| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - MATURA 2006 - jak sie czujecie przed ? :D
urbi - 2006-04-24, 00:09 Temat postu: MATURA 2006 - jak sie czujecie przed ? :D ja jestem wyluzowany - az za bardzo !!!
jutro zaczynam sie uczyc
Bajka - 2006-04-24, 00:13
matura... kiedy to było...
kiedy jest matura? matematyka jest już obowiązkowa?
KORDI - 2006-04-24, 00:13
Je tam............miałem rok przedłuzoną edukacje( )i sie wogóle nie boje......
Zpróbnych miałem tak:
Polski(drugi raz pisałem dwa tyg temu)-71%
Angielski-74%
Biologia-71%,a rozszerzona 45%....... 8) 8)
hehe....a nic sie nie ucze od kiedy jestem w ogólniaku......
PozdrOOfki......
P.S.matematyka tera jest nie obowiązkowa....i dobrze.....
webretti - 2006-04-24, 00:14
| Bajka napisa/a: | matura... kiedy to było...
kiedy jest matura? matematyka jest już obowiązkowa? |
ehhh stare dobre czasy, hehe ja pamietam jak wszystkie noce pomiedzy egzaminami maturalnymi spedzilem u ..... hihi cicho bo sie wyda, do dzis nie wszyscy wiedzą hehe........ale było ostro i jaki luz bluz pozniej na egzaminie hihi
--==maly==-- - 2006-04-24, 00:20
Ja się dobrze czuje bo.......... zdawałem dwa lata temu
A poważnie w ogólniaku cały czas jechałem na ściągach a do matury uczyłem się
a raczej czytałem materiały tylko przez dwa dni (po 3-4h dziennie) przed egzaminami pisemnymi.
Zobaczycie więcej strachu niż to warte.
Moje wyniki to
Polski ustny 3 pisemny 3
Geografia ustna 4 pisemna 4
Chodziłem do ekonomika więc języka nie zdawałem tylko egzaminy zawodowe:
Ekonomia 3
Rachunkowość 4
I takim sposobem mam tytuł technik ekonomista. W szkole zero nauki a w swoim życiu przeczytałem tylko jedną 16 str książkę i z 1000stron forum wnioski wyciągnijcie sami.
Jeżeli macie choć troche sprytu i inteligencji poradzicie sobie.
webretti - 2006-04-24, 00:22
| --==maly==-- napisa/a: |
I takim sposobem mam tytuł tecnik ekonomista. W szkole zero nauki a w swoim życiu przeczytałem tylko jedną 16 str książkę i z 1000stron forum wnioski wyciągnijcie sami. |
to chyba raczej nie jest powód do dumy, co
--==maly==-- - 2006-04-24, 00:25
Zależy jak na to patrzysz nie każdy jest stworzony do czytania książek można zdobywać wiedze w inny sposób.
Wole robić to co lubie i z tego wyciągać wiedze nie lubie być zmuszany do czego kolwiek.
Historia i to co było kiedyś mało mnie interesuje z tąd niechęć do czytania.
Wolałem przeczytać streszczenia,żeby wiedzieć o co chodzi a zaoszczędzony czas
przeznaczyć na czytanie czegoś co mnie interesuje.
KORDI - 2006-04-24, 00:31
Eeee....chłopaki....luuuuuziiikkk......
To my maturzyści powinniśmy sie stresowac i być nerwowi a nie Wy.......
PozdrOOfki....
korzuch - 2006-04-24, 07:23
yo!
Matura to pikuś informuje wszystkich ze ja zdałem na same oceny 5 edukujac sie w LO przy Liceum Medycznym oglądajac przez 4 lata "dupeczki" i "szkołe rodzenia" czego i tegorocznym maturzystom życze
pozdro
Justa E-30 - 2006-04-24, 08:04
No ja maturke w tym roku...... niedlugo po zlocie a Toruniu sie zaczyna.... 4 maja polski pisemny, 5 maja angielski pisemny, 11 maja matma , 18 maja polski ustny i 22 maja angielski usty. I to by bylo na tyle.... Ale jakos sie narazie nie denerwuje.... wiem ze zdam:) Na Zlocie sie odstresuje i bedzie gitara Pozdróffka
misza - 2006-04-24, 09:16
matura powinienem ja zdawac rok temu hmm ale trudno 4,5 potem 9,10 i dopiero 23maja potem tzw okres libacji a potem do roboty, i narazie sie troche ucze polskiego u mnie nie bylo tak dobrze na probnych polski-36%, angielski-86%, biola(podst)-48% i probny ustny z anglika 75%
KAMILOS - 2006-04-24, 10:45
| Bajka napisa/a: | | kiedy jest matura? matematyka jest już obowiązkowa? |
od przyszłegp roku ma być matematyka obowiązkowa
jak dobrze że mam teraz he he
PZDR
Meecowhy - 2006-04-24, 10:46
hehe matura....
lol ... jak to bylo dawno ...
pamietam tylko ze po pisemnym z pola wsiadłem na rower...( w garniturze z plecakiem)
i pojechalem na mecz :d siatkowki .... jak by mnie nie bylo to by mnie trener zabil.... :D
ale poszlo gładko -
pol- 3 ustny 4
angiel 5
gera 4 ustny 5
KotSylwester - 2006-04-24, 10:51
heh ponad 7 lat temu, piękne czasy.... e23 mi sie zagotowała jak jechalem na ustny anglik i porzucilem ją i smignąłęm taxi, ledwo zdążyłem... i wylosowałem opowiastkę o tym że mi sie popsuł samochód... to opowiedziałem co się zdarzyło 30min temu... hehe super.
Pscolka - 2006-04-24, 12:43
Ja maturke zdawalam 6 lat temu.
Najgorszy stres w moim zyciu chyba.... nawet egzaminy na studia nie zrobily, czy sesje teraz juz nie robia na mnie takiego wrazenia.
Ja sie wcale nie uczylam do matury do czasu jak z probnej dostalam dwie galy hehe
Wtedy sie obudzilam, przysiadlam i maturka zdana na piatki i czworki
Powodzenia wam zycze, tylko nie dziekujcie hehe
Pscolka
slawo - 2006-04-24, 13:28
| KORDI napisa/a: | Eeee....chłopaki....luuuuuziiikkk......
PozdrOOfki.... |
mam nadzieje ze z tego stresu jakies kapcie poleca w atmosfere?
urbi - 2006-04-24, 16:16
| slawo napisa/a: | | KORDI napisa/a: | Eeee....chłopaki....luuuuuziiikkk......
PozdrOOfki.... |
mam nadzieje ze z tego stresu jakies kapcie poleca w atmosfere? |
bo to jeden .......
Łukasz - 2006-04-24, 16:26
Dzieciaki jak byłem w waszym wieku, to na mature z polskiego jechaliśmy kolegi mazdą 626 w pięciu, z muzą na fulla i wystawieni we trzech przez szyber, poszło bez stresu przed w, w trakcie i po.
Powodzenia
duchPW - 2006-04-24, 16:37
jak Ty zdawałeś maturę, to mazdę można było kupić wyłącznie w pewexie, więc nie świruj że wywodzisz się z bananowej młodzieży i kręgu tatadajów
poza tym teraz są inne czasy - wtedy nawet długopisy były czarno-białe
sarna1 - 2006-04-24, 16:40
matura to w sumie pikus egzaminy na studiach - szczegolnie pierwsze 4 sesje to jest to
Tegorocznym zdajacym zycze swiadectwa maturalnego z czerwonym pasem - ja takie mam i nie powiem zeby mnie to nie cieszylo.
LuKaSzQ18 - 2006-04-24, 17:21
niema czego sie stresować jak sie ma zdać to się zda;) bynajmniej ja zakładam taką taktyke... za miesiąc powiem czy obrałem dobra;)
Wielki_Szu - 2006-04-24, 18:09
no to POWODZENIA maturzysci!!!!!!!!
maturka to wogole troche przereklamowana sprawa, zdawalem jeszcze jak nie liczyly sie oceny przy zdawaniu na studia wiec ja kompletnie olalem.... jednak polski WYMODLILEM na 4!
jeszcze raz Powodzenia!
misza - 2006-04-24, 19:24
a teraz to co sie dzieje świadectwem to mozna sobie d u p e(4litery) podetrzec teraz sie tylko liczy ta matura zdac zdam ale na jaki % to jest wazne na studiach nie ma teraz egzaminow na wiekszosci przynajmniej, ale w dobie gdy nawet sprzataczka ma mature to i tak nic nie daje liczy sie teraz magister i doktor..... albo technik reszta to moze ulice zamaiatac(w mniemaniu niektorych)
urbi - 2006-04-24, 20:36
to zes mnie pocieszyl
center - 2006-04-24, 20:41
matura to jest fajna zabawa, jedyne co trzeba to dobrze wylosowac..
ja wylosowalem koncowe lawki i na macie i na polskim wiec nie bylo zadnego problemu..
ja na lajcie do tego podszedlem strasznym, sciag mialem od groma moge sie przyznac bez bicia..
no i zaczalem je robic i cos tam czytac z polskiego na 3 moze 4 dni przed matura, wczesniej zapijalem 'milosne' problemy w knajpie...
ale fajnie bylo i niezwykle gladko..
polak 4 i 4
mata 4 i 4
angol 5
egzam na polibude bez problemowo 34 pkt na 50, od 15 przyjmowali..
no i jakos sie trzymam, ale fakt, sesja to jest to, matura przereklamowana, szczegolnie teraz gdy ustny polski uproscili, to ja juz nie wiem jak mozna oblac...
KORDI - 2006-04-24, 21:49
No nie całkiem do końca jest taki pikuś z ta maturą......
Fakt-samo żeby zdać to noł problem........
Ale trzeba zdać cholernie dobrze żeby sie dostać na jakieś studia dzienne....
Ściągi.....??hmm....też nie całkiem dobre wyjście bo ta nowa matura jest tak wymyślona żeby sie ściągać nie dało......
Ale na wszelki wypadek i tak sie ubezpiecze w duuuuuuuuużo "pomocy naukowych".....
Slawo a wiesz ile już fajek poszło przez to w atmosfere......
PozdrOOfki.....
Skorpionka - 2006-04-26, 13:20
Wszystkim maturzystom życzymy połamania długopisów Napewno zdacie i punktów będzie dużo
A za Ciebie Kordi szczególnie trzymamy kciuki.
HeMP - 2006-04-26, 13:32
ja juz swojej nawet nie pamietam...
powodzenia dla zdajacych ...
CyRyL - 2006-04-26, 13:40
witam
jak ten czas leci rok temu zdawalem a wydaje sie jakby to bylo niedawno
jeszcze sie załapałem na stara maturke, super
ehhh miło powspominac
powodzenia dla zdających 8)
Lord Lukasz - 2006-04-26, 19:35
Ja po wylosowaniu pytań z polskiego pojechałem z kumplem pompowac koła w aucie bo stwierdził że to jest ważniejsze od matury, na matme wynajęliśmy sobie nauczyciela który miał nam zadania zrobić i podać, tak zrobił że na pięc 4 były żle i jak by nie nasz nauczyciel matmy który sprawdzał matury i poprzerabiał troche prace była by porażka.
Cate - 2006-04-26, 21:45
U mnie luzik bo....siedze w komisjach egzaminacyjnych na angielskim 8) 8) 8)
KORDI - 2006-05-02, 21:37
Nie wiem ile w tym prawdy ale na polskim pisemnym ma być podobno holokaust.......
A wszystkim którzy zyczyli powodzenia "nie dziękuje".....
PozdrOOfki.....
Justa E-30 - 2006-05-02, 22:15
Juz pojutrze pierwsza maturka....... Polski przedemna ale jestem dobrej mysli hehe powodzonka reszcie
Mariusz - 2006-05-02, 22:33
Miron Białoszewski, coś z Gombrowicza albo Lalka - moje typy
W tamtym roku typowałem Potop i był
Zakuwajcie
center - 2006-05-02, 23:40
jak bedzie "lalka" to ja moge spokojnie podejsc jeszcze raz do matury
ostatnio ogladalem test mat-przyr po gimnazjum i zalamalem sie tak niskim poziomem trudnosci..
strasznie proste to bylo, az z ciekawosci kupie sobie matme maturalna...
powodzenia all, dacie rade, matura to pikus, no i najwazniejsze potem, najdluzsze wakacje w zyciu..
Arczi e30 - 2006-05-03, 07:27
ja zdałem matura 2 lata temu ... oceny marne ... ale matura jest po to zeby ja zdać .... a nie uzyskac jak najlepsze stopnie ... przynajmniej za mnie tak byl ...
Matura to ostatni egzamin w zyciu przy ktorym komus zalezy bardziej żebys zdał niez tobie .... potem wykładowcy na studiach i innych uczelniach wyzszych juz wbijaja w ucznia .... jesli ktos nie podpadł nauczycielowi ktory sprawdzal prace to zdawal .... fakt ze u mnie na Historii ustnej na okolo 40 osob nie zdało 12 ... mieli pecha akurat siedziala baba z komisji ktora nadzorowala mature w szkole .... ja dostałem 3 ale jej juz nie było
Cate - 2006-05-03, 08:36
| Arczi e30 napisa/a: | ... jesli ktos nie podpadł nauczycielowi ktory sprawdzal prace to zdawal .... |
Niestety teraz jest już inaczej. Na przykład prace maturzystów z Warszawy moga byc sprawdzane przez nauczycieli z Radomia, a te znowu przez jeszcze innch. Teraz jest tak, że albo umiesz i zdasz albo ..... ! LICZY SIĘ KLUCZ!!
Arczi e30 - 2006-05-03, 08:41
| Cate napisa/a: | | ! LICZY SIĘ KLUCZ!! |
a jak nazbierasz sporo tych kluczy to zostaniesz klucznikiem
misza - 2006-05-03, 10:01
| Mariusz napisa/a: | Miron Białoszewski, coś z Gombrowicza albo Lalka - moje typy
W tamtym roku typowałem Potop i był
Zakuwajcie |
Białoszewski - strazsnie pogmatwany
Gombrowicz - ujdzie
Lalka - walkowana wielokrotnie juz chyba bardziej sie nie da
stres daje o sobie znac ma cie jakies srodki zapobiegawcze nie walace macno w glowe?
center - 2006-05-03, 10:41
najlepszy i juz dawno sprawdzony knajpa
ja korzystalem jeszcze na tydzien przed...a potem juz jest z gorki... 8)
jaras87 - 2006-05-03, 10:48
halo ja jutro zdaje mature.. !
na razie zero stresu ... doczytam jeszcze pare streszczeń i bedzie dobrze .. przez 3 lata lo sie obijałem i teraz trzeba nadrabiać
moj hamonogram : 4-tego polski pisemny// 5-tego angielski pisemny// 8 wos(obowiązkowy) //9-geografia - albo odwrotnie // 11-tego polski ustny // 16-17 jakos tak pisemna historia // 25-tego angielski ustny ...
ps. ide na zaoczne !
probne -polski 33% dlatego teraz dokuwam troche
-angielski 87 % ale na swiadectwie mam 2
- wos 47%
urbi - 2006-05-03, 15:19
o kurde troche rzeznia ! to juz jutro !!!!!
haha a ja sie za lektury przed chwila wzialem
kurde po 3 latach urlopu jakies matury robia ! przegiecie paly !!!
ja z probnej mialem :
polski - cos ponad 50%
francuski - 52%
matma - niecale 70%
nie jest w takim razie jeszcze tak zle
jak dotad byl hiper luz to chyba powoli zaczyna mi sie sranie hehehe ide cos jeszcze poczytac pozniej posmigam na rowerze, zjem cos lekkiego i wczesnie spac !!!
pozdro !!!!!
misza - 2006-05-03, 19:02
zdam ta maturke i kupie sobie pierwsze BMW to mnie motywuje do dzialania
Piotrek E-30 - 2006-05-03, 19:09
| misza napisa/a: | | zdam ta maturke i kupie sobie pierwsze BMW to mnie motywuje do dzialania |
dobre podejscie do sprawy, jeszcze niedawno chłopaki na forum pisali i srali po gaciach przed maturką, wszytscy chyba zdali, szast prast i beemkami smigają, bedzie git co ma nie byc, no nie? pozdro 8)
jaras87 - 2006-05-03, 21:44
... WYŚMIENICIE
KORDI - 2006-05-03, 21:48
jest 11 godzin do matury a ja złapałem takiego doła i stracha że już nie moge.........
wypaliłem dziś 37 fajek,nie moge nic zjeść i chyba zaraz sie zbełtam..........
LUDZIE BŁAGAM....!!!!TRZYMAJCIE KCIUKI.......!!!!!!!!!!!
Jutro napisze co i jak..........
PozdrOOfki.......
Pscolka - 2006-05-03, 22:55
Kordi nie panikuj i juz nie pal narazie hehehe
Wez kilka głebokich oddechow i pomysl ze to bedzie pikus
Nie zapomnij sciag a najlepiej zapakuj je juz teraz i przejrzyj jeszcze raz zebys pamietal gdzie co masz
Wywietrz pokuj na noc zeby ci sie mozg dotlenil.... a nawet idz sie przejdz na spacerek.
Mozesz zadzwonic do kogos kto tez zdaje i pogadac (mi to zawsze pomaga przed trudnym egzaminem bo wiadomo ze we dwojke zawsze razniej i mozna zawsze czegos jeszcze sie dowiedziec).
Goracy dlugi prysznic i do lozka
No i najwazniejsze jutro: NIE PANIKUJ tylko na luzaka i co ma byc to bedzie a napewno bedzie dobrze bo bede trzymac za was wszystkich kciuki
buziaki
Pscolka
LuKaSzQ18 - 2006-05-03, 22:59
bez paniki ludzie bez matury też musza być;)
KORDI - 2006-05-03, 23:27
Hehehe.....dzięki Pscółka za rady......
Zrobiłem jak napisałaś.......
Zaczynam myśleć pozytywnie........
Życze powodzenia wszystkim zdającym.....!!!!!!!!!!!
PozdrOOfki.....
webretti - 2006-05-04, 00:45
| KORDI napisa/a: | Hehehe.....dzięki Pscółka za rady...... |
a ja to bym Ci kolego co innego doradził co zrobić aby w 100% byc na maturce wyluzowanym, bo taki luz to dopiero luz i żadne pytanie Ciebie nie zagnie, ale po szczegóły zapraszam na priv bo tu są jeszcze osoby niepełnoletnie i gwarantuje, że maturke masz już w kieszeni jak zrobisz tak jak ja
KORDI - 2006-05-04, 00:58
PozdrOOfki.....
EDIT...:
Po rozmowie na gg z Webrettim musze stwierdzić że jego rada była najskuteczniejsza i najlepsza....... 8)
PozdrOOfki.....
webretti - 2006-05-04, 01:12
| KORDI napisa/a: |
EDIT...:
Po rozmowie na gg z Webrettim musze stwierdzić że jego rada była najskuteczniejsza i najlepsza....... 8)
PozdrOOfki..... |
a nie mówiłem, że na 100% najlepsze wyjście bo tygryski wiedzą co najlepsze dla nich jest przyjedziesz na wybrzeże to Ci doooooopiero pokaże co to znaczy życ pełna piersią 8)
połamania pióra i zrób jutro jak Ci mówiłem i piąteczki z maturki juz teraz masz w kieszeni
Piotrek - 2006-05-04, 07:58
no to powodzeenia chłopaki
urbi - 2006-05-04, 08:40
joł !!!!!
na 10 ponoc jest egzamin wiec spadam !
powiem szczerze ze bardziej sie balem jak szedlem na egz prawa jazdy
3majta kciuki !
AMISZ - 2006-05-04, 12:33
Trzymamy kciuki powodzeinia
Justa E-30 - 2006-05-04, 13:16
I juz po maturce pierwszej:) wrazenia moga byc wypracowania 1 temat: Cos o magbecie.... 2 temat: Chłopi. Napisalam na 2 i mysle ze bedzie dobrze:) tekst tez nie najgorszy o partriotyzmie i nacjonalizmie..... nie bylo zle . Jutro angielski mysle ze bedzie dobrze:)
jaras87 - 2006-05-04, 13:58
hym no niezle niezle ... temat ywbrałem pierwszy dopasował mi sie elegancko z tematem prezentacji
takze czas na na englisza
misza - 2006-05-04, 14:00
matura, jaka matura? hehe poszlo spoko, nawet lepiej niz bym oczekiwal oczywiscie 2 temacik o Chłopach... pozdro
Mariusz - 2006-05-04, 14:09
| urbi napisa/a: | powiem szczerze ze bardziej sie balem jak szedlem na egz prawa jazdy
|
Widać na czym Ci bardziej zależy
Pawel-e30 - 2006-05-04, 14:41
Urbi mam nadzieje że upaliłes zdrowo dętke przed maturą
korzuch - 2006-05-04, 15:00
yo!
Ale czym tu sie stresowac nawet najwiekszy głąb zda mature a za studia i tak sie płaci lepiej to wszystko olac i zero stresu fakt jest jeden wkraczacie w dorosłe zycie i skonczy sie branie kasy od rodziców
pozdro
misza - 2006-05-04, 15:19
| korzuch napisa/a: | yo!
Ale czym tu sie stresowac nawet najwiekszy głąb zda mature a za studia i tak sie płaci lepiej to wszystko olac i zero stresu fakt jest jeden wkraczacie w dorosłe zycie i skonczy sie branie kasy od rodziców
pozdro |
i bardzo dobrze przynajmniej ja sie ciesze, niezaleznosc to jest to do czego daze, teraz za wlasna kase bede kupywal cukierki
KORDI - 2006-05-04, 15:54
I po polskim.....też pisałem o Chłopach.....szkoda tylko że nie wiedziałem wogóle o czym to jest......
A co do brania kasy to ja już na szczęście jestem od 4 lat samodzielny finansowo......
PozdrOOfki.....
center - 2006-05-04, 20:35
a ja dalej ciagne od rodzicow, chociaz sobie kulturalnie dorabiam czasami fajna kase
po maturce autko to koniecznosc, to jest dobry sposob kija i marchewki
na mnie podzialalo, ale ja musialem jeszcze sie na studia dostac... 8)
ale wszystko sie da, wystarczy chciec..
grucha - 2006-05-04, 22:22
Powodzenia jutro
Trzymamy kciuki
Zdajcie i na piwo albo coś zjarać
KORDI - 2006-05-05, 00:11
| grucha napisa/a: | Powodzenia jutro
Trzymamy kciuki
Zdajcie i na piwo albo coś zjarać |
Ahh....nie ma to jak dobre rady na forum........
PozdrOOfki......
webretti - 2006-05-05, 00:43
| KORDI napisa/a: | | grucha napisa/a: | Powodzenia jutro
Trzymamy kciuki
PozdrOOfki...... |
KORDI tylko pamiętaj o tej najważniejszej radzie
KORDI - 2006-05-05, 01:24
| webretti napisa/a: | | KORDI napisa/a: | | grucha napisa/a: | Powodzenia jutro
Trzymamy kciuki
PozdrOOfki...... |
KORDI tylko pamiętaj o tej najważniejszej radzie |
O tej to cały czas pamietam..... zresztą już nie tylko ja..... ale ten sposób jest dobry nie tylko przed maturą......
PozdrOOfki.....
Justa E-30 - 2006-05-05, 12:09
Wlasnie mam przerwe miedzy podstawowa a rozszerzona podstawa banalna w godzinke sie uwinelam:) teraz czekam na rozszerzona zaczynam o 12.45..... hehe a koniec.... dopiero o 16.30 ale bedzie dobrze hehe pozdrowionka
KAMILOS - 2006-05-05, 15:26
Jak ktoś chce sobie rozwiazac mature to tu jest test:
POLSKI
AMGIELSKI niestety do 3 pierwszych zadań nie ma treści
w krótce zamieszcze odpowiedzi !
misza - 2006-05-05, 17:44
ehh wystarczy wejsc na www.cke.edu.pl tam sa juz odpowiedzi z ktorych wynika ze cholera zrobilem 4 bledy na 35 mozliwych + do tego jedna krotka notatka i list spodziewam sie wyniku powyzej 80% skoro na probnej mialem 86 to teraz moze byc tylko lepiej
Justa E-30 - 2006-05-05, 21:36
Ogólnie to pełen luzik po maturkach do tej pory zobaczymy w lipcu hehe
a teraz 11.05 matma..... a dalej to juz górki:) pozdrowionka
Bajka - 2006-05-06, 10:03
ano właśnie - wyniki macie w lipcu dopiero! rozumiem, że matura jest sprawdzana przez ludzi z zewnątrz, ale czemu tak dłuuugo?
misza - 2006-05-06, 10:33
nie chce uzywac wulgaryzmow ale to jest ****** zeby czekac az 2 miechy na wyniki, podobno przez to wywalili jakiegos ministra bo wstepnie mialy byc 14 a nowy przesunal o 3 dni normalnie plakasc sie chce do lipca jestem uziemiony lipa na maxa
bez wulgaryzmow prosze, pozdrawiam, center
jaras87 - 2006-05-06, 10:41
wez teraz pomysl; ... ja wyjezdzam 25 czerwca... i nie bedzie mnei w kraju .. kto to wszystko załatwi ?
Mariusz - 2006-05-06, 11:03
Mamusia Tatuś Albo brat
KAMILOS - 2006-05-06, 11:50
| Bajka napisa/a: | | ano właśnie - wyniki macie w lipcu dopiero! rozumiem, że matura jest sprawdzana przez ludzi z zewnątrz, ale czemu tak dłuuugo? |
Bo teraz dwie komisje sprawdzaja jedną prace żeby nie było pomyłek he he
misza - 2006-05-23, 18:02
DZIS O DODZINIE 13:30 ZDAWALEM USTNY EGZAMIN Z JEZYKA POLSKIEGO
i go w morde zdalem!!!!!!!!! na jakze zajebiscie zadowalajacy wynik 14/20 YESS
przez 3 dni przed mialem kał w majtach ze strachu, ciagle sie uczylem i nic nie umialem najgorsze uczucie, malo jadlem i kiepsko spalem....
a tak naprawde nikomu ten egzamin nie jest potrzebny!! i maja go zniesc
a wtedy pozwe ministerstwo edukacji o to ze stracilem zdrowie na skutek stresu przed tym jakze nie potrzebnym egzaminem
teraz tylko czekac do 11lipca czas bedzie mi umilac praca juz od jutra(chcesz sie wozic BMW trza miez prace )
pozdro
KORDI - 2006-05-23, 21:01
hehe...ja polski zdawałem 17stego.....
A wynik...hmmm...tez zadowaljący......
17/20...... 8)
a uczyłem sie dzień przed.......
jutro angol ustny....jak to mówie..."czysta formalność.."...
PozdrOOfki.....
Mariusz - 2006-05-23, 21:12
Gratulujemy pozdawanych egzaminów ustnych !
Ale to dopiero początek ... dorosłego życia
misza - 2006-05-23, 22:34
| Mariusz napisa/a: | Gratulujemy pozdawanych egzaminów ustnych !
Ale to dopiero początek ... dorosłego życia |
dzieki dzieki chyba czas najwyzsz, szkoda mi wakacji tylko ale mobilizuje sie tym ze na piechote nie bede chodzil
z anglika tez mialem 14/20 i bylem mocno niezadowolony.... ale takie mi sie trafily pytanka/dialogi blee
w weekend impra
Justa E-30 - 2006-05-24, 08:12
hej:)
Ja juz mam wszystkie egzaminy za soba:)
Polski: 20/20
Angielski: 18/20
Gratuluje zdanych egzaminów
jaras87 - 2006-05-24, 08:34
hehe
ustny: polski 18/20.... angielski jutro
KORDI - 2006-05-24, 15:48
Kurde angielski troche lipnie poszedł ale zdany...........
Więc....reasumując....
Polski ustny 17/20
Angielski ustny 13/20.......
A teraz WAAAAAAAAAKKKKKKKKKAAAAAAAAAAACJJJJJJEEEEEEEEEEEEEE.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!
PozdrOOfki.....
urbi - 2006-05-24, 22:59
polski 16/20
francuski - jutro ale jak zdam to sie bede cieszyl
jaras87 - 2006-05-25, 09:21
11/20 z anglika tak średnio ...moglo byc lepiej
w kazdym razie ... waaakacje
urbi - 2006-05-26, 12:09
finito kurde !!!!!!!!!!!!!!!!!
14/20 z francuza - dla mnie rewelacja bo nic z tego jezyka nie czaje
WAKACJE i robienie beti na cacy
KORDI - 2006-07-15, 12:49
Noi jak tam maturzyści po wynikach......??
PozdrOOfki.....
jaras87 - 2006-07-15, 16:02
no calkiem niezle ... 5 przedmiotow zaliczonych ... jedyne czego niezaliczylem to rozsz wosu
a tak to wyniki kolo 70% z podst
i kolo 50 % z rozsz
misza - 2006-07-15, 17:18
ledwo do domu doszedlem nie mowiac o tym kiedy do siebie doszedlem bo oczywiscie trzeba bylo oblac 8)
polski 59% nie spodziewalem sie az takiego wyniku modlilem sie zeby zdac
angielski 87% mialo byc ponad 90 i nie jestem zadowolony
biola pods. 56% tak jak liczylem
biola rozsz. 34% lipa na maxa nie wiem kto to sprawdzal powinno byc dwa razy tyle a wszystko zapewne przez ten zasrany klucz odpowiedzi...
alkoholowa fiesta trwa
|
|