| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Nowa zabwka Dziewulskiego??
BADYL - 2006-06-29, 22:10 Temat postu: Nowa zabwka Dziewulskiego??
--==maly==-- - 2006-06-29, 22:15
O kurde ale fajne.
Pokazywali to kiedyś w top gear to prowadzącemu twarz fajnie zniekształcało.
misza - 2006-06-29, 23:02
co sie stao?
wtf co to jest? pewnie ma z 500km hhehehe
fil - 2006-06-29, 23:14
cos mi sie wydaje ze to cos nazywa sie ATOM..ma doladowany silnik hondy typeR..a wyglad taki zryty bo robia go holendrzy:)
BADYL - 2006-06-29, 23:16
| fil napisa³/a: | | cos mi sie wydaje ze to cos nazywa sie ATOM..ma doladowany silnik hondy typeR..a wyglad taki zryty bo robia go holendrzy:) |
Jak sama nazwa pliku wskazuje nazwa bolidu ariel atom
jaqub - 2006-06-30, 00:00
tak wogle to dziewulski to 'spoko ziom'... nie znam go osobiscie ale widac ze facet zyje z pomyslem i przynajmniej po doborze aut mozna powiedziec ze mimo ze lysy lep jego to jednak nie taki pusty... a ten atom to super funcar... ach miec tyle hajsu zeby realizowac swoje marzenia...
BADYL - 2006-06-30, 00:07
| jaqub napisa³/a: | | tak wogle to dziewulski to 'spoko ziom'... nie znam go osobiscie ale widac ze facet zyje z pomyslem i przynajmniej po doborze aut mozna powiedziec ze mimo ze lysy lep jego to jednak nie taki pusty... a ten atom to super funcar... ach miec tyle hajsu zeby realizowac swoje marzenia... |
Jakos pod koniec kwietnia widziałem go w jakiejs zołto czarnej vecie
kuzyn - 2006-06-30, 02:08
on słynie (miedzy innymi) z niezłej kolekcji niebanalnych aut. kiedyś pamiętam widziałem jego corvette z lat 50. wyglądała jak nowa.
grucha - 2006-06-30, 12:27
A ja widziałem jego corvette przerobiną przez Callaway-a. Kozak
Wogóle ma niezłą kolekcję autek z naciskiem na corvetty.
VinCent318iS - 2006-06-30, 13:16
{biiiiip} samochód ponoć szybszy od EnZO w zakretasach ale dziewulski w nim wygląda jak ostatni DebiL świata
BM 6 - 2006-06-30, 14:49
| VinCent318iS napisa³/a: | | {biiiiip} samochód ponoć szybszy od EnZO w zakretasach ale dziewulski w nim wyglÄ…da jak ostatni DebiL Å›wiata |
Kochasiu!!! Czyżby zazdrość przez Ciebie przemawiała?
Daję sobie głowę uciąć, że zgodziłbyś się na taki wygląd, jaki on ma,aby móc przez chwilę zająć jego miejsce.
Mariusz - 2006-06-30, 15:36
Kariere zrobił ... dzięki temu, że był posłem i ... policjantem.
Dzisiaj policjant nie może należeć do żadnej partii.
Wystarczyło trochę chęci i dobrych pomysłów by znaleźć się na stanowiskach na jakich on był.
Miałem okazję uścisnąć mu dłoń, gdy studiowałem w WSPol
Teraz założył jakaś agencję detektywistyczno-coś tam, no i ma Coś a'la Rutkowski.
duchPW - 2006-06-30, 17:08
gościu się bawi - też bym się bawił
RoboCop - 2006-06-30, 21:47
| Mariusz napisa³/a: | Kariere zrobiÅ‚ ... dziÄ™ki temu, że byÅ‚ posÅ‚em i ... policjantem.
Dzisiaj policjant nie może należeć do żadnej partii.
Wystarczyło trochę chęci i dobrych pomysłów by znaleźć się na stanowiskach na jakich on był.
Miałem okazję uścisnąć mu dłoń, gdy studiowałem w WSPol
Teraz założył jakaś agencję detektywistyczno-coś tam, no i ma Coś a'la Rutkowski. |
najpierw był milicjantem i cholera wie kim jeszcze .... nie lubie tego klienta - pseudo-specjalisty od spraw bezpieczeństwa...
Mariusz - 2006-06-30, 22:06
Teczkę pora odtajnić.
Ostatnio to modne.
RoboCop - 2006-06-30, 22:09
| Mariusz napisa³/a: | | TeczkÄ™ pora odtajnić. |
jego teczka już dawno poleciała kominem... dziewulski, jeździ/ł też beemkami - w którejś gazecie pare lat temu widziałem Go w e36 coupe...
kamil.k - 2006-06-30, 23:40
debilem bym nie nazwal dziewulskiego ale nie przepadam za nim i ma cos z glowka nie halo
ta jego gadka mnie ona nie rusza takie niby przechwalki , niby nie chce powiedziec ale opowiada bla bla bla
facet na wszystko ma swoje teorie z ksiezyca ;nastawy zawieszenia uniemozliwily mu start w wyscigach na 1/4 mili
nie dawno ogladalem powtorke odcinka wojewodzkiego gdzie wlasnie gosciem byl dziewul
tak sie sam zamotal ze powiedzial ze nie jest uczciwy i zeby byc politykiem to musial klamac
oszukiwac i BÓG wie jeszcze o co mu tam chodzilo
jedno jest pewne -ma kase, lubi szybkie samochody ,motory i lubi wykorzystywac ich mozliwosci
|
|