahaha . . . . . . . . .
|
|