| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Pytanie o komorke
Scigany - 2006-04-07, 21:59 Temat postu: Pytanie o komorke Mam pytanie, czasami w mojej nokii 6630 robi sie taka dziwna akcja, ze nie da sie do mnie dodzwonic, od razu lapie poczta. telefon sie normalnie zachowuje, ale jak chce zadzwonic w tym czasie to przy laczeniu mam ikonke otwartej kłódki i nie chce dalej sie polaczyc, nie ma sygnalu i nic. Musze wylaczyc i wlaczyc telefon i wtedy wszystko dziala. Codziennie mi sie to przytrafia, nie wiem co oznacza ta ikonka, bo zawsze jak ona wystepuje to mam takie sytuacje
sebo - 2006-04-08, 11:19
jezeli masz telefon w erze to ostatnio to dosyc popularna dolegliwość a jak nie to flash czyli serwis jezeli na gwarancji
Scigany - 2006-04-09, 09:44
cos nie cos sie dowiedzialem, ze ikonka otwartej klodki to polaczenie nieszyfrowane ze wzgledu na slaba moc nadajnika. Takie problemy podobno idea z telefonami nokii ma. Bezsens Najwyzej sformatuje komorke, moze cos pomoze
kamil.k - 2006-04-09, 10:08
ja mam popa i nokie ponad trzy lata i zadnej klodki nie widzialem
Biały - 2006-04-09, 10:12
Mam 4 abonamenty w Idea/Orange miałem wiele telefonów nokii (w tym 6630) i też nigdy nie widziałem żadnej kłódki.
Adi - 2006-04-09, 10:37
a mi się czasem coś takiego trafi, mam starą NOKIE 6510 i jak sie taka kłódeczka uwidoczni na wyświetlaczu to też mam problem z połączeniem tzn. muszę długo czekać a czasem wogóle się nie da połączyć mimo iż wskaźnik pokazuje znakimity zasięg
|
|