BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Nowa TT nowi zabici

Gniewek89 - 2006-04-07, 21:29
Temat postu: Nowa TT nowi zabici
KLIK
Wydaje mi sie ze to wina kierowcy ale teraz opinia juz polecia po nowym modelu i nie beda go ludzie kupowac

Łukasz - 2006-04-07, 21:37

Chyba Ci rozum odjęło :wink: 8) zwykły wypadek, jakie zdzarzają się codzień, więc nie rozumiem, dlaczego ma polecieć opinia o modelu.... :?
Gniewek89 - 2006-04-07, 21:53

No tak ale to bylo przed premiera i tam zgineli kierowcy testowi przygotowani na niby kazda ewentualnosc
duchPW - 2006-04-07, 23:44

Łukasz napisa/a:
Chyba Ci rozum odjęło :wink: 8) zwykły wypadek, jakie zdzarzają się codzień, więc nie rozumiem, dlaczego ma polecieć opinia o modelu.... :?

poczytaj ten temat, który wkleil Gniewek, to może zrozumiesz dlaczego :roll: ... szczególnie zanim zaczniesz kogokolwiek posądzać o "odjęcie rozumu"

Łukasz - 2006-04-08, 00:10

To sie mogło równie dobrze wydarzyć każdym innym autem.
duchPW - 2006-04-08, 00:13

... ale wydarzyło sie w TT i to na testach, a jak wiesz jest to model słynący jako zabójca, więc skoro takie rzeczy dzieją się na testach, to raczej dobrą reklamą to dla wozu nie jest - jeśli sie mylę, to mi pewnie tez rozum odjęło
korzuch - 2006-04-08, 00:18

yo!
Jak testowali malucha to zniknął cały PGR :D
pozdro

duchPW - 2006-04-08, 00:20

korzuch napisa/a:
yo!
pozdro

ale tylko na noc, a nad ranem wszyscy wrócili i w dwa dni wykonali plan pięcioletni - widzę, że uczyliśmy sie obaj w klasach o tym samym profilu

korzuch - 2006-04-08, 00:21

PioterW napisa/a:
korzuch napisa/a:
yo!
pozdro

ale tylko na noc, a nad ranem wszyscy wrócili i w dwa dni wykonali plan pięcioletni - widzę, że uczyliśmy sie obaj w klasach o tym samym profilu

yo!
no Czarnobyl był najgorszy :D
pozdro

jaqub - 2006-04-08, 20:38

ja tam nie przepadam za TT bo to golf tyle ze inaczej... ale jak widac po pierwszej generacji nie zawsze bezpieczenstwo idzie ze stylistyka... bez spojlerka duze predkosci nie byly dla TT... a tak serio to tez mi sie wydaje ze raczej to nie jest przypadek ze zginal kierowca testowy... cos musialo byc nie tak...