BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Po dlugim staniu bez akumulatora auto nie kreci..

Arczi e30 - 2004-09-28, 08:02
Temat postu: Po dlugim staniu bez akumulatora auto nie kreci..
Zostawiłem auto na kilka dni bez akumulatora , gdy włozylem go po jakims czasie wszystkie kontrolki sie zaświeciły i bylo OK, jednak silnik nie chciał zakecić, powiem ze moja beemka jest na le-jetronicu, teraz jest juz wszystko OK ale jestem ciekaw czym to jest spowodowane, mysle że chodzi o uzbrojenie kompa czy cos takiego, ale czekam na wachowe odpowiedzi beemkowiczów :)
loko - 2004-09-28, 09:23

mi się wydaje że po prostu mógł ci się zastać automat w rozruszniku... mi się właśnie tak psuje i wcale nie musi długo stać żeby czasem nie wydać nawet żadnego dźwięku...
007 - 2004-10-03, 01:14

a wiecie. ja ostatnio postawilem swoja strzale na 7 dni i zauwazylem ze po tyej przerwie strasznie niechetnie zapalala i zrobila pierwsze 1000 metrow. Pozniej juz poszlo lepiej ale poczatek byl taki jak by jej sie nie chcialo jezdzic! - normalnie zaczolem wierzyc w stwierdzenie ktoregos z Was ze "betki ogolnie lubia jezdzic a nie stac"
a tak na powaznie to podejrzewam ze olej splynol do michy a paliwo z racji ze zolte swiatelko sie swieci tez fusami chcialo plynac i stad ta przyczyna