BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - ogrzewanie E34 m50

Go¶æ - 2004-10-13, 14:34
Temat postu: ogrzewanie E34 m50
po włączeniu ogrzewania słyszę jak chodzi wiatrak ale powietrze wieje bardzo słabo. gdzie znajduje się filtr pyłkowy ?? nigdzie na wierzchu nie mogę go dostrzec czyżbym musiał odkręcać podszybie ??
klima mi zaczyna wariować raz sie załącza a raz nie ??

Go¶æ - 2004-10-13, 15:38

siema
aby dostac sie do filtra pyłkowego musisz odpiąc schowek
i obudowe ta włochata ktora jest po lewej stronie od nóg pasazera i tam sie znajduje ten filtr
jesli sie myle niech mnie ktos poprawi(widzialem jak to ribił moj tata ale nei jestem pewny czy czegos nie pominołem)
powodzenia!!

BADYL - 2004-10-13, 15:44

Jak ktos znajdzie opis to prosze podac bo mam opisy jak wyciagnac mikrofiltry ale do e30 i e36 :( :(:(
Go¶æ - 2004-10-13, 16:46
Temat postu: ciepełko
serdeczne dzieki jak znajde chwilke czasu to zajrze ale slyszalem ze problem pojawia sie gdy łamią sie jakies plastikowe czesci od klapy schowka
Go¶æ - 2004-10-13, 17:15

nic ci sie nie złamie moj tata wymienial juz kilka razy ten filtr wystarczy troche cierpliwosci i nic sie nie uszkodzi
nokerman - 2004-10-14, 06:28
Temat postu: Re: ogrzewanie E34 m50
piotreka napisa³/a:
.... gdzie znajduje się filtr pyłkowy ?? nigdzie na wierzchu nie mogę go dostrzec czyżbym musiał odkręcać podszybie ?? ....

kirek napisa³/a:
Jak ktos znajdzie opis to prosze podac bo mam opisy jak wyciagnac mikrofiltry ale do e30 i e36

wydaje mi sie że mówicie o tym samym :roll: :idea:
a jeżeli tak to tu jest instrukcja obrazkowa jak sie do tego zabrać http://slave.e-edukacja.p...ight=mikrofiltr