| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Sunrise Festival 2006
Mc - 2006-07-03, 06:49 Temat postu: Sunrise Festival 2006 Powitanko...
Pewnego dnia oświeciło mnie, że przydałoby się zorganizować jakąś zwariowaną wycieczkę, dlatego pojawił się tutaj ten post...
W dniach 21-23 lipca 2006 w Kołobrzegu odbywa się Sunrise Festival, niezapomniana, zwariowana, trzydniowa impreza pod chmurką przy setach DJ Krisa i innych gwiazd.
Mam zamiar wynająć autokar (żeby nie ciągnąć się tam samochodami), i udać się do Kołobrzegu mocną ekipą...
Nocleg w autokarze lub jak kto woli, to załatwia sobie na miejscu (jednak wątpię, żeby ktokolwiek tam spał )
Koszt wyjazdu, to: 50 zł bilet na sobotnią imprezę, 5 zł bilet na "afterparty" (niedziela - impreza na plaży), koszt autokaru będzie określony po zamknieciu listy uczestników.
Konkrety:
Wyjazd: Piątek wieczór (żeby być tam na sobotę rano)
Koszt: ok. 80zł (na dzień dzisiejszy)
Powrót: Niedziela wieczór (po zakończeniu "afterparty" - w Warszawie będziemy w nocy)
Więcej informacji znajdziecie na stronie Sunrise Festival
P.S.
Nie żebym był fanem muzyki klubowej, ale chodzi o super klimacik, który będzie towarzyszył temu przedsięwzięciu... niektórzy z Was dostali już sms'ki...
Czekam na zgłoszenia...
MARTINEZ - 2006-07-03, 07:23
pomysł mi sie podoba
ale na dzien dzisiejszy nic nie moge powiedziec
ale jak, to bym jechał swoim autem
Kosa - 2006-07-03, 09:40
Moze uda mi sie tam wpasc jak jako przylepa z muzycznego radia
pozdro
korzuch - 2006-07-15, 16:09
yo!
pisze sie jak byc co
pozdro
BADYL - 2006-07-16, 12:28
Własnie teraz niedziela 16 lipca godzina 12:27 Club Rotation - przedsmak imprezki SUNRISE of TRANCE
Mc - 2006-07-16, 18:01
Słuchajcie... do wtorku czekam na zgłoszenia... jeśli są jeszcze zainteresowani, to proszę o kontakt... jeśli będzie za mało osób będzie trzeba niestety jechać samochodami...
Kilkoro znajomych już zgłosiło chęć pojechania na imprezkę w Kołobrzegu...
...autokar jest zaklepany ale czy nim pojedziemy ?.
Pozostaje tylko kwestia na ile osób będzie trzeba rozbić koszt autokaru (2,44 zł za kilometr)...
|
|