BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - nowa (?) moda na psychiczne katowanie ludzi na forum ????

duchPW - 2006-04-10, 14:13
Temat postu: nowa (?) moda na psychiczne katowanie ludzi na forum ????
siemacie - od jakiegoś czasu wchodzę sobie na forum (to i inne) czytam posty, a z podpisów atakuje mnie info kierowane do mnie (wołają mnie moim własnym nickiem) - PioterW - oblukaj moje auto, PioterW jak się czujesz, PioterW co porabia Twoje auto itp..... i sam nie wiem już czy mnie to nudzi, wkurza, czy coś jeszcze - więc odpowiadam Wam wszystkim, którzy sie tak bezpośrednio do mnie zwracają - dzięki za zainteresowanie - ja też Was pozdrawiam, auto już wcześniej widziałem, mnoje samopoczucie jest zmienne, choć raczej OK, auto mimo pewnych niedomagań jest OK - w każdym bądź razie jeździ, zaś zbyt częste oglądanie mojego nicka na forum sprawia, że zaczyna mi się on powoli nudzić i zastanawiam się nad jego zmianą... lub po prostu likwidacją konta i założeniem nowego - wszystko od nowa

dlatego mam pytanie - czy to kara, czy złośliwość???????????

i błagam dajcie już spokój umęczonemu autorowi tego tematu

pozdrawiam (znowu) PioterW

Bruner - 2006-04-10, 14:20
Temat postu: Re: nowa (?) moda na psychiczne katowanie ludzi na forum ???
PioterW napisa/a:
smam pytanie - czy to kara, czy złośliwość???????????

Ani jedno ani drugie - funkcja "you" w podpisie. Kazdy widzi swojego nicka. Faktycznie wkurzajace, Darek moglby to wylaczyc :wink:

Łukasz - 2006-04-10, 14:20

następny dał się wkręcić :roll: :lol: :?:
Sobek - 2006-04-10, 14:21

Heh to jest taki trick nawet jak zmienisz nick na forum to i tak Ci to nic nieda bo to kazdy kto czyta taki podpis widzi swoja ksywke :wink:
KORDI - 2006-04-10, 14:40
Bruner napisa/a:

Ani jedno ani drugie - funkcja "you" w podpisie. Kazdy widzi swojego nicka. :wink:

A mógłby mi ktoś w końcu napisać jak to sie włącza..........?? :mrgreen:

PozdrOOfki...... :D

Goliat - 2006-04-10, 14:44
PioterW napisa/a:
siemacie - od jakiegoś czasu wchodzę sobie na forum (to i inne) czytam posty, a z podpisów atakuje mnie info kierowane do mnie (wołają mnie moim własnym nickiem) - PioterW - oblukaj moje auto, PioterW jak się czujesz, PioterW co porabia Twoje auto itp..... i sam nie wiem już czy mnie to nudzi, wkurza, czy coś jeszcze - więc odpowiadam Wam wszystkim, którzy sie tak bezpośrednio do mnie zwracają - dzięki za zainteresowanie - ja też Was pozdrawiam, auto już wcześniej widziałem, mnoje samopoczucie jest zmienne, choć raczej OK, auto mimo pewnych niedomagań jest OK - w każdym bądź razie jeździ, zaś zbyt częste oglądanie mojego nicka na forum sprawia, że zaczyna mi się on powoli nudzić i zastanawiam się nad jego zmianą... lub po prostu likwidacją konta i założeniem nowego - wszystko od nowa

dlatego mam pytanie - czy to kara, czy złośliwość???????????

i błagam dajcie już spokój umęczonemu autorowi tego tematu

pozdrawiam (znowu) PioterW

Ja juz poprostu nie czytam podpisow i je olewam.
OT
Pozatym mialy byc ograniczenia w wielkosci obrazka w podpisie

yoshi - 2006-04-10, 14:44

na forum ORR to juz bylo jakis czas temu :)

np.

Go dlaczego zabrałeś moją dokłade od IS'a :!: :?: :!:
Go słyszałem, ze sam jedziesz do Torunia to zabiorę się z Tobą :D aaa Admini mówią też, ze Go stawiasz wszytskim borwara w Toronto :D

duchPW - 2006-04-10, 14:50

już postawię tego browara i oddam dokładkę, tylko mnie nie katujcie, bo nie śpię po nocach - hehehe

BTW - jakoś mało osób chce się załapać na zapalenie kolejnej żaróweczki :lol:

yoshi - 2006-04-10, 14:54

trzymam za słowo PioterW :D z tym browarem :) dostawke sobie zostaw - znaj łaskę PANA :D bo one się za Toba wstawiły :twisted: :twisted: :twisted:

mira_croft - 2006-04-10, 15:19

ja też sie dałam na to nabrać....ale uśmiałam się z podpisu....mira słyszałem,że jedziesz do Torunia sama..zabieram sie z toba.....hihihihih b mi się podobało...ale nie jade sama tylko z psem i Pepisem.....wiec 1 miejsce wolne :mrgreen:
Miruska

KotSylwester - 2006-04-10, 15:26

Na początkui było śmiesznie i zainteresowało mnie to , ale jak jedna osoba tak miała. Jak ma to wiele, to robi się oklepana i zwykłe, tak jakby ktos chciał byc oryginalny ale jednak się nie udało :P (mam nadzieję że was zniechęciłem)

A serio to mnie to obojętne...

Tzn w postach pisane może powodować zamęt.

webretti - 2006-04-10, 16:19

A mnie to już totalnie wq...... i z Toruniem, i z browarem i z dokładką do Is-a, wrrrrr każdy widzi tylko swojego nicka, a tekst jest taki sam dla wszystkich................dajcie sobie już na luz z tymi podpisami....

wnoszę o zablokowanie funkcji "you" na tym forum, bo jest to jak wiejski tuning pana henia z Koziej Wulki, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem, jest to moje osobiste prywatne zdanie, dlatego uważam, iz jest to beznadziejne, i jak ktoś wyżej zauważył, 1 osoba to może oryginalne, ale jak już większość to ma, to jest to chore............

pozdrawiam :mrgreen:

Sosen - 2006-04-10, 16:28

Mnie też to już zaczyna irytować.
webretti - 2006-04-10, 16:34

aha i jeszcze chciałbym zdementować ta fałszywą plotkę "webretti CzY CiEmNo CzY JaSnO SuNiE BEeMkA BoOkIeM PrZeZ MiAsTo" moja beemka jeździ prosto a w zakręty nie wchodzę bokiem, ale jak byśmy mieli asfalty równe i płaskie jak nasi zachodni sąsiedzi to zapewne bym się skusił na polatanie bokiem bo też to lubię, ale cabrio jest do jazdy bulwarowej a nie do latania bokami, od tego miałem inne fury jak się w rajdy bawiłem, więc mi już przeszło wyżywanie się na aucie wraz z nadejściem dorosłego poważnego życia 8) :mrgreen:

pozdrawiam

Sobek - 2006-04-10, 17:01

webretti napisa/a:
aha i jeszcze chciałbym zdementować ta fałszywą plotkę "webretti CzY CiEmNo CzY JaSnO SuNiE BEeMkA BoOkIeM PrZeZ MiAsTo" moja beemka jeździ prosto a w zakręty nie wchodzę bokiem, ale jak byśmy mieli asfalty równe i płaskie jak nasi zachodni sąsiedzi to zapewne bym się skusił na polatanie bokiem bo też to lubię, ale cabrio jest do jazdy bulwarowej a nie do latania bokami, od tego miałem inne fury jak się w rajdy bawiłem, więc mi już przeszło wyżywanie się na aucie wraz z nadejściem dorosłego poważnego życia 8) :mrgreen:

pozdrawiam

Heh dobre w tym podpisie nie chodzi o twoja beemke to jest tak ogolnie ze beemka sunie bookiem przez miasto a jak twoja nie lata to :oops: ale mniejsza o to [joke]
Jak sie nie podoba to kasuje i tak sie to juz zrobilo nudne :wink:

Pozdroofka

BM 6 - 2006-04-10, 18:08

yoshi napisa/a:
na forum ORR to juz bylo jakis czas temu :)

np.

Go słyszałem, ze sam jedziesz do Torunia to zabiorę się z Tobą :D aaa Admini mówią też, ze Go stawiasz wszytskim borwara w Toronto :D

Dobra, dobra .......postawię Ci browara w Toronto,.......... jeśli tam tylko pojadę, ale pytanie: - dlaczego to właśnie ........ ja?????
Pozdrowienia i całuski - M.

webretti - 2006-04-10, 18:15

Sobek{Marek} napisa/a:

Heh dobre w tym podpisie nie chodzi o twoja beemke to jest tak ogolnie ze beemka sunie bookiem przez miasto a jak twoja nie lata to :oops: ale mniejsza o to [joke]
Jak sie nie podoba to kasuje i tak sie to juz zrobilo nudne :wink:

Pozdroofka

przecież wiem, że to u wszystkich był ten tekst, a tylko nick się zmieniał, spoko......poprostu mnie to juz powoli zaczynało denerwować, ale innych chyba też :wink:

pawelk318 - 2006-04-10, 18:55

ja to OLEWAM poki nie sa obrazliwe
nie wiedzialem ze tego juz tyle bylo widzialem moze ze trzy lub cztery
pozdro

Arczi e30 - 2006-04-10, 19:02

yoshi napisa/a:

.... nie zabralem nikomu dokładki ... bo co ja bym z nia zrobił classic e30 rulez :wink:

... to Toronto jade z żona ale jak kumuś podpasi to moge zabrac 2 osoby ... z tym ze na 99,99% nie nocuje :cry:

.... ilu was tam bedzie .... pewnie musiałbym z rok pracowac na te browary .... ale jak bede a ktos bedzie w potrzebie napewno postawie :P

bajbus-ek - 2006-04-10, 19:19

Skoro o mnie mowa to dokładki nie oddam, do e34 tez jakos ja zamontuje :lol:
do Torunia nie wiem czy pojade ale jakbym nawet jechał sam to nikogo nie zabiore no i
piwo to moga admini nam wszystkim postawic bo w koncu oni maja najwiecej funduszy :lol:

MrKrYH_e34 - 2006-04-10, 21:25

przynzma sie bez bicia mam ta dokladke do i postawie to pivo .. mnie tez to troszke irytuje .. i nie powiem ale dalem sie wkrecic w jeden taki (joke) i nie wiem teraz czy ktos ma sobie taki opisik i czy mu np pojechac ostro na PW .. czy robi sobie ze mnie poprostu jaja ..
jest kilka opcji albo to oszczac z gory czyli pelna ignorancja .. albo zaczac uzywac tego samego ( co wiekszosc czyli tej funkcji) i wkoncu sie wszystkim znudzi i pomysl padnie ..

albo poprostu ruszyc niebo i ziemie i to wylaczyc ;) ... pozdro Kryh ktory buchnool podkladke. ...

Piotrek - 2006-04-10, 23:39

ale macie problemy...
duchPW - 2006-04-11, 08:39

hehe - dobra - przyznam, że za pierwszym razem też się na to nabrałem, gdy koleś w podpisie miał napisane, coś podobnego do tego co sam kiedyś miałem w podpisie (i nadal mam na forum bmw-klub) - myślałem, że mnie mylnie cytuje, więc napisałem PW, że akurat ten tekst nie jest mój ...i się wtedy wszystkiego dowiedziałem :lol:

faktycznie na początku to było nawet śmieszne, ale jak wszędzie teraz się to pojawia staje się nudne

pozdrawiam wszystkich którzy dali się wkręcić w moje (i nie tylko) oburzenie oraz tych, co skumali z marszu wkrętkę i ładnie ją pociągnęli :wink: .... ale jakby ktoś chciał, to nadal może wyjaśnić zasadę dowcipu z nickiem :mrgreen:

Bajka - 2006-04-11, 12:13

a ja zgłosiłam chyba jako pierwsza kirkowi, że coś jest nie tak... a sprawa na samym początku mocno mnie zirytowała, bo myślałam, że to jakaś zorganizowana akcja :lol:

medal mi się należy za donos do naczelnego sprzątacza :!:

VinCent318iS - 2006-04-11, 13:10

a moja Beemka juz ma ostatnie latania bokiem przez miasto :cry: Barumy dosyć sliskie nawet przy 235/40/17 8) Polecam latającym nie polecam nie latającym hehe :wink: tak czy inaczej moim zdaniem najbardziej przyjazne i wylajtowane forum Pozdro dla wszytkich i zawsze je będe odwiedzał nawet jak przez chwile nie będe jeździł BMW
Freeride - 2006-04-11, 13:19

Hahahah ja też sie dałem nabrać na opis "Meecowhy" 8)
Arczi e30 - 2006-04-11, 13:57

ja cały czas myslałem ze tylko ja to widze w ten sposób ... tzn. że np. Yoshi widzi napisz ze mną .... a nie ża kady kto wejdzie na forum ma tam swoj nick :lol:
Tomek3er - 2006-04-12, 23:52

Ja chyba jak kazdy napoczątku nei wiediziałem co jest grane ze JELITO zaprasza mnei, zeby zoabczyc jego bete, ale teraz stało sie to strasznei meczące i lekko powieidzawszy denerwujące :)
BM 6 - 2006-04-13, 07:50

M Ł O D Y napisa/a:
Ja chyba jak kazdy napoczątku nei wiediziałem co jest grane ze JELITO zaprasza mnei, zeby zoabczyc jego bete, ale teraz stało sie to strasznei meczące i lekko powieidzawszy denerwujące :)

MŁODY, być może jesteś za młody i dlatego szybko się denerwujesz, ale ............ przymruż oko i nie patrz na to. Wprawdzie "TO" nie grypa, jednak myślę, że wkrótce się znudzi i przeminie. A teraz uśmiech numer osiem :lol:
Pozdrowienia i całuski - M.

J E L I T O - 2006-04-13, 08:16

Cytat:
a ja zgłosiłam chyba jako pierwsza kirkowi, że coś jest nie tak... a sprawa na samym początku mocno mnie zirytowała, bo myślałam, że to jakaś zorganizowana akcja

To chyba na mnie :) ) :oops:

Cytat:
Ja chyba jak kazdy napoczątku nei wiediziałem co jest grane ze JELITO zaprasza mnei, zeby zoabczyc jego bete, ale teraz stało sie to strasznei meczące i lekko powieidzawszy denerwujące

OK, nie martwcie się.. za niedługo zmienię na coś innego:)

duchPW - 2006-04-13, 09:38

cholera jasna - JELITO - już widziałem Twoje E32 740iA V8 z 1000 razy!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :mrgreen: - pozdro