| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - mała,very maleńka prosba!!!!
mira_croft - 2004-10-05, 15:30 Temat postu: mała,very maleńka prosba!!!! nie było mnie tydzien!.....a tu 20 nowych tematów.....czy wam sie spieszy czy cio?..nie nadażam z czytaniem,rozumieniem, baba jestem..a chce wszystko czytać....zwolnijcie bo Miruś tez chce sie dokształcać.....
Miruś
sarna1 - 2004-10-05, 15:40
okej - masz na to dwa dni - pozniej cie odpytam i jak czegos nie bedziesz wiedziala to
Arczi e30 - 2004-10-05, 17:12
coraz wicej klubowiczy, coraz wiecej postów, normalne, tylko sie cieszyć
mira_croft - 2004-10-05, 17:34
misiu Sarna...ograniczasz moja kobiecą ciekawość do 2 dni????????????? .........czy mam ci coś spsikusić znowu?.....???????
misiu Arczi no i very gucioooooooo!!!!!!!!!! ..tak ma być....
Miruś
SmasherE30 - 2004-10-05, 21:33
Mira, blisko 300 użytkowników robi swoje, musisz byc wyrozumiała, poza tym nie musisz przaeglądac wszystkiego, bo jak widzisz w światku BMW dużo się dzieje i na czytanie forum mozna i całe dnie poswięcać a nie o to przecierz chodzi ... i własnie po to powinno być kilku modów od każdego fora
mira_croft - 2004-10-05, 21:44
oj misiu Smash'ciu..ja jestem veryyyyy wyrozumiała...very very.....i jedna hahhaha....niom, ale lubie czytać wszystko..po to, tu to jest!!!!!!.....i narazie jeszcze nie skonczyłam, a misiek Sarna mi tu daje 2 dni..no wiesz co phi... szczelam focha babksiego!..buuuuhehehehheh
Miruś
|
|