BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - www.e30.pl

Menel - 2006-05-07, 22:24
Temat postu: www.e30.pl
:wink:
nawet nie wiedzialem ze link juz dziala..
super tylko jeszcze niech walsnie ktos zajmie sie szata graficzna.
pozdr

Bruner - 2006-05-07, 22:32

Menel - zdradziles tajemnice :wink: Wreszcie dziala ale jeszcze nie ma tej zawartosci ktora miala byc, ale juz nie dlugo :wink:
Adi - 2006-05-07, 22:51

łeee fajnie :)
nokerman - 2006-05-07, 23:02

UPS.... mój opis na GG puścił pare :mrgreen:
Menel - 2006-05-07, 23:56

Bruner napisa/a:
Menel - zdradziles tajemnice :wink: Wreszcie dziala ale jeszcze nie ma tej zawartosci ktora miala byc, ale juz nie dlugo :wink:

nie ma tej zawartosci ale zajebiscie ze w koncu jest..nasza polska strona e30. ciekawe jak teraz sie odezwa ci od e21,e34,e36 ...zeby zal im tylka nie sciskal..
no i trzeba dobrego grafika znalezc.

RoboCop - 2006-05-08, 00:09

jak działa strona (Bruner człowieku napisz coś więcej) - to róbmy coś żeby błyszczała!!
jeszcze nie patrzyłem :oops:

Bruner - 2006-05-08, 00:14

Jest juz domena, narazie dla przetestowania jest tam wrzucona strona klubowa. Jak wreszcie uporam sie z moim zdychajacym systemem to stopniowo zacznie sie tam pojawiac strona o E30, jak z reszta sama nazwa wskazuje :wink: Skoro juz wszyscy wiedza, to prosze o kontakt osoby chetne do wspoltworzenia takiej strony - beda potrzebne roznego rodzaju artykuly, skany z gazet, katalogow, ciekawostki, porady w stylu "zrob to sam", zdjecia itp. Tylko 1 warunek - to maja byc Wasze teksty/zdjecia (oprocz skanow oczywiscie), to nie ma byc kolejna kopia tego co juz znajduje sie w necie.
RoboCop - 2006-05-08, 00:28

myślałem, że sobie jaja ze mnie robicie z tą stroną :lol:
co jakiś czas właśnie wchodze na www.e30.pl i wyskakuje mi strona beemki...
myślałem, że ten mój komp znów oszalał :lol:

KotSylwester - 2006-05-08, 06:50

Siemka, a co ma wspólnego beemka klub z e30.pl ?
Piotrek - 2006-05-08, 10:00

KotSylwester napisa/a:

.pl :mrgreen:

GP-T1000 - 2006-05-08, 11:51

KotSylwester napisa/a:

chyba to ze 90% ludzi to maniacy e30, hehe tak juz z kolega kiedys mowilismy ze to forum pownno sie nazywac e30.pl na wzor e30.de

Łukasz - 2006-05-08, 12:25

nasze forum jest zbyt ubogie informacyjnie, aby być polską wersją e30.de

Już Czesi są bardziej do przodu :wink:

KotSylwester - 2006-05-08, 12:39

GP, nie to miałem na myśli. Chodzi mi o "właściciela" domeny, ząłożycieli itp.
Bruner - 2006-05-08, 13:32

Jeden z nas jest wlascicielem domeny, jest pomysl zeby zrobic cos w rodzaju polskiego odpowiednika e30.de, a strona klubowa jest tam w celach, powiedzmy, testowych :wink:
Tak wiec jesli chcecie zeby cos takiego powstalo to zapraszam do wspolpracy :)

BADYL - 2006-05-08, 14:36

KotSylwester napisa/a:

Widzisz Radek ma bardzo duzo :D :D:D:D od strony e30.glt.pl i e28.glt.pl - to co sie tu dzieje miało tam poczatek.Własnie od tego ze te dwie storny miały byc polksimi odpowiednikami zachodnich.

RoboCop - 2006-05-08, 15:00

Łukasz napisa/a:

dlaczego myslisz że knedle są bardziej do przodu od nas?
jeżdżę co jakiś czas do Czech (byliśmy w zeszłym roku nawet na zlocie w 30 Beemek ze Śląska) - i nie mamy prawa mieć żadnych kompleksów...
zobaczysz że ta strona,
będzie l;epsza niż czeska... też mozesz się do tego przyłożyć (o ile Bruner będzie chciał)...

Arczi e30 - 2006-05-08, 15:02

kirek napisa/a:
KotSylwester napisa/a:

Widzisz Radek ma bardzo duzo :D :D:D:D od strony e30.glt.pl i e28.glt.pl - to co sie tu dzieje miało tam poczatek.Własnie od tego ze te dwie storny miały byc polksimi odpowiednikami zachodnich.

jak dla mnie szczytny cel ... napewno pomoge tym czym mam, a mam bardzo duzo nt. BMW e30 .... wiele materiałów można wziasc z dobrej stronki www.e30.glt.pl ... a potem ja zamknac ... to niema tam atualizacji od 2 lat ...

Bruner - 2006-05-08, 15:26

RoboCop napisa/a:
też mozesz się do tego przyłożyć (o ile Bruner będzie chciał)...

A dlaczego mam nie chciec? Gdybym nie chcial to bym nie pisal ze zapraszam wszystkich chetnych do wspolpracy :wink: Arczi, jak masz cos ciekawego i chcialbys wspoltworzyc ta stronke to pisz do mnie na PW, albo gg, powiem CI wszystko co i jak. Moze wreszcie cos sie ruszy, bo narazie wiele osob deklarowalo chec pomocy, byl wielki zapal a tylko Robo podeslal mi jakies konkretne materialy :? Dzieki Robert, sory ze to sie tak wlecze ale juz jest swiatelko w tunelu :wink:

Arczi e30 - 2006-05-08, 15:47

Bruner napisa/a:
RoboCop napisa/a:
też mozesz się do tego przyłożyć (o ile Bruner będzie chciał)...

Arczi, jak masz cos ciekawego i chcialbys wspoltworzyc ta stronke to pisz do mnie na PW, albo gg, powiem CI wszystko co i jak. Moze wreszcie cos sie ruszy, bo narazie wiele osob deklarowalo chec pomocy, byl wielki zapal a tylko Robo podeslal mi jakies konkretne materialy :? Dzieki Robert, sory ze to sie tak wlecze ale juz jest swiatelko w tunelu :wink:

No puscilem do ciebie wiadmosc na gg, z checia pomoge, moge pisac teksty, wiadomosci i uzyczyć wiele swoich materialów... wiadomosci zamieszczac moge niema z tym problemów, a takze dodawac nowe artykuły .... ale stronki napisac raczej nie pomoge bo poprostu moje zdolnosci w tym przypadku sa znikome .. a kaszanke bardzo prosto zrobic ...

Menel - 2006-05-08, 18:22

Łukasz napisa/a:

wiec najwyzszy czas aby to zmienic :twisted:

Marcin e30 - 2006-05-08, 18:49

Bruner napisa/a:
Tak wiec jesli chcecie zeby cos takiego powstalo to zapraszam do wspolpracy :)

jeśli będziesz szukał czegoś konkretnego lub lajtowego daj znać to może coś pomogę - zresztą miło będzie przyłożyć rękę do takiej stronki :mrgreen:

Pscolka - 2006-05-08, 20:28

Hej!!

Widzialam jako jedna z pierwszych, pierwszy projekt stronki i...... fajnie ze cos wreszcie sie rusza do przodu w tej sprawie :D
Ciesze sie i jestem dumna z Ciebie Michał (<--- moja krew hihi :D ) i bede trzymac kciuki zeby jak najszybciej stronka wystartowala :D
A wy chlopcy zamiast gadac i dywagowac na temat czy stronka ma szanse, co ma wspolnego itd itp........ pomozcie wkoncu wiekszosc z was jezdzi E30 :!:

Buziaki
Psccolka :mrgreen:

RoboCop - 2006-07-12, 21:53

chciałem odświeżyć temat i zapytać Michał

JAK TAM ?? ???? !! !!!!!!!

bo dzis na forum Vabika, przeczytałem, że tworzy się coś takiego:
http://www.bmw-e36.yoyo.p...ntpage&Itemid=1

Bruner - 2006-07-13, 21:32

Narazie wszystko lezy, a zapowiadalo sie niezle :(
Sam niewiele zrobie, a pozatym teraz sam wiesz co mam na glowie, do poczatku sierpnia nawet nie bede mial czasu zeby cokolwiek z tym zrobic. Czyli nic sie nie zmienilo - pomysl byl, upadl, moze kiedys odzyje :(

sesil - 2006-07-16, 23:25

menel napisa/a:
ciekawe jak teraz sie odezwa ci od e21,e34,e36 ...zeby zal im tylka nie sciskal...

e21.pl

duchPW - 2006-07-17, 00:28

fajne logo

RoboCop - 2006-07-17, 00:43

Piotrek nie znałeś tego :shock: ??
na stronie bmw m power clubu to też jest...

duchPW - 2006-07-17, 20:52

widziałem, ale tylko logo - samo śmigło, bez samolotu