BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Gorzów Wlkp!!!! odradzam tego gościa

slawekc - 2004-03-28, 18:36
Temat postu: Gorzów Wlkp!!!! odradzam tego gościa
witam, ostrzegam wszystkich przed wizyta u tego goscia SZYMANIAK SERWIS na MYSLIBORSKIEJ W GORZOWIE , nie dokrecił mi odpowiednio kola do walka rozrzadu, po 4 tys scieło klin rozrzad przesunął sie o kilka oczek i ........ sami wiecie. a poza tym to w czerwcu za włozenie nowego walka (tylko wymiana czesci moje) chcial 100zł ale 3 mce pózniej po wymianie zaspiewal mi 250zł. a umawiajac sie z gosciem nie mialo sensu bo poprostu go nie było a pracownik nie wiedzial czy bedzie i gdzie jest :( tez burak. Odradzam gościa.
kaprys - 2004-03-28, 22:26

o :shock:

kondolencje...
tylko nie przesadzaj jak go dorwiesz...

Go¶æ - 2004-03-29, 08:15

na szczęście większośc rzeczy robimy sami :wink:
Anonymous - 2005-07-09, 07:39
Temat postu: Re: Gorzów Wlkp!!!! odradzam tego gościa
slawekc napisa³/a:
witam, ostrzegam wszystkich przed wizyta u tego goscia SZYMANIAK SERWIS na MYSLIBORSKIEJ W GORZOWIE , nie dokrecił mi odpowiednio kola do walka rozrzadu, po 4 tys scieło klin rozrzad przesunął sie o kilka oczek i ........ sami wiecie. a poza tym to w czerwcu za włozenie nowego walka (tylko wymiana czesci moje) chcial 100zł ale 3 mce pózniej po wymianie zaspiewal mi 250zł. a umawiajac sie z gosciem nie mialo sensu bo poprostu go nie było a pracownik nie wiedzial czy bedzie i gdzie jest :( tez burak. Odradzam gościa.

Witaj
Jestem z Gorzowa.Jakiego mechanika polecil bys do bmw?Byles u Pacera? co sadzisz o nim?

funnaki - 2005-07-09, 09:56

witam. no wlasnie jest ktos dobry z bmw w gorzowie? w srode wymienialem pasek rozrzadu i uszczelniacz na walku u p. adama na czeresniowej..koszt wymiany 80 zika...gosciu bardzo spoko..ciagle jakis samochod robi...ale szukam kogos kto zna sie bardzo dobrze na bmw...
pozdrawiam