| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Kamerunczyk
BADYL - 2007-01-09, 08:05 Temat postu: Kamerunczyk http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.html fajnie i potem sie umawiasz z taka laska co mu sie oddała super poprostu - czarnuchy niech wracaja na drzewa.
| Cytat: | | Dlaczego to robił? Gdyby ujawnił chorobę, miałby nikłe szanse na seks z „młodymi, wykształconymi, wrażliwymi”. Pochodzi z kraju muzułmańskiego, a wielu wyznawców islamu w Azji i Afryce z założenia uważa białe kobiety z Północy za prostytutki i nie ma znaczenia, że zachowują się wobec nich uprzejmie. |
Nie noooooooooooo napisze to tak zeby mnie tu nie posadzono o RASIZM ale ^&#*)&^*()&^#%()&^#@%*&^%*&$^#&$%()&&)_#&+()*%()_*&^@*(&!%$@^$+()@*%+)_*#@+()%^@%*&)^%()@*+)(@*% i }_)*#%@^^_*&)_@*()^@%^*&@%$*(&^%()_
PS.Ma ktos kodeks karny (albo cos takiego) i paragrafy wprost MÓWIACE O RASIZMIE????
casus maximus - 2007-01-09, 08:15
biale kobiety to prostytutki ...i kto to mowi? jak ich nazwac ?
BADYL - 2007-01-09, 08:23
| casus maximus napisa/a: | biale kobiety to prostytutki ...i kto to mowi? jak ich nazwac ? |
Widzisz moja kaligrafie??tam sa ukryte słowa jak ich nazwac
casus maximus - 2007-01-09, 08:25
widze widze...ale to i tak za malo
kamil.k - 2007-01-09, 08:52
ale przeciez one chyba same z nim poszły wyzwolone kobiety
Łukasz - 2007-01-09, 08:59
Proste kiras, nie umawiać się ze szm.....Zawsze proś o referencje, list motywacyjny i CV. Oraz wyciąg z IPNu
BADYL - 2007-01-09, 09:02
| Łukasz napisa/a: | Proste kiras, nie umawiać się ze szm.....Zawsze proś o referencje, list motywacyjny i CV. Oraz wyciąg z IPNu |
Tak własnie teraz robie - robie jeszcze przeswietklenie rodziny zeby zadnych wynalazków nie było
MAJSU - 2007-01-09, 09:39
Szkoda było 5 zł na gumki to teraz mają ! Taka prawda... A za łatwe dziewczyny to nie tylko w Afryce Polki uchodzą...
Sosen - 2007-01-09, 09:46
Chciały czarnej pały? To teraz mają czarną przyszłość.
Swoją drogą uważam, że kara którą musi ponieść ten bambus nie powinna należeć do humanitarnych!
Gniewek89 - 2007-01-09, 09:58
Kolor skory ma si enijak do tego co zrobil , jak by byl bialy to mysle ze az takie rozglosu by nie bylo
Ale nie martwcie sie jak nawet by poszedl na 2 lata do polskiego wiezienia to niechce myslec co mu tam zrobią
Napewno sprawiedliwosci stanie sie zadość
Sosen - 2007-01-09, 09:59
| Gniewek89 napisa/a: | Ale nie martwcie sie jak nawet by poszedl na 2 lata do polskiego wiezienia to niechce myslec co mu tam zrobią
Napewno sprawiedliwosci stanie sie zadość |
To akurat fakt, ale pewnie za pomocą jakiegoś przyrządu bo każdy chce żyć hehe
Łukasz - 2007-01-09, 09:59
eee tam nic mu nie zrobią
Gniewek89 - 2007-01-09, 10:01
| Sosen napisa/a: | | Gniewek89 napisa/a: | Ale nie martwcie sie jak nawet by poszedl na 2 lata do polskiego wiezienia to niechce myslec co mu tam zrobią
To akurat fakt, ale pewnie za pomocą jakiegoś przyrządu bo każdy chce żyć hehe |
'czym, chata bogata" "poznaj polską gościnność"
korzuch - 2007-01-09, 10:09
yo!
podobno nasz proboszcz go chce w konfesionale na audjencje z pomiarem doszła nowa dostawa swieczek z caritasu
pozdro
Sosen - 2007-01-09, 10:16
| korzuch napisa/a: | yo!
podobno nasz proboszcz go chce w konfesionale na audjencje z pomiarem doszła nowa dostawa swieczek z caritasu
pozdro |
słyszałem, że on gustuje w gromnicach
korzuch - 2007-01-09, 10:18
yo!
zapalonych gromnicach
pozdro
mareks - 2007-01-09, 11:31
pochodniach
korzuch - 2007-01-09, 11:32
yo!
zapalone tylce
pozdro
Arczi e30 - 2007-01-09, 16:05
| Gniewek89 napisa/a: | Kolor skory ma si enijak do tego co zrobil , jak by byl bialy to mysle ze az takie rozglosu by nie bylo
Ale nie martwcie sie jak nawet by poszedl na 2 lata do polskiego wiezienia to niechce myslec co mu tam zrobią
nikt go nie dotknie nawet ... chyba ze samobojca ... nie wiesz ze stosunek analny to najwiekszy stopien niebezpieczestwa z HIV/AIDS
tak czy siak myślały że czarna pała ich nie ujezdzi ... ujzdziła ...polki moze i są ładne ale głupie ... przykro mi ale tak jest ... zreszta to chyba nie nowina ze rozum nie idzie w parze z urodą ... po za tym za granica polki maja opinie tak ze walą sie jak domki w Kosowie ...
BADYL - 2007-01-09, 16:09
Słuchajac radia z godziy na godzine coraz wiecej lasek sie zgłasza na policje - i wez tu teraz wyrywaj lachony na imprezie - cudowa reklame zrobili kilku klubom warszawskim - pozdro UNDERGROUND - zbiorowisko czarnej masy plastycznej tfuuuuuuuuuuuuuu
Arczi e30 - 2007-01-09, 16:13
może kogoś uraże ... ale na imprezie nie szuka sie partnerki ... ja tam sie ciesze ze jestem z moją zona od 17roku zycia słuchajac wiadomosci niektorzy moga nie wiedziec ile ich druga połowa obrobiła czarnych bananów ... po za tym wystarczy obejrzec galerie w stylu gangbang ... idzie zuwazyc że białe panny obracane sa przed kilku murzynków ... a znajdzcie murzynke obracana przez kilku białasów ... niestety żadko .. panny sie szanuja
David - 2007-01-09, 16:15
Takie te nasze polskie laski madre-ich wina jak takie z nich truskawki BUEHEHEHEHEeee
Gniewek89 - 2007-01-09, 16:36
| Arczi e30 napisa/a: | | Gniewek89 napisa/a: | Kolor skory ma si enijak do tego co zrobil , jak by byl bialy to mysle ze az takie rozglosu by nie bylo
nikt go nie dotknie nawet ... chyba ze samobojca ... nie wiesz ze stosunek analny to najwiekszy stopien niebezpieczestwa z HIV/AIDS
tak czy siak myślały że czarna pała ich nie ujezdzi ... ujzdziła ...polki moze i są ładne ale głupie ... przykro mi ale tak jest ... zreszta to chyba nie nowina ze rozum nie idzie w parze z urodą ... po za tym za granica polki maja opinie tak ze walą sie jak domki w Kosowie ... |
Mi chodzi o sam fakt czrnego w polskim wiezieniu , nie mówie że beda go gwalcic ale napewno maja chlopaki jakies inne sposoby gnębienia
casus maximus - 2007-01-09, 16:39
| Gniewek89 napisa/a: | | Mi chodzi o sam fakt czrnego w polskim wiezieniu , nie mówie że beda go gwalcic ale napewno maja chlopaki jakies inne sposoby gnębienia |
o ile beda go gnebic. facet ma hiva, byc moze jest silny fizycznie wiec moze byc tak ze jeszcze "chlopaki" beda pekac na sam widok czarnego. z drugiej strony moze isc na ochronke gdzie siedza jemu podobni tyle ze w zdecydowanej wiekszosc biali.
Łukasz - 2007-01-09, 16:53
on podobno ma siłę goryla i genitalia wieloryba - tak mówiła koleżanka, której koleżanki kuzynka z nim spała, ale z gumą na szczęście
BADYL - 2007-01-09, 16:56
http://nowy123.wrzuta.pl/...u/ronniecoleman powodzenia z takim misiem w pierdlu
http://www.wrzuta.pl/film/3lLNfiiacM/ronny_coleman
Gniewek89 - 2007-01-09, 17:20
hehe też prawda
Do tej pory myślałem że dlatego dolny śląsk przoduje w lidze adika bo najwiecej ludzi sie przebadadalo Ale teraz to mam wątpliwosci
Przyjechał taki i plage bo mieście szerzy
Bajka - 2007-01-09, 23:26
z większością komentarzy się nie zgadzam - uważam, że nie mamy prawa osądzać tych dziewczyn na podstawie tego, co mówi się w telewizji czy pisze w prasie... ja im szczerze współczuję - uważam, że facet za to że nie powiedział im o swojej chorobie powinien swoje odcierpieć (na to zresztą jest odpowiedni paragraf)! on nie robił tego przypadkowo - bo nie wiedział - tylko chciał zarażać! a dziewczyny uważam, że i tak poniosły wystarczającą karę za przypadkowy seks - żyją niejako z odroczonym wyrokiem śmierci i ciekawe jak dużo innych zostało zarażonych a nie pójdą na policję, bo widzą społeczny ostracyzm, z jakim spotykają się te dziewczyny, które się przyznały...
puz - 2007-01-09, 23:44
hmmmmmmm bylem 5 lat temu w londynie mieszkałem na east ham-ie dzielnica murzynsko hinduska i sporo polakow bo tanio!!!! okres gdzie wlasciwie studenci jezdzili do pracy widzialem jak zachowuja sie polki wiec przestan gadac bzdury czasami wstyd przyznac sie bylo ze jestem polakiem. nie wspomiajac, ze mialem ochote spuscic wp.... kilku ciapatym ajk z glupim usmieszkiem mowili ze polki to fajne dziewczyny!!!!!!!!! jak zobaczyly ciemna pale i pare funciakow dostawaly malpiego rozumu. szkoda gadac same sa sobie winne tyle
casus maximus - 2007-01-09, 23:48
puz ma racje...moj kumpel jest juz dwa lata w irlandii i opowiadal mi to co wyprawiaja tam polki to wlos sie jezy na glowie....
korzuch - 2007-01-09, 23:56
yo!
u nas daja za darmo czarnym i nie trzeba nigdzie jechac i też sie włosy jezy na moim kamazie
pozdro
center - 2007-01-09, 23:59
a w polsce tego niby nie wyprawiaja??
ze niby wyjechanie za granice to spuszczenie ze smyczy??
ale koles sku** nie ma co, wiedziec i to robic..
chociaz to dziwne, mam kolezanke, ktora byla z facetem i pozniej przypadkiem sie dowiedziala ze ma hiv, takze moze to standart...
niemniej trzeba byc skonczonym *** zeby zrobic cos takiego..
z dziewczynami jak i z facetami, puszczaja sie mysle po rowno, tylko to zawsze dziewczyne sie nazwie ku*** a faceta super gosciem co zalicza panienki..
ale swiata nie zmienimy..
ps. a i one more, z calego serca nie zycze nikomu odbierac wlasnych wynikow na obecnosc wirusa hiv w organizmie, jakkolwiek nie bylibyscie pewni negatywnego wyniku...rece mi sie telepaly jak nigdy w zyciu, ale to tak strasznie btw nawet nie wiem po co pisze...
MAJSU - 2007-01-10, 00:18
Proooosze no jak czytam komentarze w stylu że biedne dziewczyny tak jak Bajka to mi ręce opadają... a w czym one biedne ? Jak już wcześniej wspomniałem gumka ile kosztuje 5 zł ? A jak są na tyle GŁUPIE co trzeba głośno powiedziec żeby się nie zabezpieczac to wyłącznie ich wina. Oczywiście nasz imigrant zrobił źle ale on ich siłą nie brał... Same do niego przyszły ! Zresztą chętnych nie brakuje wystarczy wpaśc czasem do Under albo Fresh`a i te same czarne ziomy które sprzedawały wam rano "oryginalne" spodenki Nike`a na stadione bausją po klubach i udają raperów na emigrancji hahahaha Center ty też proszę nie broń tych dziewczyn bo się tylko pogrążach dla nich juz Adidas forever i narazie następnym razem może użyją tych paru komórek które im sie ostały... I tak na koniec. podobno zgłosiła się już jakaś setka kobiet która spała z tym czarnym ziomem pomnóżcie to razy trzech partnerów po itd itd.. łańcuszek leci i dzięki temu mamy już pewnie jakieś + - 3000 nowych "posiadaczy".
Bajka - 2007-01-10, 00:42
jeden z obecnie bardzo popularnych programów wymiany studentów - socrates erasmus jest przechrzczony na sextasmusa, ale to nie równa się temu, że wszystkie dziewczyny, które biorą w nim udział wskakują do łóżka każdemu facetowi po kolei... chodzi mi o to, by nie generalizować, by nie pisać że każda panna, która przespała się z tym kameruńczykiem to dziwka, bo nie wiadomo ile z nich przespało się dla samego seksu, a ile z nich tworzyło z nim jakiś związek... nawet jeśli była tylko taka jedna, której nie chodziło o seks bez zobowiązań, ja generalizować nie będę... łatwo jest kogoś skrzywdzić, prawda?
puz według ciebie okej jest to, że facet wiedział o swojej chorobie i nie informował o niej swoich partnerek?
chyba wszyscy wiemy, że jest coś takiego jak poziom zaufania, którym obdarzamy drugą osobę, myślę, że po prostu te dziewczyny które poszły z simonem do łóżka się na tym zaufaniu przejechały, nawet jeśli była to przygoda na jedną noc... wątpię czy ktokolwiek by się spodziewał, że osoba medialna, dostająca nagrody w Polsce za swoją działalność, może być nosicielem wirusa HIV... przed pójściem do łóżka zapewne nikt nie pyta się czy partner jest nosicielem?
na koniec tak, żeby wszyscy mieli jasność - prezerwatywa także nie ma stuprocentowej skuteczności w ochronie przed wirusem hiv, obniża jedynie ryzyko zakażenia!
tak na szybko znalazłam w necie znalazłam coś takiego, jest to rzecz jasna do zweryfikowania, co postaram się zrobić: "Światowa Organizacja Zdrowia podaje, że nie jest możliwe większe, niż 40% zabezpieczenie przed zakażeniem wirusem HIV u osób stosujących prezerwatywę."
Majsu - pewnie że mi szkoda tych dziewczyn, bo przez jednego faceta mają na sobie wyrok śmierci!
Łukasz - 2007-01-10, 09:03
Hakunamatata?
duchPW - 2007-01-10, 10:21
dziewczyn szkoda, ale może dzięki temu inne się czegoś nauczą zamiast pruć się gdzie i z kim popadnie
...a czarnuch - kawał sukinkota i tyle
poza tym mało ostatnio oglądam wiadomości, bo na półgodzinne wydanie któregokolwiek z dzienników telewizyjnych przez pierwsze 15 minut gadają o Wielgusie i innych ubekach ... i szczerze mówiąc mam to wszystko głęboko gdzieś
Łukasz - 2007-01-10, 11:11
Ten Kameruńczyk ma korzenie mozambijsko-somalijskie, choć nie wiem, czy to coś zmienia. Ja bym go dał do Misiów Warszawiacy wiedzom o co lata
urbi - 2007-01-10, 11:19
kazdy gada na kobiety a sam pewnie nie raz latal po imprezach za latwym pruciem no nie Łukasz ?
Melis - 2007-01-10, 11:28
| Bajka napisa/a: |
puz według ciebie okej jest to, że facet wiedział o swojej chorobie i nie informował o niej swoich partnerek? |
poniżej masz odpowiedz na swoje pytanie:
chyba wszyscy wiemy, że jest coś takiego jak poziom zaufania, którym obdarzamy drugą osobę, myślę, że po prostu te dziewczyny które poszły z simonem do łóżka się na tym zaufaniu przejechały, nawet jeśli była to przygoda na jedną noc... wątpię czy ktokolwiek by się spodziewał, że osoba medialna, dostająca nagrody w Polsce za swoją działalność, może być nosicielem wirusa HIV... przed pójściem do łóżka zapewne nikt nie pyta się czy partner jest nosicielem? |
własnie piszesz ze to nie teges ze on im o tym nie powiedział etc. a je własnie jestem bardzo ciekaw ile z nich sie o to spytało?! albo chociaz pomyslało o tym...
Prawda jest taka ze tu zadziałał zyndrom frytkownicy czyli cel zdobyty wścieklizną macicy
A ja uważam ze wiekszosc Polek w dożeniu do kariery i nie tylko staje sie jak tylne zawieszenie od e30... trzeba 15 minut... róznią sie miedzy sobą stabilizatorem, wiec w niektórych przypadkach trzeba dodac jeszcze te 2 minuty...
I nie chce zeby mnie tu ktos zle zrozumiał!!! wiem ze sa jeszcze te prawdziwe kobiety bez dwoch zdan, jednak wylewny jestem bo mnie boli ze te zjawisko tak sie nasila... bleeee
"Światowa Organizacja Zdrowia podaje, że nie jest możliwe większe, niż 40% zabezpieczenie przed zakażeniem wirusem HIV u osób stosujących prezerwatywę." |
Mi katechetka w podstawówce tłumaczyła, ze prezerwatywa swoja budowa nie ma mozliwości ochronic przed zapłodnieniem poniewaz jej dziurki można przyrównac do melona a plemnik jest jak cytryna wiec sami rozumiecie ze to nie mozliwe aby zabezpieczała...
Majsu - pewnie że mi szkoda tych dziewczyn, bo przez jednego faceta mają na sobie wyrok śmierci! |
Nie powiem mi tez jest ich szkoda bo przez taki głupi krok tyle zrujnowały ale to nie przez jednego faceta!!! a głównie własnie przez siebie!!!
Urbi i co uwazałbys ze to ich wina ze Ci nie powiedziały i nie kazały założyc chociaz uszczelki... ?
korzuch - 2007-01-10, 11:30
yo!
Szweju Kocie Melisie Zamilcz bo niewiesz co czynisz
pozdro ziom
Łukasz - 2007-01-10, 11:39
Za łatwym pruciem Urbi? 90% tego forum
fozgen - 2007-01-10, 12:29
TO JEST KARA DLA PANIENEK ZA ZDRADE BIAŁEJ RASY .... TAK ZDRADA BIAŁEJ RASY
CHCIAŁO SIE POTARGAC CZARNEGO LACHONA TERAZ MAJA BONUSA , TYLKO NIE TŁUMACZCIE MI ZE SA BIEDNE TE PANIENKI BO W SRÓD NICH SA I MEZATKI ... , PANNY WYKSZTAŁCONE , CNOTLIWE I BARDZO WRAZLIWE .... CKLIWY KOMENTARZ CO POPROSTU DORWAŁY OKAZJE NA CZARNUCHA I TYLE , A GOSC KAWAŁ MENDY I UMIEJACEGO ZAGRAC NA KOBIECYCH UCZUCIACH ŁACHA , WYKORZYSTAŁ SWÓJ TALENT I MIAŁ OWOCE TEGO CO CZYNIŁ ....
SWOJA DROGA JA BYM NIE PUSZCZAŁ GO DO IZOLATKI W PIERDLU TYLKO RAZ DZIENNIE WACKA NA RANT WANNY I MŁOTECZKIEM .....I TAK DO ŚMIERCI Z BÓLU I NAJLEPIEJ JAK BY TO ROBIŁA MISS POLONIA W TOPLESIE , WTEDY MOZE BY DYGNOŁ MU I NIE MIAŁA BY PROBLEMU Z TRAFIENIEM (POBYT NA DOŁKU NA KOSZT ORGANIZACJI OBRONY PRAW CZŁOWIEKA )
och gdyby w polsce był odłam jakis KKK
casus maximus - 2007-01-10, 12:35
mocne slowa ale jest w tym ziarno prawdy...
Łukasz - 2007-01-10, 12:37
a myślę, że Ty tez ładnej, czarnej dupci jak z teledysku USA, to z łóżka byś nie wyrzucił!!!!
Gniewek89 - 2007-01-10, 15:52
Powiedzialem co mysle o gosciu , ale tak teraz mi wpadlo do glowy ile proc pojdzie sie przebadac z nadzieja o jakies odszkodowanko czy "cuś"
A co do "zdrady bielej rasy" to bez komentarza bo az zal.
Choc prawdy troche jest w tym poscie.
A co do cnotliwosci pań to niema ponoć cnotliwych , są tylko złe bajery.
Poprostu gosciu umial dobrze rozsiewać czar.
urbi - 2007-01-10, 15:58
| Gniewek89 napisa/a: |
Poprostu gosciu umial dobrze rozsiewać czar. |
i nie tylko
Arczi e30 - 2007-01-10, 16:03
| urbi napisa/a: | | Gniewek89 napisa/a: |
Poprostu gosciu umial dobrze rozsiewać czar. |
i nie tylko |
... jak to sie mówiło ... miał wiecej czadu i za nim poszły
kuzyn - 2007-01-10, 16:12
| **** napisa/a: | TO JEST KARA DLA PANIENEK ZA ZDRADE BIAŁEJ RASY .... TAK ZDRADA BIAŁEJ RASY
CHCIAŁO SIE POTARGAC CZARNEGO LACHONA TERAZ MAJA BONUSA , TYLKO NIE TŁUMACZCIE MI ZE SA BIEDNE TE PANIENKI BO W SRÓD NICH SA I MEZATKI ... , PANNY WYKSZTAŁCONE , CNOTLIWE I BARDZO WRAZLIWE .... CKLIWY KOMENTARZ CO POPROSTU DORWAŁY OKAZJE NA CZARNUCHA I TYLE , A GOSC KAWAŁ MENDY I UMIEJACEGO ZAGRAC NA KOBIECYCH UCZUCIACH ŁACHA , WYKORZYSTAŁ SWÓJ TALENT I MIAŁ OWOCE TEGO CO CZYNIŁ ....
SWOJA DROGA JA BYM NIE PUSZCZAŁ GO DO IZOLATKI W PIERDLU TYLKO RAZ DZIENNIE WACKA NA RANT WANNY I MŁOTECZKIEM .....I TAK DO ŚMIERCI Z BÓLU I NAJLEPIEJ JAK BY TO ROBIŁA MISS POLONIA W TOPLESIE , WTEDY MOZE BY DYGNOŁ MU I NIE MIAŁA BY PROBLEMU Z TRAFIENIEM (POBYT NA DOŁKU NA KOSZT ORGANIZACJI OBRONY PRAW CZŁOWIEKA )
och gdyby w polsce był odłam jakis KKK |
co ma kolor skóry do tego czy ktoś jest odpowiedzialny za to co robi czy nie
PROBLEMEM JEST TO ZE FACET NIE POWIEDZIAL ZE MA HIV
a ty tu swoje żałosne nazi poglądy wywlekasz
**** wstyd mi za takich jak ty... jeszcze ten tekst o KKK...
pewnie już masz w szafe wdzianko z prześcieradła, uszyte
przez twoją aryjską kobietę... palisz krzyże śpiewając:
"buy me a rope, and linch me a nigger..."
Gasper - 2007-01-10, 16:16
To o bialej rasie bylo ponizej wszelkiej krytyki.
urbi - 2007-01-10, 16:26
Jacek nie mow ze nie wolisz CZARNYCH
znam tu jednego co woli czerwone .... indianki ? chlopie wspolczuje Ci bo slyszalem ze niezly deficyt na nie
Łukasz - 2007-01-10, 16:26
**** w armii takich chorych poglądów teraz uczą?
BADYL - 2007-01-10, 16:27
| JacekG napisa/a: | | **** napisa/a: | TO JEST KARA DLA PANIENEK ZA ZDRADE BIAŁEJ RASY .... TAK ZDRADA BIAŁEJ RASY
och gdyby w polsce był odłam jakis KKK |
co ma kolor skóry do tego czy ktoś jest odpowiedzialny za to co robi czy nie
PROBLEMEM JEST TO ZE FACET NIE POWIEDZIAL ZE MA HIV
a ty tu swoje żałosne nazi poglądy wywlekasz
**** wstyd mi za takich jak ty... jeszcze ten tekst o KKK...
pewnie już masz w szafe wdzianko z prześcieradła, uszyte
przez twoją aryjską kobietę... palisz krzyże śpiewając:
"buy me a rope, and linch me a nigger..." |
A mówa ze w Poslce jest wolnosc słowa i myśli.
Polecam pogadac z PRAWDZIWYMI WARSZAWIAKAMI - ci co pracowali w tych wszystkich zakładach,pili vodke pod płotami itd.Moze poznacie kilak fajnych szczegołów jak to czrnuchy dostawały w morde za to ze spotykał sie z biała,za to jak chciał sie napic piwa - popytajcie a jak nie to ja moge rozganizowac miting z ludzmi starszej daty - jak to pedałów lali,żydów.A teraz mamy prosze - a moze chcece zoabaczysz jak w metrze dwoch misiów (czyt. cos co sie urodziło chłopcem) siada jeden drugiemu na kolanach i w sród ludzi leca w sline - nie noooo to jest dobre dobre very dobre - a moze biała laska ze kopara opada krzyc hajjjjjjj a tu stoi ubranie i czapka bo ciała nie widac bo sie zlewa z ciemnosciami tunelu to jest super polaków nie ma???
Jeszcze raz powtórze - pogadajcie z ludzmi starszej daty najlepiej mieszkancami WOLI moze ktos sie stukie w głowe i sie zastanowi.Moze Hilter był zły ale wiedział co robic wiele z tych osób chciało by go spowrotem.Zaraz bedzie co ja tu pisze - wiem co pisze bo czesto rozmawiamy na takie tematy w pracy i powiem ze mało jeszcze wiem o dawnych czasach.
urbi - 2007-01-10, 16:30
kirek ciekawe - powaznie - rozwin swoja mysl ... prosze
kuzyn - 2007-01-10, 16:35
no właśnie kirek...
już mi się wydawało że tylko ja nie rozumiem tej wypowiedzi
Gniewek89 - 2007-01-10, 16:40
niewiem jakie to ma znaczenie czy ktoś jest czarny czy jest zydem
Homogeny to juz inna bajka..........
Choc nie mowie ze trzeba ich ganiac z basebollami
BADYL - 2007-01-10, 16:44
| JacekG napisa/a: | no właśnie kirek...
już mi się wydawało że tylko ja nie rozumiem tej wypowiedzi |
Chodzi mi o podjecie ludzi starej daty wychowanej na ruinach warszawki nugusów ludzi nie żyjacych w erze komputerów telefonów i innych rozrywek XXI wieku.
To co opowiadaja jest ciekawe że zarazem i smieszne - odnosze sie tu do tego jak bardzo lubili i nadal lubią czarnuchów,pedalów itd.
Nasza społecznosc jest bardziej tolerancyjna i moze dlatego tak jest,czasu sie zmieniły - teraz nawet w USA na czarnucha nie mowi sie czarnuch tylko afroamerykanin.
Jak ktos nie zrozumiał widac nie umiem tego dokładnie przelac na forme pisaną
Łukasz - 2007-01-10, 16:44
Kirek, zamotałes się ostro
BADYL - 2007-01-10, 16:45
| Gniewek89 napisa/a: | niewiem jakie to ma znaczenie czy ktoś jest czarny czy jest zydem
Choc nie mowie ze trzeba ich ganiac z basebollami |
Wczoraj to usłyszłem - kto rzadzi w USA??
- Mniejszosci narodowe.
- Czyli kto??
- Żydzi.
urbi - 2007-01-10, 16:48
Kirek dalej nie rozumiem jestem glupi czy tak to zamotales ? probujesz opowiedziec cala historie w 2 zdaniach - napisz co ludzie mowia jak bylo i co o tym sadzisz ...
Gniewek89 - 2007-01-10, 16:51
namotales troche hehe
Wiesz kiedys kobiety latajace samolotami i scigajace sie w wyscigach uwazano za psychicznie chore.
A pozatym z tymi ludzmi starej daty to tez tak nie jest do konca , zalezy to w najwiekszej mierze od inteligencji i doswiadczenia zyciowego.
BADYL - 2007-01-10, 16:51
Moze nie dzisiaj mnie juz gały bola od ciagłego siedzenia przy kompie.
A to co chciałbym napisac to bym sobie długo na forum nie posiedział bo miałbym darmowe lińczowanko i degadowanko.
Gniewek89 - 2007-01-10, 16:52
| kirek napisa/a: | | Gniewek89 napisa/a: | niewiem jakie to ma znaczenie czy ktoś jest czarny czy jest zydem
Choc nie mowie ze trzeba ich ganiac z basebollami |
- Mniejszosci narodowe.
- Czyli kto??
- Żydzi. |
Co z tego , kto zabrania rzadzic katolikom
Co innego co robia ci u wladzy w palestynie , usa itp a co innego zwykli ludzie
kuzyn - 2007-01-10, 16:53
kir, chodzi Ci o podejście pokoleń do tematu szeroko pojętej tolerancji?
Łukasz - 2007-01-10, 16:58
oj kiras, kiras
"Załóż czapkę skinie, skinie załóż czapkę, kiedy deszczyk pada, gdy pogoda w kratkę..."
Bruner - 2007-01-10, 17:28
Czyli bic murzyna, bo jest czarny, tak?
W ogolniaku chodzilem do jednej klasy z murzynem (wlasciwie to mulatem). Rozumiem ze na dziendobry powinien miec morde obita, a podanie mu reki to zbrodnia? Koles byl naprawde rownym gosciem i byl moim dobrym kumplem, nie raz chodzilismy razem na browary itp, a goscie ktorzy chcieli go wyslac do afryki pare razy po zebach dostali. Czy wiedzac to teraz kilka osob nie poda mi reki?
Arczi e30 - 2007-01-10, 17:51
Bruner ... jesli o mnie tu chodzi to ja wbijam w tego murzyna ... zauwaz że tez uzyłem słowa białas w swoim poscie ... slowo murzyn podobnie jak biały czy białas nie powinno byc uwazane za nie własciwe ..
Ja raczej drwiłem z panienek ktore poleciały na czarną pałe ... podobnie bym drwił z murzynek jakby poleciały na białą pałe ..
Związek dwojga ludzi o innych kolorach jest dla mnie wporzo ale na zdrowych zasadach ... ten Pan poprostu znalazł sobie rozpustne dziwki ... które waliły sie jak stare budownictwo i to w dodatku za darmoche ... nawet koszarówki biora 10zł za full opcje ... przyjmuja nawet zrzutki od kilu gosci .. wazne zeby dyszka była
Bruner - 2007-01-10, 17:56
Arczi, ale to byla odpowiedz glownie na post Kirka i poglady w stylu bij murzyna bo jest inny i do nas nie pasuje, pokaz mu gdzie jego miejsce.
Arczi e30 - 2007-01-10, 17:59
| Bruner napisa/a: | | Arczi, ale to byla odpowiedz glownie na post Kirka i poglady w stylu bij murzyna bo jest inny i do nas nie pasuje, pokaz mu gdzie jego miejsce. |
szczerze powiem ze sam sie nie spodziewałem po kirku takiej wypowiedzi ... co ma zrobić murzyn że czarny .. .albo chińczyk że jest żółty ... albo kirek że jest biały ... choć pewnie akurat jemu to pasuje
Gniewek89 - 2007-01-10, 18:00
murzyn a czarnuch to dwa inne okraslenia.
A co do panienek to pisali ze w wiekszosci byly to inteligentne ładne studentki.
Jeszcze tydzien i pewnie dojdzie domnie jakas plota o jednej z jego ofiar i mysle ze a 75% bedzie to jakas cnotka niewydymka która poleciała na biednego i poniewieranego czarnego.
Śledztwo pokaze jak jest z nim , ale mi sie wydaje ze to nie jest koles ktory chodzi po blachary do dolmelu, swiadczy o tym portret psychologiczny jego ofiar.
Wydaje mi sie ze tak jak jedni zabijaja zeby zabijać tak on zarazal zeby zarazac.
I nie chodzi mi tutaj o morderce co kosi co mu pod lufe wpadnie ale kolesia który ma okreslony typ ofiary.
Zamotalem jak jasny h.... ale chyba czaicie o co mi chodzi
Arczi e30 - 2007-01-10, 18:08
słuchaj ,,, czlowiek wydala, jie i śpi ... zgłosiło sie juz kilkadziesiat penianek miał niezla srednia ... wiec nie mów mi ze pracował nad dziewczynami ... zreszta studentki to chyba najlspzy materiał na łatwe dymanie ..
fozgen - 2007-01-10, 18:49
co do zarzutów o moje poglądy nazi - to odpowiem krótko - nic ci do tego
mam swoje poglądy i nikt ich nie bedzie zmieniał -napewno nie mam schylen na strone nazizmu i faszyzmu a ni podobnych .
lecz powiem tak , nigdy nie lubiłem czarnych speców od narzekania i kombinowania , zawsze mówia ze tak biali ich gnębia i co ... okazuje sie ze aids wzieło sie z czarnego lądu ... , uciemierzeni ludkowie wędruj do białasków krzewic w środ nas swoja tworczosc i sie naszym super cnotliwym panienkom bonusem odwdzieczac za wysłuchiwanie ich wypocin ....
w armi uczą mnie innych ciekawych rzeczy , tez przydatnych w zyciu , a gasper pisze ze jest z berlin a ( w awarcie ) popytaj starych niemiaszków jak to było 50 lat temu , ....no moze 60 lat temu
kiras miał racje ze trzeba posłuchac starszych warszawiaków ( ja na woli mieszkam ) i konserwatywnego wychowania zeby to zrozumiec , a teraz juz nie bede sie wywodził co to znaczy bo nie mam ochoty
czarne to czarne , białe to białe i nic tego nie zmieni ... tylko w zrytej ameryce tygiel nacji powoduje powstawanie mieszanek ludzkich - które nie zawsze są udane
nasi przodkowie wiedzieli ze biała dla białego , czarna dla czarnego
a co do fajnej czarnuli w łozku .... to smiech mnie bierze 90 % ma nadwage i wady genetyczne pochwy, widac kolego mało z nimi przebywałes albo za duzo filmów amerykańskich - a moze wada wzroku
jaqub - 2007-01-10, 18:51
chyba BAJKA napisala ze gumka nie daje 100% pewnosci/ochrony przed HIV... moze i tak ale jesli chodzi o sex i zabezpieczenie przed HIV to nie ma lepszego srodka, poza wstrzemiezliwoscia i stalym wiernym partnerem... napisalas ze daje 40% bezpieczenstwa.. heh mi sie wydaje ze te pozostale 60% to blad w sztuce badz wadliwy produkt... to co moze ankietka na najbardziej NIEZAWODNE ogumienie
a wiecie jaki jest najlepszy srodek/lek na HIV/AIDS w biednych krajach afrykanskich?
nieuwierzycie ale ja tego nie zmyslam (jakis czas temu w TV mowili na jakims kanale typu discovery)...
DZIEWICA... i jak tu sie nie dziwic ze AFRYKA niebawem zupelnie sie wyludni??
Gasper - 2007-01-10, 18:59
Wiem jak było w niemczech 60 lat temu, słyszałem opinie ludzi starszych i młodszych i nadal mam takie same zdanie. Wiem też jak teraz rośnie fala nacjonalizmu w germanii. W d.upie mam czy ktoś jest czarny czy żółty, oceniam dopiero to co robi. Akurat w niemczech głupich białych i np. głupich turków jest podobna ilość.
**** - ilu znasz czarnych osobiście?? Opierasz się na relacjach z TV albo od znajomych, czy może widziałeś jakiegoś na żywo na ulicy??
kamil.k - 2007-01-10, 19:16
| kirek napisa/a: |
- Mniejszosci narodowe.
- Czyli kto??
- Żydzi. |
prawda jest znacznie gorsza bo chcac nie chcac żydzi rzadza swiatem. widział ktos biednego żyda
nasz poprzedni prezydent jest zydem
nie jestem za tym zeby bic czarnuchów bo tez poznałem na studiach kilku chłopaków i mozna bylo z nimi sie napic i posmiac.chociaz wiekszosc czarnuchów nie jest wcale pokojowo nastawiona.uwazaja sie za lepszych.jakbyscie zobaczyli jak sie bujaja w klubach i jak sa wystrojeni za stypendia prawie ameryka
podobnie jak Kirek i **** rozumiem doskonałe stare pokolenie.oni chyba czuli przez skóre ze nie wolno wpuszczac obcych do kraju ... .tez wiele sie nasłuchałem od starszych osób jak to sie żyło jak sie miało sasiada żyda.
co do tych lasek to wcale mi ich nie zal.mieszkalem przez rok w łodzi i widziałem mnóstwo takich lasek co same sie pchaja do łóżka gdy tylko poczuły wolnosc.tylko jak zaliczaja wpadke albo budzi sie z obita geba i bez telefonu itd. to zaczyna sie płacz .
bardzo dobrze sie stalo moze te kury same wygina
kuzyn - 2007-01-10, 19:20
| **** napisa/a: |
|
z tymi pochwami też żeś dał... to znaczy że co? w poprzek mają?
fozgen - 2007-01-10, 19:25
kolego gasper , mam wielu kolegów afro amerykanów , bo pracowałem , pracuje i bede pracował z nimi z racji tego ze wielu z nich słuzy w korpusie marines czy us.navy spotkam sie z nimi juz niedługo bo w lipcu znów pod gorącym niebem bagdadu. moim dobrym kolegom i przyjacielem jest s.sgt samuel ericson - z ilinois , ja równierz Jenny z n.y.w stpniu woren oficer - odpowiednik polskiego chorązego , oboje są ciemnoskurymi obywatelami usa ,jak bys chciał wiedzec mam tez wielu kolegów z bundeswery , mój kuzyn słuzył niedawno w mp własnie tam . a moi koledzy słuza w 3 pancer batalionie dziedziczącym tradycje wojsk romla - szczury pustyni .
miałem równierz kolegę z black waters ( najemnicy amerykańscy - nazywani w iraku ochroniarzami ) - tez ciemnoskóry - niestety zginoł w ad diwanijah , od bomby fanatyka religijnego
tak ze nie mów mi ze czegos nie widziałem albo ze wypowiadam sie w temacie na który według ciebie nie powinienem miec zdania
pozdrawiam ....
casus maximus - 2007-01-10, 19:28
| **** napisa/a: | | 3 pancer batalionie dziedziczącym tradycje wojsk romla |
czy to ci co mieli na czolgach oznakowanie "africa corps" ?
urbi - 2007-01-10, 19:29
| JacekG napisa/a: | | **** napisa/a: |
|
z tymi pochwami też żeś dał... to znaczy że co? w poprzek mają? |
bauhahahahahhahahahhahahahh NA PLECACH !!!!!!!!!!!!!!!!!
fozgen - 2007-01-10, 19:39
akrat o genetyce miałem co innego na mysli ale tak sie napisało - śa zryte i bardzo czuja sie lepsze od innych , a tak naprade sa głupie ,puste i grube . no nie wszystkie ale wiekszosc , co do pancer batalionu to mieli znaczki na tankach i mają nadal .
wiem panowie i panie jedno , gosc zasługuje na potępienie i na pegierz , ale nie zrozumiem napewno tych lasek , które poczuły cos czego same nie rozumiały i poszły z gosciem do łózka na 2 - 3 spotkaniu , nawet nie pomyslały o mozliwosciach zarazenia sie czymkolwiek , moze i brały pigółki anty koncepcyjne , albo miały wczesnoporonne w torebce , ale jak mozna tak lekcewarzyc doniesienia ze w afryce tyle ludzi jest nisicielami hiv ( małe dzieci dziedzicznie ) i nie bac sie moze widziały tylko te duze muzrzynskie członki w porno filmach i tez chciały to poczuc i to przesłoniło im logiczne i trzezwe myslenie ,
nie są bez winy- same głupotą i lekko myslnoscia doprowadziły sie do punktu bez wyjscia
casus maximus - 2007-01-10, 19:42
| **** napisa/a: | | co do pancer batalionu to mieli znaczki na tankach i mają nadal |
i tak trzymac
kuzyn - 2007-01-10, 19:45
| **** napisa/a: | | ...śa zryte i bardzo czuja sie lepsze od innych , a tak naprade sa głupie ,puste i grube . no nie wszystkie ale wiekszosc... |
Z tego wynika że twoja nienawiść rodzi się z poczucia, że jesteś od nich gorszy...
urbi - 2007-01-10, 19:46
zaczynam odbierac to tak :
zlinczowac czarnuchow bo maja wielkie czlonki i lachony szybciej wpadaja im do lozka niz my .......
mam racje ?
casus maximus - 2007-01-10, 19:47
| urbi napisa/a: | | zlinczowac czarnuchow bo maja wielkie czlonki |
to mit panowie...wiec nie lekajcie sie hłe hłe hłe
kuzyn - 2007-01-10, 19:48
| casus maximus napisa/a: | to mit panowie...wiec nie lekajcie sie hłe hłe hłe |
skąd wiesz
casus maximus - 2007-01-10, 19:50
| JacekG napisa/a: | | casus maximus napisa/a: | to mit panowie...wiec nie lekajcie sie hłe hłe hłe |
skąd wiesz |
wyczytalem w jakiejs gazetce. byly tam wypisane jakies najwieksze mity. i to byl jeden z nich.
fuks, nie ?
kuzyn - 2007-01-10, 19:54
nie no, nie śmiałem nawet podejrzewać, że dostarczyli Ci rolkę papy z tyłu z sklepu
fozgen - 2007-01-10, 20:10
widac jacku ze niemozesz przebolec moich wypowiedzi ....hehehehe, na ty polega miedzy innymi konwersacja
ja czuje sie bardzo dobrze , nie musze czuc sie gorszy od murzynki z duzą dupą , nawet nie wiem skąd twój wniosek ? moze tak czujesz sie ty nie wiem to tylko domysł
ja dowartosciowywac sie nie musze , mam żone która kocham i ona kocha mnie takim jakim jestem , fizycznie i psychicznie czuje sie dobrze i dobrze mi z tym jaki jestem i jak wyglądam , nie potrzebuje poklasku innych , bo mi na tym nie zalezy , a swoje opinie wyrazam głosno i sie ich nie wstydze i nie boje
juz ci napisałem , mam swoje zadnie i naprawde trzeba miec argumenty zeby na nie wpłynąc
a co do murzynów i ich członków to nie jest tak do końca mit , patrzac na budowe miesni i sciegien podłuznych i poprzecznych to muzyni maja srednio 2 cm dłuzsze
w wojsku nawet jest kaka smieszna sprawa - jak rozpoznac reczny granat dymny biały a jak carny nie mają rzadnych oznaczen , poprostu tuba z tektury i tyle ... czarny zawsze dłuzszy
casus maximus - 2007-01-10, 20:14
| **** napisa/a: | | a co do murzynów i ich członków to nie jest tak do końca mit , patrzac na budowe miesni i sciegien podłuznych i poprzecznych to muzyni maja srednio 2 cm dłuzsze |
no dobra...wiec juz wiadomo czemu te laski spruły sie z bambo
kuzyn - 2007-01-10, 20:16
| **** napisa/a: | widac jacku ze niemozesz przebolec moich wypowiedzi ....hehehehe, na ty polega miedzy innymi konwersacja
ja czuje sie bardzo dobrze , nie musze czuc sie gorszy od murzynki z duzą dupą , nawet nie wiem skąd twój wniosek ? moze tak czujesz sie ty nie wiem to tylko domysł
ja dowartosciowywac sie nie musze , mam żone która kocham i ona kocha mnie takim jakim jestem , fizycznie i psychicznie czuje sie dobrze i dobrze mi z tym jaki jestem i jak wyglądam , nie potrzebuje poklasku innych , bo mi na tym nie zalezy , a swoje opinie wyrazam głosno i sie ich nie wstydze i nie boje
juz ci napisałem , mam swoje zadnie i naprawde trzeba miec argumenty zeby na nie wpłynąc
a co do murzynów i ich członków to nie jest tak do końca mit , patrzac na budowe miesni i sciegien podłuznych i poprzecznych to muzyni maja srednio 2 cm dłuzsze
w wojsku nawet jest kaka smieszna sprawa - jak rozpoznac reczny granat dymny biały a jak carny nie mają rzadnych oznaczen , poprostu tuba z tektury i tyle ... czarny zawsze dłuzszy |
tylko potwierdzasz to co napisałem...
świr E-36 - 2007-01-10, 20:21
Powiem tylko tyle że zarówno **** jak i Kirek mają dużo racji w tym co piszą. Dawne pokolenie wiedziało co robi i jak sobie poradzić, niestety świat jest coraz bardziej "zgnojony" i dzieje się to co się dzieje. Co do żydów to mam swoje zdanie(mój Śp. Dziadek o mało nie zginoł w czasie II WŚ za partyzantke przez takiego sprzedawczyka)
Możecie mnie nazywać kim chcecie ja poprostu mówie co czuje i tyle.
Co do tego kameruńczyka to kara jest tylko jedna pętelka na szyje.
fozgen - 2007-01-10, 20:23
to jest tylko twoje subiektywne i niczym nie poparte odczucie , powodzenia w dalszych analizach psychologicznych
to do jacka g
MrKrYH_e34 - 2007-01-10, 21:11
Ja nic nie mam do czarnych zydow i innych tam masci .. ale ten koles siejac taka rozpuste powinien odsiedziec swoje .. a malego powinni mu amputowac !! PS i nie piszcze cze czarnuchy maja wielkie paly bo bede musial zrobic foto swojej i posieje postrach hehehe PS nie wielkosc sie liczy a finezja
świr E-36 - 2007-01-10, 21:15
| MrKrYH_e34 napisa/a: | Ja nic nie mam do czarnych zydow i innych tam masci .. ale ten koles siejac taka rozpuste powinien odsiedziec swoje .. a malego powinni mu amputowac !! PS i nie piszcze cze czarnuchy maja wielkie paly bo bede musial zrobic foto swojej i posieje postrach hehehe PS nie wielkosc sie liczy a finezja |
Kumpel mówi że "mały ale wariot" więc pewnie coś w tym jest.
Gasper - 2007-01-10, 21:21
| świr E-36 napisa/a: |
Kumpel mówi że "mały ale wariot" więc pewnie coś w tym jest. |
Ja tam kumplom nie pokazuję
świr E-36 - 2007-01-10, 21:25
| Gasper napisa/a: | | świr E-36 napisa/a: |
Kumpel mówi że "mały ale wariot" więc pewnie coś w tym jest. |
Ja tam kumplom nie pokazuję |
Buahahah heheh dobre toś mnie załatwił, ale mówił o swoim , odrazu odpowiem nie wiem nie oglądałem, uwierzyłem na słowo.
Bajka - 2007-01-10, 21:46
| Melis napisa/a: | własnie piszesz ze to nie teges ze on im o tym nie powiedział etc.
a je własnie jestem bardzo ciekaw ile z nich sie o to spytało?! albo chociaz pomyslało o tym... |
żadna się pewnie nie spytała i o tym właśnie piszę, bo ciekawi mnie czy jak ty byś szedł do łóżka z niedawno poznaną dziewczyną, która wydawałby ci się normalną osobą, to byś pytał czy jest nosicielką?
wlasnie w tym kontekscie uzylam slow poziom zaufania, którym obdarzamy inną osobę
simon mol nie był jakimś tam murzynem którego sobie wytrzasnęły z ulicy, tylko najczęściej każda z nich robiła mu jakieś tłumaczenia, pomagała w załatwianiu drobnych spraw w urzędach, simon mol był osobą medialną, która dostała tytuł antyfaszysty roku 2003, był współzałożycielem Stowarzyszenia Uchodźców w RP, dziennikarzem warsaw voice, co uplasowało go na dość dobrej pozycji - dziewczyny wierzyły w jego uczciwość!
| **** napisa/a: | | TO JEST KARA DLA PANIENEK ZA ZDRADE BIAŁEJ RASY .... TAK ZDRADA BIAŁEJ RASY |
jaka zdrada białej rasy? rozumiem, że według ciebie nie może być związków, w których jedna osoba ma inny kolor skóry????
| jaqub napisa/a: | (tu o prezerwatywach) heh mi sie wydaje ze te pozostale 60% to blad w sztuce badz wadliwy produkt...
to co moze ankietka na najbardziej NIEZAWODNE ogumienie |
podobno durex extra strong/save, czy jak to tam się zwie
| urbi napisa/a: | zaczynam odbierac to tak :
zlinczowac czarnuchow bo maja wielkie czlonki i lachony szybciej wpadaja im do lozka niz my ....... |
na kilku forach czytałam podobne tematy i na każdym po jakimś czasie odniosłam to samo wrażenie...
urbi - 2007-01-10, 22:00
| urbi napisa/a: | zaczynam odbierac to tak :
zlinczowac czarnuchow bo maja wielkie czlonki i lachony szybciej wpadaja im do lozka niz my ....... |
na kilku forach czytałam podobne tematy i na każdym po jakimś czasie odniosłam to samo wrażenie... |
dlatego az nadto sie nie udzielam ...
ps.
buahahha przeczytajcie to co napisalem ... chodzilo oczywiscie ze oni szybciej wpadaja do lozek lachonom niz my a nie to oni nam ...
kamil.k - 2007-01-10, 22:18
oj urbi wydało sie ze wpadasz czesciej do łóżka niz lachony
urbi - 2007-01-10, 22:24
no ... kurde wydalo sie
numer nadal aktualny
kamil.k - 2007-01-10, 22:26
simon mol nie był jakimś tam murzynem którego sobie wytrzasnęły z ulicy, tylko najczęściej każda z nich robiła mu jakieś tłumaczenia, pomagała w załatwianiu drobnych spraw w urzędach, simon mol był osobą medialną, która dostała tytuł antyfaszysty roku 2003, był współzałożycielem Stowarzyszenia Uchodźców w RP, dziennikarzem warsaw voice, co uplasowało go na dość dobrej pozycji - dziewczyny wierzyły w jego uczciwość!
|
wychodzi na to ze ten dziwkarz płacił tym kobietom w naturze za te tłumaczenia i inna pomoc
dobrze ze aneta mu nie pomagała.jakby zaraziła łyzwinskiego to dopiero on by to rozsial
urbi - 2007-01-10, 22:28
hahahhaha
Pscolka - 2007-01-10, 22:33
A teraz rozdam wam siekierki i noze i zgasze swiatlo
Pozabijajcie sie wszyscy o ta czekoladke z niespodzianka
A babcia mowila: jak sie bedziesz szanowac to cie inni uszanuja, jak sie nie bedziesz szanowac to cie nikt nie zechce...
Wolny wybor tych lasek ze chcialy sie z nim poscic. Ich ci...y ich sprawa.
Kara powinna byc dla tego ku*asa (nie wazny kolor skory ani wyznanie) za to ze swiadomie je zarazil, dokladnie taka jak napisal ****
Nie mam nic wiecej do dodania, a kto sie ze mna niezgadza proponuje ukamienowac
Melis - 2007-01-10, 22:35
...bo ciekawi mnie czy jak ty byś szedł do łóżka z niedawno poznaną dziewczyną, która wydawałby ci się normalną osobą, to byś pytał czy jest nosicielką? |
ja bym z taką nie poszedł- nie jestem taki latwy... a napewno nie bez uszczeliki...
...wytrzasnęły z ulicy, tylko najczęściej każda z nich robiła mu jakieś tłumaczenia, pomagała w załatwianiu drobnych spraw w urzędach, simon mol był osobą medialną, która dostała tytuł antyfaszysty roku 2003, był współzałożycielem Stowarzyszenia Uchodźców w RP, dziennikarzem warsaw voice, co uplasowało go na dość dobrej pozycji - dziewczyny wierzyły w jego uczciwość! |
Bajka ty masz naprawde świetne poczucie humoru dziekuje ze dzis wieczrem tak mnie rozbawiasz ...
...wytrzasnęły z ulicy, tylko najczęściej każda z nich robiła mu jakieś tłumaczenia... |
wcale w to nie watpie ze kazda jest dobra w tłumaczeniu... behehe
...pomagała w załatwianiu drobnych spraw w urzędach... |
a tym bardziej narządach..
simon mol był osobą medialną, która dostała tytuł antyfaszysty roku 2003, był współzałożycielem Stowarzyszenia Uchodźców w RP, dziennikarzem warsaw voice, co uplasowało go na dość dobrej pozycji - dziewczyny wierzyły w jego uczciwość! |
tak tak ten tytuł wciąz jak widać przypieczetowywał dosc czynnie...
możesz rozwinąc o jaka pozycje konkretnie Ci chodzi???
Pozdrawiam!
Gasper - 2007-01-10, 22:48
| Pscolka napisa/a: | A teraz rozdam wam siekierki i noze i zgasze swiatlo
A babcia mowila: jak sie bedziesz szanowac to cie inni uszanuja, jak sie nie bedziesz szanowac to cie nikt nie zechce...
Kara powinna byc dla tego ku*asa (nie wazny kolor skory ani wyznanie) za to ze swiadomie je zarazil, dokladnie taka jak napisal ****
|
Jestem tego samego zdania
misza - 2007-01-10, 22:55
kurde, nie chce mi sie teraz czytac 5ciu stron teamtu ale powiem krotko
JESTEM RASISTĄ
inny kolor skory nie wchodzi w gre, czy rom, murzyn czy skosnooki to samo do wszystkich *)(@#^!&@% do domu!!! a te panny szkoda mi ich skusily sie na dluga pale to niech teraz maja, jak lubi jak arab ja traktuje jak niewolnice to prosze bardzo tylko niech potem nie przychodzi z placzem ze "kochany maz" ja bije, ale mnie to wkur...za
pozdrawiam
Tommec - 2007-01-10, 23:49
| Pscolka napisa/a: |
Nie mam nic wiecej do dodania, a kto sie ze mna niezgadza proponuje ukamienowac |
To jest jedno z najzdrowszych podejść w tym temacie. Pzdr
Łukasz - 2007-01-11, 09:36
**** nie musisz dawać niby argumentów na swoje fałszywe miłosierdzie. Masz kolegów innego koloru dlatego, że masz taką pracę i jakbyś nie mógł tego znieść to byś nie mógł wyjechać na misję i zarobić trochę więcej kocahnych Euro niż w naszym pięknym kraju.
Twoje zdanie o murzynkach podszyte nienawiścią jest prawdopodobnie wywołane osobistymi niemiłymi konfrontacjami. Ja nie miałem intymnych kontaktów z murzynkami więc się nie wypowiadam na temat ich grubych dup i poczucia wyższości. Ty widać wiesz coś o tym.
Napomknięcie o kochającej żonie jest także nam niepotrzebne, a wygląda na tłumaczenie się przed nami.
Powiem Ci tylko tyle - mój ojciec jako pilot śmigłowców i oficer Wojska Polskiego szkolił Libijczyków w ich kraju przez 3 lata i mówił mi o ich inności, ale nigdy nie słyszałem z jego ust, że są gorsi. Zresztą też byłem w Libii przez prawie rok i miałem okazję wielu poznać.
Po prostu prawdopodobnie zostałeś wychowany w nienawiści do obcych i innych. A brak tolerancji świadczy o mocno ograniczonych horyzontach, dulszczyźnie i ciemnocie.
Nie musisz też nam pisąc z jakimi jednostami masz doczynienia bo takich żołnierzyków, czyt. mięsa armatniego jak Ty jest tam na pęczki. I to, że bywasz w Bagdadzie wbrew pozorom nie świadczy jaki to jesteś światowy.
Pozdrawiam
Belisama - 2007-01-11, 10:28
| Pscolka napisa/a: |
Nie mam nic wiecej do dodania, a kto sie ze mna niezgadza proponuje ukamienowac |
Dokładnie.
I nie ma tu co rozważać kwestii wyższych idei i celów zwyczajnie chciały wiedzieć jak to jest i teraz już wiedzą
Łukasz - Można mieć inne zdanie na każdy temat i nie obrażać drugiej strony, szczególnie jak brak jest doświadczeń własnych w tym zakresie jak mniemam.
Łukasz - 2007-01-11, 10:30
po prostu w sposób dobitny i prawdziwy wyrażam swoje poglądy.
Belisama - 2007-01-11, 11:12
Wszystko jest względne
Dla mnie to raczej opinia o poglądach a to nie zawsze to samo
Gasper - 2007-01-11, 11:13
| belisama napisa/a: | Wszystko jest względne
Dla mnie to raczej opinia o poglądach a to nie zawsze to samo |
To kto w takim razie może mieć i ma jakieś poglądy?
korzuch - 2007-01-11, 11:19
yo!
moim zdaniem katole niepowinni wogóle w tym temacie sie odzywac bo to wbrew ich poglądom
pozdro
Łukasz - 2007-01-11, 11:27
| Gasper napisa/a: | | belisama napisa/a: | Wszystko jest względne
Dla mnie to raczej opinia o poglądach a to nie zawsze to samo |
To kto w takim razie może mieć i ma jakieś poglądy? |
****, bo ma kolegów murzynów i obraca się wśród Irakijczyków.
Belisama - 2007-01-11, 11:32
Nie uważam że biała rasa jest lepsza od czarnej i nie kumpluję się z murzynami itp i to jest moje zdanie a jeżeli Fosgen uważa inaczej to ma do tego prawo i nie napewno nie zarzucę mu z tego powodu ciemnoty i innych takich to jest własnie poglad a nie ocena
Łukasz - 2007-01-11, 11:39
chciałem wszystkich serdecznie przeprosić za moją ocenę czyichś poglądów, tak naprawdę nie miałem do tego żadnego prawa.
Opis "Ciemnota" jest konsekwencją wyrażania pewnych tak postrzeganych przeze mnie poglądów.
To biała rasa nie jest lepsza od czarnej? Kurczę, cały mój światopogląd po przeczytaniu tego topiku zaczyna się zmieniać w ruiny
BADYL - 2007-01-11, 13:04
Chyba zamkne ten temat bo zaraz zacznie sie linczowanie na ekranie.
fozgen - 2007-01-11, 13:41
wyszła chryja za złe sformułowanie mojego poglądu i uzycie niewłasciwych słów - czytaj : biała rasa , widze ze do niektórych dociera pewna forma ironii. trudno .
to że mam taką prace i takich kolegów , nie zwalnia mnie od posiadania pogladów na pewne sprawy i wrazania swoich opinii wsród nich , na rózne tematy , nawet jezeli są odmienne od opinii wiekszosci , na ty polega demokracja i konwersacja. oni ytez posiadają swoje opinje i tego nie neguje , nawet jak są dla mnie ciezkie do zaakceptowania .
to ze ktos uwaza mnie za człowieka swiatowego , czy zasciankowego ciemniaka o pogladach rasistowskich to juz jego sprawa , jego odczucie i ja tego zmieniac nie bede , nawet nie póbuje , nie ma sensu. moje horyzonty są moimi horyzontami i nikt nie bedzie mi ich poszerzał wbrew mojej woli , bądz tez ich zawęzał swoimi teorami i analizami psychologicznymi na temat mojejej postawywyciagając wnioski z kilku moich wypowiedzi na tym forum
na misjach zarabia sie dolary nie euro , a moje konfrontacje z innymi nacjami , nie ograniczają sie do ogladania kobiet i formułowania sobie pogladów na ich temat po ich fizycznych walorach. ta co sie tyczy miesa armatnieko to ...... dziekuje za tak szrmancką i meską riposte na temat zołnierzy . z całego serca dziekuje , teraz wiem juz kim jestem
tłumaczyc sie z mojej żony nikomu nie zamierzam . moje wzmianki mojej kochającej i kochanej żonie , dotyczyły sytuacji z simonem , którego partnerki były równierz męzatkami . Gdyby były wiernymi , kochającymi kobietami , znającymi zasady współzycia w związku , to nie poszły z nim do łózka , bo takie są zasady moralne.
łukaszu naprawde skłonny jestem pomyslec ze tolerancja jest u ciebie chlebem powszednim , ciekawe czy zawsze czy tylko wybiórczo ......
a mój nick to **** a nie fosgen , pisze sie podobnie ale róznica zabójcza
Łukasz - 2007-01-11, 13:56
o ironio!!! Myliłem się! Przepraszam!!!
P.S a co do mięsa armatniego - może niezbyt dżentelmeńska nazwa ale prawdziwa - chyba zdajesz sobie sprawę, że żołnierze polscy w Iraku są elementem politycznym, a nie spełniają jakiejś chwalebnej misji pokojowej. Bądźmy racjonalni. Ale to już temat na osobną dyskusję
****, no offence, po prostu lubię podyskutować
Pozdrawiam
Ł.
kuzyn - 2007-01-11, 14:19
| **** napisa/a: | | wyszła chryja za złe sformułowanie mojego poglądu i uzycie niewłasciwych słów - czytaj : biała rasa , widze ze do niektórych dociera pewna forma ironii. trudno... |
jjjjasne
WujekDobraRada - 2007-01-11, 14:20
tak sobie czytam te wasze wypociny... i troche zaczynacie odbiegać od istoty tematu.
Akurat trafiło się, że HIV roznosił czarnoskóry... a przecież również mógł być to jakiś biały, żółty itp ... Więc kolor skóry nie ma tu znaczenia ... znaczenie ma sama mentalność typa, wiedział, że ma HIV i przekazywał go dalej. I to wymaga szczególnego potępienia, wg mnie Gość powinien być wykastrowany i na czole wypalone( lub wytatuowane) że jest nosicielem. Żeby wiecej nikogo nie skrzywdził, i żeby każdemu innemu nosicielowi (-lce) wybić z łba takie pomysły ...
Bez względu kim są te dziewczyny, bardzo im WSPÓŁCZUJE - to jest DRAMAT dla nich samych, dla ich rodzin, bliskich. To mogła być siostra, kuzynka, może i żona któregoś z Nas ... Ciekawe co by któryś z Was czuł gdyby sam został zarażony lub ktoś bliski z rodziny ... co byście wtedy gadali. Pamiętajcie że te dziewczyny, OSZUKANE przez tego Gnoja mają zrujnowane życie, kariery, nie będą mogły założyć rodziny, mieć dzieci i w każdej chwili mogą umrzeć ... Niechchciałbym żeby takie coś dotknęło mnie, moje dzieci i rodzinę....
to że ludzie w tym wieku (18-25) "szaleją" to wynika bardziej z tego, że weszli w dorosłość, są samodzielni ale bez obowiązków i chcą sie bawić i to samo sie tyczy i kobiet i facetów - i znów polski stereotyp - jak dziewczyna co dyskotekę wychodzi z innym to dziwka, dajka, szmata itp... ale jak analogicznie facet tak robi to co .... szczęściarz, dziwkarz, Ilu z Was jechało na Prostytutki dawno by zmieniły branżę gdyby nie miały klientów... ktoś tam napisał, że poleciały bo czarny, a ilu jest chłopa co na samą myśl "zaliczenia czekoladki", chinki itp. spuszcza sie w gacie i by poleciał za nią bez namysłu gdyby tylko skinęła dłonią .... tak ten świat zwariowany - więcej zrozumienia i tolerancji...
Mądra myśl na koniec : MĄDRY KOT PRZY JEDNEJ DZIURZE SIEDZI ... to mówiłem ja - szczęśliwie żonaty ojciec dwójki dzieci (syna i córki) 8)
Łukasz - 2007-01-11, 14:47
i tym mądrym akcentem proponuję zamknąć ten temat.
|
|