| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Trasa: Tarnów-Kielce-Łódz-Toruń-Bydgosz - REMONTY!!!
Marcin - 2006-07-24, 11:10 Temat postu: Trasa: Tarnów-Kielce-Łódz-Toruń-Bydgosz - REMONTY!!! Za dwa dni jade na morze wlasnie ta trasa, jak bedzie??????????
nokerman - 2006-07-24, 11:35
a dokąd jeśli można zapytać?? bo mi to na koszalin wygląda?? lub okolice
Aktualne Warunki Ruchu na Drogach
Marcin - 2006-07-24, 13:00
Mielno
korzuch - 2006-07-24, 13:14
yo!
od bydzi do koszalina czysto jedynie bodjaże w mostowie robia remont wiadukutu a tak to gaz od chojnic do rzeczenicy noga z gazu bo bedziesz miał kosztowny wyjazd jak sypiesz przez biały bór to noga z gazu bo tam tez mają oko i ci CB radio nie pomorze
pozdro
PS mielno odradzam sam plebs i zasciankowi mieszczuchy plazy zakiepowane fajkami karnji sie na rowy lub łebe mniej bydła i czysto
PS 1 i do mielna sie jeździc cos wyrwac a nie odpoczywac
ChriS - 2006-07-24, 18:40
Marcin uważaj z parkowaniem w Mielnie.Ja dostałem świstek za wycieraczkę po 10 min. A samochód miałem dobrze zaparkowany ,nikomu nie przeszkadzał,chodnika zostało wolne prawie 2m.Miłego wypoczynku.
Kujon - 2006-07-24, 18:49
| Marcin napisa/a: |
Mielno |
Ja rok temu w Mielnie na ul. Chmielnej koczowałem 2 tygodnie , mało brakowało a bym został AA %%%%% , jest kurortowo
KORDI - 2006-07-25, 01:02
Marcin trasa od szczucina do słupi jest w remoncie....za to jest tam plus...nie stoją z suszarkami..... od Tarnowa do Szczucina masz luuzz....jedynie suszarki....uważaj przy wjeździe do dąbrowy Tarnowskiej bo często stoją...
Konkretnie w Słupi uważaj przed rondem bo cholerne przeskoki i progi są....strasznie często tam też dochodzi do wypadkow i kolizii...teraz w okresie wakacyjnym praktycznie codziennie.....
Później od słupi 9 kilometrów szerokiej ale drogi ale cholerne koleiny są....ten odcinek tez raczej bez suszarek....Uważaj w Mietlu(Mietel)...później jest Stopnica i tu bardzo często stoi nieoznakowana Vectra C srebrna....albo na suszarce łapią albo na kamerke......Ale pojawiają sie też w Mietlu.....
Za Stopnicą,masz luzz do Smogorzowa...tak też lubią stawać...przystanek albo za zakrętem.....potem luzik i znowu stoją w Szczaworyżu...ale tylko na początku......
Przed samym Buskiem(Busko-Zdrój)w Broninie jest fotoradar...ale atrapa....
Ale obok Buska przejedz ostrożnie bo tam strasznie sie czają....najczęściej schowani na skuterkach...
za Buskiem masz spokuj do Chmielnika.....w Chmielniku pojawiają sie za rondem.....a potem już praktycznie do Kielc spokój......
dalej niech już Cie kto inny poprowadzi.....
Szerokiej drogi....
PozdrOOfki......
WujekDobraRada - 2006-07-25, 10:16
Jeśli mam coś podpowiedzieć - to nie jedź z Torunia na Bydgoszcz. Pózniej z Bydgoszczy do Człuchowa droga jest niebezpieczna - mase wypadków itp. Ja zawsze jeżdżę z Torunia na Gdańsk - dojeżdżasz do Świecia (tam cały czas prosto) i dalej na Tuchole, Chojnice, Człuchów ... i Biały Bór, Bobolice... Trasa krótsza i bezpieczniejsza.
A z Tarnowa ostatnio pojechałem sobie drogą na przeprawe promową na wiśle (Nowy Korczyn czy jakoś tak) . Droga krótsza (ok 10-15km - omija sięmost na Wiśle w Szczucinie), pusta, zero Tirów, zero suszarek, kameralna, pełen relaks. Przeprawa kosztuje ok 5-6zł. Jak urlop to na luzie. 8)
|
|