BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Pytanie do posiadaczy kart VISA?

yoshi - 2006-07-04, 10:26
Temat postu: Pytanie do posiadaczy kart VISA?
Mam pytanko kto z doswiadczenia wie w którym banku mozna wyplacac gotowke z karty VISA w okienku bądź z mniejszą prowizją niz 3% :?:
Domel - 2006-07-04, 11:03

Yoshi, karta VISA to swoją drogą, ale to chyba zależy przez jaki bank jest wydana...
Wtedy w oddziałach i bankomatach tego banku powinieneś wypłacac bez prowizji.

yoshi - 2006-07-04, 11:06

mBank (moja karta) nie ma oddziałów :( i Pani na infolinii powiedziala mi ze nie ma takich informacji w ktorym baku mozna bez prowizji :( podobno w WBK BZ ale to tylko sluchy :)
LoveJoy - 2006-07-04, 12:27
Temat postu: Visa
Cześć,

Z Visy mBanku, z tego co wiem możesz podjąć kasę w każdym Euronecie, zapłacisz 5plna za podjęcie kasy z kart kredytowej. Nie mam pojęcia czy można wogóle z jakiejkolwiek kart kradytowej (Visa, Mastercard) podjąć kasę bez opłat. Karta kredytowa z założenia jest kartą do płatności nią a nie podejmowania gotówki.

Pozdro
LJ

yoshi - 2006-07-04, 12:39

w mBanku wyplacajac z bankomatu Euronetu i BZ WBK karta Visa Electron nie jest pobierana prowizja :)
ale wyplacajac VISA to juz 3,5% od wysokości wyplaty pobieraja prowizje :( a potrzebuje pobrac duzo gotowki bo moj organizator wesele chce gotowke w dniu wesela :!: i tu sie pojawia problem bo chcialem mu zaplacic tydzien wczesniej przelewem i nie bylo by problemu

... i wlasnie stad moje pytanie :)

duchPW - 2006-07-04, 12:46

prześlij na konto komuś, kto ma rachunek w normalnym banku i niech Ci wypłaci
yoshi - 2006-07-04, 12:47

PioterW napisa³/a:
prześlij na konto komuś, kto ma rachunek w normalnym banku i niech Ci wypłaci

no prosze ty to masz łeb :D najprostrzy pomysl najepszy :lol: