| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - bociek - kozak
urbi - 2007-05-18, 00:19 Temat postu: bociek - kozak siema ! w tarnobrzegu jest bociek ktory nie boi sie ludzi - jest przez kazdego dokarmiany, mieszka sobie przy stadionie na budynku zwanym TAPIMA ostatnio przez niego przerwano mecz bo stanal sobie na srodku boiska i nie myslal zeby zejsc dzis sobie tamtedy przejezdzalem a on ... stal na srodku drogi i mial wszystko w powazaniu samochody czekaly az sobie polezie gdzies ludzie na niego patrzyli a on paradowal po srodku drogi mam nawet fotke
Mlody - 2007-05-18, 00:31
Urbi nachlasz sie jakis dziwnych trunkow , a pozniej masz przygody z bocianami Dzisiaj wyslal mi taka flaszeczke
urbi - 2007-05-18, 00:36
hehe bociek tam byl i ja go widzialem a flaszka trzeba przyznac jest niezla prosto z ukrainy tam u gory widac nawet banderolke ale to temat o bocianie nie o moich trunkach
Gniewek89 - 2007-05-18, 01:19
lol urbi niemoge jakie fazy co ty pijesz
A tak o bocku to jak jezdze do rodziny w okolicach rzeszowa (narol) to tam pelno tego ptactwa niewiem dlaczego moze szpeieguja ukraincow i ich przygotowania do euro
[ Dodano: 2007-05-18, 01:20 ]
tak tak tak urbi to musi być jakis agent nie ma bata Motyw z bosikiem tylko mnie uswiadomił
Pozdro narkusy
lesiek - 2007-05-18, 12:48
Hehehe fajny bociek Ty, Urbi, co na wlocie do Tbg na szrocie samochodowym robi czerwony rekinek niedawno jechalem, to az mi sie go zal zrobilo
urbi - 2007-05-18, 17:26
mi to go zal bylo jak go ktos stuningowal wies tanczy i spiewa ... a teraz sobie stoi i gnije a koles ze zlomu chce za to chora kase bo juz pytalem
lesiek - 2007-05-18, 22:44
aha, a szkod mi go strasznie, czerwonitki lakier, wiejski spojler itp, no, az zal za du...serce lapie
brain69 - usunięty - 2007-05-23, 04:01
a propos beemek na złomie to w krakowie była e12 i moze jeszcze jest z dokładkami zendera cała zardzewiała, z 2.5 chciałem to kupić ale jak mi koleś powiedział 3000 to się przeżegnałem lewą nogą przez prawe ramię, za 3000 coś co nie ma prawa do rejestracji i nadaje się tylko na parę podzespołów i to do gruntownej rekonstrukcji bo wszystko było zmięte popękane i zniszczone
szkoda bo jakby powiedział normalną cenę to coś bym jeszcze z niej ożywił i przydałaby sie na organy dla innych koleżanek e12, a tak to zgnije i na żyletki pójdzie i na butelki
|
|