| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Szok motoryzacyjny z Moskwy
ogolny - 2007-05-19, 07:39 Temat postu: Szok motoryzacyjny z Moskwy Fajne cacka,i nietrzeba się zbytnio starać żeby tam takie cuda spotkać.Wiem bo byłem i widziałem.
http://ziza.ru/2007/05/17...c_183_foto.html
jackx - 2007-05-19, 08:35
zagdza sie fajnie sobie popatrzeć ale nie jest to takie super jak sobie uświadomisz ze 80% społeczeństwa zyje z dnia na dzień i to jest przygnebiające .
wiem że wszędzie na swiecie tak jest ale u ruskich jest to najbardziej widoczne, kiedys pokazywali przystań jachtową w Moskwie to takich cudów nie ma nawet w stanach
Ale co by nie mówic co po nie które taczki fajne
tomcat944 - 2007-05-19, 08:56
hej,
eee do d..py... jakies tam ferarki, porszaki, astony a zadnej porzadnej e30....
ale ogolnie to bieda na wsi....sie bawia chlopaki...
Gniewek89 - 2007-05-19, 11:28
Hehe u mnie po wrocku smigaja takie trzy bentki
Dwa z nich dorwałem
A tutaj jeszcze niedaleko od domu dorwałem takiego 6,3 litrowego potwora
Jeszcze Ferrarka ( ta nowa modena) smiga ale jezdzi tak szybko ze zawsze rzmazana mi wychodzi
urbi - 2007-05-19, 12:44
ojciec tam czesto bywa i mowil ze tam sa takie auta ze sie w pale nie miesci - berlin czy inne duze EU miasta to pikus
Yakuzatti - 2007-05-19, 12:57
urbi czesto bylam na wschodzie i wiem jak to jest, ludzie dziela sie na warstwy, niby jak wszedzie ale w rosji a w szczegolnosci w moskwie jest taka smietanka buisnessmenow, ze nie wyobrazisz sobie ^^ Ale nie chcialbym tam mieszkac, inna mentalnosc, duzo chorych intresow i TATU + Ivan i Delfin
BADYL - 2007-05-19, 13:07
JA ostatnnio wracajac do chaty na skrzyzowaniu al.lotników i puławskiej widziałem błekinego BENTLEYA cabrio rejestarcja WU .......... i w srodku blond lachon.
Dugiego czarnego widziałem na wyscigach przy 3 takich ekskluzywnch wieżowcach 0 ten był na niemieckiach blachac ale tez prowadziła blond laska.
Gniewek89 - 2007-05-19, 13:19
Tak mi jeszcze kirek przypomniales , teraz zaczął jezdzic taki jak zamieszczalem wyzej tylko ze 4 drzwiowy
Jak bylem w lutym w Karlsruhe (takie miasto przy francji gdzie sądza terroystów) to zalapalem neizle zdziwko bo tam jezdzilo mniej cayennow niz w polsce
mariusz szkocja - 2007-05-19, 13:45
siemka
to wszystko to zlom .
u mnie w abedreen tego jezdzi po ulicach dziesiatki. europejska stolica ropy naftowej
a najwiekszym rarytasem zobaczyc jest na ulicy e30 lub e34.
nie wiedza co piekne .tutaj merdeces to zlom a w bmw mozesz wybierac jak chcesz jest wszystko nawet dosyc czesto mozna spotkac m1 na ulicy .
tu jezdzi wiecej emek niz w calej polsce
Gniewek89 - 2007-05-19, 13:52
zarzucaj foty nie żałuj
Grucha Jr - 2007-05-19, 22:38
A patrzcie jaka kozacka łada za nim stoi
Yakuzatti - 2007-05-20, 16:24
No i E34
Ale lada ma swietnie wycieraczki, takie gustowne bardzo.
Grucha Jr - 2007-05-20, 22:44
A tak a'propo to coś w podobie do tego żółtego przejeżdżało ostatnio koło mojego domu Wyglądał prawie tak samo tylko był czarny! Normalnie szok
brain69 - usunięty - 2007-05-23, 03:35
tylko faktem jest to że 90% tych ludzi którzy mają takie furaczki mają dość niepewny los
wystarczy przeczytać artykuł o 100 najbogatszych europejczykach we wproście albo forum to było
w zasadzie wszyscy z nich byli rosjanami, ukraińcami, białorusinami, a czytając bigrafie tych ludzi często można było przeczytać że przeżył kilka zamachów na swoje życie albo że działa w takich branżach że przy zmianie władzy może się znaleść w więzieniu za złe poglądy
osobiście chciałbym mieć kasę takich ludzi ale chciałbym do niej dojść na swój sposób
|
|