| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Pomorze - gdzie i za ile?
yoshi - 2006-07-26, 10:33 Temat postu: Pomorze - gdzie i za ile? Temat podobny do Mazurków
Chodzi mi o to, by ktoś mi podpowidział, gdzie można jechać nad morze nasze polskie
Może ktos ma jakies fajne miejscówki
Łukasz - 2006-07-26, 10:46
Yoshi jeszcze kilka tematów do założenia Ci zostało - w końcu tyle w Polsce jest regionów, możesz też przyjąć podział na gminy
korzuch - 2006-07-26, 11:31
yo!
Łeba komórki nie mam do typa bo skasowałem znaleznienie kwatery za gorsze w dobrym standardzie zajeło mi 40 minut
pozdro
yoshi - 2006-07-26, 12:14
| Łukasz napisa/a: | Yoshi jeszcze kilka tematów do założenia Ci zostało - w końcu tyle w Polsce jest regionów, możesz też przyjąć podział na gminy |
ale na czasie po drugie szukam gdzie by pojechac w dniach 7.VIII-19.VIII tak żeby woda była
Bajka - 2006-07-26, 12:22
| yoshi napisa/a: | | szukam gdzie by pojechac w dniach 7.VIII-19.VIII tak żeby woda była |
zdaje mi się, że teraz będzie ciężko znaleźć coś fajnego, niektórzy rezerwują sobie pokoje już w lutym ja liczę, że uda mi się znaleźć coś fajnego w tym termninie, ale nie w Łebie - w zeszłym roku jedyną atrakcją tam były dla mnie wydmy i spotkanie z korzuchem
Łukasz - 2006-07-26, 12:44
Okolice Żnina - jest fajnie - jeziora, Wójcin w okolicach Barcina na Kujawach, Janikowo w okolicach Inowrocławia, Tuchola - las i jezioro i świety spokój, okolice Barlinka pod granica niemiecką......
Bajka - Pomorze, nie Wybrzeże pozdro600 ( a bunkry ?)
yoshi - 2006-07-26, 12:45
najfajniesze wakacje jakie mialem nad morzem to bylo tak
23:20 wyjazd Warszawa Zachodnia 5:20 Gdańsk Główny 5:30 pierwsi klienci McDonald's na dworcu o godzinie 8:00 już mieliśmy super kwaterunek na ul. Bethowena tyle, że to było 3 lata temu i 3 dni
pawelbach - 2006-07-27, 05:01
ja proponuje Ustke byłem w tym roku i było super a o kwatere nie problem co kawałek wolne pokoje
Bajka - 2006-07-27, 08:47
| Łukasz napisa/a: | Bajka - Pomorze, nie Wybrzeże pozdro600 ( a bunkry ?) |
jak sam widzisz Yoshi pisze cały czas o morzu... wyczułam o co chodzi 8)
na bunkrach już byłam kilka razy na Helu, chociaż w tym roku będąc na majówce spotkało mnie miłe zaskoczenie - wszystko jest odnawiane, pomalowano największe stanowiska baterii... poza tym ja jeżdżę nad morze po to, żeby sobie na plaży poleżeć... w wodzie zamoczyć chociażby nóżki... w tym roku w maju byłam jedyną osobą na plaży we Władku, która weszła do wody
sarna1 - 2006-07-31, 22:08
ja mieszkam na Pomorzu - najbardziej lubie przebywac w Mielnie i Międzyzdrojach/Jatrzębiej Górze
Adi - 2006-07-31, 22:29
Dokładnie tu spędziłęm 10 dni teraz w lipcu i było fajnie. Czysto wszystko na miejscu tylko do morza trochę daleko ale to akurat mi wogóle nie przeszkadzało. Ja polecam Łebę.
Pozdrawiam!
Przemass - 2006-07-31, 22:58
polecam tutaj zobaczyc własnie wróciłem z małego urlopu
http://www.mrzezyno.blo.pl
ŚP+jinos+ - 2006-08-01, 14:12
Stojacej wodzie mowimy stanowcze NIE! - przynajmniej ja
Jesli nad wode to tylko nad morze - polecam miejscowosc Stegna i osrodek "Pod Sosnami" sporo ludzikow, ale jakie foczki mozna znalezc na plazy
Lub tez Krynica Morska - miejscowosc ogolnie sprawia wrazenie czystszej
LoveJoy - 2006-08-01, 14:24 Temat postu: Mielno Siema,
Polecam Mielno - byłem w zeszłym roku - całkiem przyjemnie można spędzić czas. Wynajmowałem kwatery u gościa przy głównej ulicy - nazywa się Leszek Skarbek, telefon 602 280 272. Bardzo ładny domek, pokoje znośne z łazienkami, śliczny ogród z miejscem grillowym, do morza jakieś 10min z buta. Ja wziąłem sobie największy pokój z werandą i widokiem na jezioro Jamno - full wypas! W zeszłym roku płaciłem jakieś śmieszne pieniądze - coś 80plna/doba, jak w tym nie wiem...
Pozdro
LJ
fil - 2006-08-01, 22:19
a ja polecam Swinoujscie..bylem pare razy.ponoc najdrozej i plaza najladniejsza,ale jak dla mnie super.tam mozna poczuc sie prawdziwym wyspiarzem (przeprawa tylko promowa) .
a moze jakies bmki sie tam wybieraja?ja swoja bede tam od 20.8 i chetnie bym jakis maniakow poznal 8) pozdrawiam
|
|