| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Ah ta nasza kochana Policja - do skasowania!!!!!!!!!!!!!!!!!
yoshi - 2006-07-03, 14:51 Temat postu: Ah ta nasza kochana Policja - do skasowania!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy kochamy Policje, oni sa tacy swietni super i wogule, i nigdy nie naginaja prawa do wlasnych potrzeb.
duchPW - 2006-07-03, 15:29
widzę, że bardzo kochasz stróżów prawa
yoshi - 2006-07-03, 15:34
Wszyscy kochamy Policje, oni sa tacy swietni super i wogule, i nigdy nie naginaja prawa do wlasnych potrzeb.
meles - 2006-07-03, 15:35
Ja myślę, że poprostu niedostosowali prędkości do warunków panujących na drodze.
duchPW - 2006-07-03, 15:48
Dzięki Yoshi -Ty też się trzymaj 8)
BTW - chodziło mi raczej o tytuł tematu , bo co do niedostosowania prędkości do warunków na drodze, to nie ulega wątpliwości - gdyby prędkość była OK, to spokojnie by zatrzymali tych sprawców bójki
speed - 2006-07-03, 16:20
| yoshi napisa/a: | tu nie chodzi o to czy ich kocham czy nie
chodzi mi o rownosc wobec prawa
jak Otylia J. zabila swojego brata zasuwajac 180km/h to caly narod laczyl sie w zalobie, jak miesiac temu czytalem na gazeta.pl ze chlopak jechal z dziewczyna wpadl w poslizg (ona zginela) to tej samej nocy juz byl za kratkami
z z tymi strozami prawa to prosta sprawa jechali za szybko i ich wina i nie ma tu co ich chwalic jacy to nie byli jak pol roku temu zginal chlopak przy wyscigach to nie bylo w prasie nic na temat jaki on byl fajny i pozadny tylko ze brawurowo jechal i przez to zginal
zyjemy w popieprzonym Państwie, w którym są równi i równiejsi
P.S. PioterW wszystkiego najlepszego z okazji... hmm bo ja wiem czy to jest co gratulować, pogadamy 5 VIII po 17 bo sam stane przed takim wyporem |
W 100% sie z Toba zgadzam nie mam nic np do Otylii ale cos mnie trafialo jak to wszyscy sie straszliwie roztkliwiali jaka to Ona biedna i wogole jakby co najmnej to drzewo wyszlo im samo na droge, ale w przypadku tych policjantow sprawa jest troszke inna Oni nie jechali sobie ot tak dla funu np 150km/h - jechali tak po to (przynajmniej tak mysle) zeby Tobie czy mnie czy jeszcze komus jakies dresy gardla na osiedlu nie podciely - mysle wiec ze nalezy im sie szacunek
Mariusz - 2006-07-03, 16:23
Ciężko jechać 60 km/h, gdy jest szansa złapać przestępców na gorącym uczynku ...
yoshi - 2006-07-03, 16:27
Wszyscy kochamy Policje, oni sa tacy swietni super i wogule, i nigdy nie naginaja prawa do wlasnych potrzeb.
duchPW - 2006-07-03, 16:30
teoria spisku - nie napisale nawet co to była za formacja - Yoshi - jechali tamtędy, bo tam właśnie byli - może wracali z innej akcji - nie bądź taki podejrzliwy
MARTINEZ - 2006-07-04, 06:04
| yoshi napisa/a: |
chodzi mi o rownosc wobec prawa
jak Otylia J. zabila swojego brata zasuwajac 180km/h to caly narod laczyl sie w zalobie, jak miesiac temu czytalem na gazeta.pl ze chlopak jechal z dziewczyna wpadl w poslizg (ona zginela) to tej samej nocy juz byl za kratkami
z z tymi strozami prawa to prosta sprawa jechali za szybko i ich wina i nie ma tu co ich chwalic jacy to nie byli jak pol roku temu zginal chlopak przy wyscigach to nie bylo w prasie nic na temat jaki on byl fajny i pozadny tylko ze brawurowo jechal i przez to zginal
|
mysle ze twoje porownania sa nie na miejscu
masz racje jak karetka jedzie to tez powinna jechac zgodnie z przepisami i z dozwolona predkoscia
poprostu mysle ze masz jakis problem
BADYL - 2006-07-04, 06:26
| yoshi napisa/a: | cos mi tu smierdzi w tym calym wydarzeniu
po 1. do interwencji jezdza oznakowanym radiowozem
po 2. oni jechali na ul. Wileńska (praga płn) najbliższy komisariato ul. Cyryla i Metodego ok 1000m drogą
to skąd oni cywilnym samochodem i na trasie WZ |
Yoshi po pierwsze to sa stróze prawa tak??Po drugie bys sie mogł bardzo zdziwic jak teraz wygladaja policjanci po cywilnemu i w cywilnych radiolkach.
duchPW - 2006-07-04, 08:34
oni zawsze tak wyglądali .... czasem od gangsterów odóżniał ich tylko polonez zamiast BMW
yoshi - 2006-07-04, 09:16
BADYL - 2006-07-04, 11:43
| yoshi napisa/a: | osotanio mialem kilka nie milych sytuacji na drogach ze strozami prawa (nie kontrole drogowe )
po za tym wiem jak to jest w instytucjach panstwowych, jedni kryja drugich.
moim zdaniem 2 jechali po kielichu bo wczoraj widzialem gdzie to sie stało i oni poprostu pojechali prosto z trasy WZ zamiast w lewo - jestem w stanie to zrozumiec dlatego ze jesli sa takie sytuacje to spoleczenstow traci zaufanie do tych, ktorzy maja nam dawac przyklad
P.S. Po za tym smieszy mnie fakt jak ide sobie ulica pod krawatem z teczka (10 m przed samochodem, wychodzac z biura ul. Białostocka róg Markowskiej) a do mnie podchodzi 2 strozow prawa lat hmm 22-23 i chca mnie wylegitymowac |
Smieszy cie to??no sorry czyli najlepiej jakby wogole policji nie było a porzadkiem zajmowały by sie nury pokładowe z USS.ŁUBNA - czy ja moze czegos nie rozumiem to co jestes inny??nie wolno legitymowac krawaciarzy??aha czyli tylko łysych w dresach??
jak dla mnie ZOMO WRÓC!!Wtedy moze ludzie nauczyliby sie szacunku dla władzy.
yoshi - 2006-07-04, 11:58
LoveJoy - 2006-07-04, 12:08 Temat postu: wypadek Cześć,
Yoshi, czy Ty aby nie przeginasz? Jechali na interwencję, więc musieli nieco przycisnąć - inaczej gówno by z interwencji było! Przykład Cyryla też trochę do kitu, bo (jak sam się pewnie orientujesz) akurat ta komenda ma od cholery roboty i w nocy raczej nikogo poza dyżurnym, ewnetualnie załogą która właśnie przywiozła kogoś na dołek nie znajdziesz.
Z Otylią to a i owszem masz racje - też mnie wkurzało robienie z niej męczenniczki narodowej. Małolatka za bardzo przegięła z prędkością i zabiła swojego brata - ja, Ty czy ktokolwiek z forum za takie coś poszedłby siedzieć - ona oczywiście byłą "tą poszkodowaną" a nie sprawczynią. Ta sytuacja to coklwiek innego - oni jechali (być może) ratować kogoś od noża pod żebrami.
Podpinam się pod post Kirka - jak jesteś krawaciarzem to policja nie ma prawa Cię skontrolować? A może właśnie opierniczyłeś jakąś firmę, zabiłeś paru ludzi a w neseserze masz czyjeś oczy, uszy itp? Na Markowskiej przed dawnym polmosem jesetś 100 razy bardziej podejrzany idąc w garniturze i krawacie niż w drechu....
Pozdro
LJ
damiano_e30 - 2006-07-04, 14:00
Może to kwestia tego że nasi policjanci są za słabo wyszkoleni jeżeli chodzi o szybką jazdę samochodem i później zdarzają się takie wypadki. Na pewno przydały by im się też porządne samochody (czyt. BMW) a nie peugoty czy tym podobne. Czy byli po spożyciu to nie ma co gdybać bo jeśli nawet to i tak nikt się o tym nie dowie. Co opinii o policji to zdania zawsze będą podzielone, wiadomo że tak jak wszędzie są wśród nich ludzie i parapety.
Oni tylko egzekwują prawo a prawo jakie jest każdy wie
Mariusz - 2006-07-04, 14:20
Yoshi, po Twoim drugim poście w tym temacie stwierdziłem, że nie będę dalej czytać.
Zachowam to dla siebie.
I na przyszłość.
Poczytaj sobie tutaj. To Internetowe Forum Policyjne i ten temat .
Poczytaj sobie wpisy policjantów, którzy ich znali. A najlepiej też całą resztę.
urbi - 2006-07-04, 14:26
tojest wszystko jeden wielki uj ...
teraz to mi zal ich rodzin - to jest najgorsze bo tym dwom juz nic nie bedzie a rodzinie pozostal jedynie placz, smutek i zal
yoshi - 2006-07-04, 16:07
dobra post do skasowania bo widze ze nikt nie pojal plenty tego co napisalem na samym poczatku
tylko sie kazdy zaczal rozwodzic jaka to nasz policja jest kochana
zal mi tych facetow... ale teraz to juz i tak nie ma znaczenia
Sobek - 2006-07-04, 16:49
Hehe policja jak byscie mieszkali w moim miasteczku to z policji byscie padli ze smiechu jakie przeboje byly
| damiano_e30 napisa/a: | Może to kwestia tego że nasi policjanci są za słabo wyszkoleni jeżeli chodzi o szybką jazdę samochodem i później zdarzają się takie wypadki. Na pewno przydały by im się też porządne samochody (czyt. BMW) a nie peugoty czy tym podobne. Czy byli po spożyciu to nie ma co gdybać bo jeśli nawet to i tak nikt się o tym nie dowie. Co opinii o policji to zdania zawsze będą podzielone, wiadomo że tak jak wszędzie są wśród nich ludzie i parapety.
Oni tylko egzekwują prawo a prawo jakie jest każdy wie |
Jak by im dali Bmw to tym bardziej by sie rozbili Peugoty to i tak juz rarytas
U mnie w miasteczku jest jedno zdanie na temat policji i juz chyba takie zostanie Kazdy chyba wie jakie Mielismy temat na miastowym forum o policji to wszystko zostalo napisane o policji itp co oni wyrabiali itp. to nieraz jak czytalem to az niedowierzalem ale wiem ze to prawda, a jak troszke popisalem z kumplami to puzniej w jastrowiu policjant szukal Sobka{Marka} hehe a napisalem tylko co sadze o strozach w moim miescie bez wulgaryzmow itp 8) , a jakis czas potem stracil robote w policji i to chyba na cale zycie, juz niestety strozem nie bedzie nie bede pisal z jakich przyczyn bo az nie moge ze smiechu a zwano go RAMBO w jastrowiu
BADYL - 2006-07-04, 16:55
Zamykam ten temat bo zbacza juz wogole nie w tym kierunki jaki był temat.
|
|