BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Nowa zabwka Dziewulskiego??

BADYL - 2006-06-29, 22:10
Temat postu: Nowa zabwka Dziewulskiego??

--==maly==-- - 2006-06-29, 22:15

O kurde ale fajne.
Pokazywali to kiedyś w top gear to prowadzącemu twarz fajnie zniekształcało.

misza - 2006-06-29, 23:02

co sie stao?

wtf co to jest? pewnie ma z 500km hhehehe :lol:

fil - 2006-06-29, 23:14

cos mi sie wydaje ze to cos nazywa sie ATOM..ma doladowany silnik hondy typeR..a wyglad taki zryty bo robia go holendrzy:)
BADYL - 2006-06-29, 23:16

fil napisa³/a:
cos mi sie wydaje ze to cos nazywa sie ATOM..ma doladowany silnik hondy typeR..a wyglad taki zryty bo robia go holendrzy:)

Jak sama nazwa pliku :P wskazuje nazwa bolidu ariel atom

jaqub - 2006-06-30, 00:00

tak wogle to dziewulski to 'spoko ziom'... nie znam go osobiscie ale widac ze facet zyje z pomyslem i przynajmniej po doborze aut mozna powiedziec ze mimo ze lysy lep jego to jednak nie taki pusty... a ten atom to super funcar... ach miec tyle hajsu zeby realizowac swoje marzenia...
BADYL - 2006-06-30, 00:07

jaqub napisa³/a:
tak wogle to dziewulski to 'spoko ziom'... nie znam go osobiscie ale widac ze facet zyje z pomyslem i przynajmniej po doborze aut mozna powiedziec ze mimo ze lysy lep jego to jednak nie taki pusty... a ten atom to super funcar... ach miec tyle hajsu zeby realizowac swoje marzenia...

Jakos pod koniec kwietnia widziałem go w jakiejs zołto czarnej vecie

kuzyn - 2006-06-30, 02:08

on słynie (miedzy innymi) z niezłej kolekcji niebanalnych aut. kiedyś pamiętam widziałem jego corvette z lat 50. wyglądała jak nowa.
grucha - 2006-06-30, 12:27

A ja widziałem jego corvette przerobiną przez Callaway-a. Kozak :shock:

Wogóle ma niezłą kolekcję autek z naciskiem na corvetty.

VinCent318iS - 2006-06-30, 13:16

{biiiiip} samochód ponoć szybszy od EnZO w zakretasach ale dziewulski w nim wygląda jak ostatni DebiL świata
BM 6 - 2006-06-30, 14:49

VinCent318iS napisa³/a:
{biiiiip} samochód ponoć szybszy od EnZO w zakretasach ale dziewulski w nim wygląda jak ostatni DebiL świata

Kochasiu!!! Czyżby zazdrość przez Ciebie przemawiała?
Daję sobie głowę uciąć, że zgodziłbyś się na taki wygląd, jaki on ma,aby móc przez chwilę zająć jego miejsce.

Mariusz - 2006-06-30, 15:36

Kariere zrobił ... dzięki temu, że był posłem i ... policjantem.
Dzisiaj policjant nie może należeć do żadnej partii.
Wystarczyło trochę chęci i dobrych pomysłów by znaleźć się na stanowiskach na jakich on był.
Miałem okazję uścisnąć mu dłoń, gdy studiowałem w WSPol ;-)

Teraz założył jakaś agencję detektywistyczno-coś tam, no i ma ;) Coś a'la Rutkowski.

duchPW - 2006-06-30, 17:08

gościu się bawi - też bym się bawił :lol:
RoboCop - 2006-06-30, 21:47

Mariusz napisa³/a:
Kariere zrobił ... dzięki temu, że był posłem i ... policjantem.
Dzisiaj policjant nie może należeć do żadnej partii.
Wystarczyło trochę chęci i dobrych pomysłów by znaleźć się na stanowiskach na jakich on był.
Miałem okazję uścisnąć mu dłoń, gdy studiowałem w WSPol ;-)

Teraz założył jakaś agencję detektywistyczno-coś tam, no i ma ;) Coś a'la Rutkowski.

najpierw był milicjantem i cholera wie kim jeszcze .... nie lubie tego klienta - pseudo-specjalisty od spraw bezpieczeństwa...

Mariusz - 2006-06-30, 22:06

Teczkę pora odtajnić.
Ostatnio to modne.

RoboCop - 2006-06-30, 22:09

Mariusz napisa³/a:
Teczkę pora odtajnić.

jego teczka już dawno poleciała kominem... dziewulski, jeździ/ł też beemkami - w którejś gazecie pare lat temu widziałem Go w e36 coupe...

kamil.k - 2006-06-30, 23:40

debilem bym nie nazwal dziewulskiego ale nie przepadam za nim i ma cos z glowka nie halo
ta jego gadka :? mnie ona nie rusza :lol: takie niby przechwalki , niby nie chce powiedziec ale opowiada bla bla bla

facet na wszystko ma swoje teorie z ksiezyca ;nastawy zawieszenia uniemozliwily mu start w wyscigach na 1/4 mili :lol:
nie dawno ogladalem powtorke odcinka wojewodzkiego gdzie wlasnie gosciem byl dziewul
tak sie sam zamotal ze powiedzial ze nie jest uczciwy i zeby byc politykiem to musial klamac
oszukiwac i BÓG wie jeszcze o co mu tam chodzilo :lol:

jedno jest pewne -ma kase, lubi szybkie samochody ,motory i lubi wykorzystywac ich mozliwosci