| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - WITAMY WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW Z bmw klub polska
J E L I T O - 2006-02-09, 20:44 Temat postu: WITAMY WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW Z bmw klub polska NIECH ŻYJE WOLNOŚĆ, WOLNOŚĆ I SWOBODA, NIECH ŻYJE ZABAWA i DZIEWCZYNA MŁODA .... na nan nan na LA LA LA LA
sorki ale nie mogłem się powstrzymać. Cyba już wszyscy wiedzą co się dzieje na BMW KLUB POLSKA.. niestety tam nas nie chcą. Witam wszystkich forumowiczów z tamtego forum.
Polak - 2006-02-09, 20:46
Witam
Dzisiaj pierwszy raz tu zajrzałem i narazie kminie co i jak
Gniewek89 - 2006-02-09, 20:47
hehe spox widzisz ja sie przeniosłem jz pare dni temu po tej awanturce z Mac Arturem. Na początku mowie co jest bez logowania w nic nie mozna wejsc---LIPA pomyslalem.Ale ostatecznie sie zarejestrowałem i naprawde nie załuje !!! Czekam jeszcze na Bydlaka i na Młodego az sie przeniosa bo KACZOR juz jest No i na innych przyjaznych
Kujon - 2006-02-09, 20:55
| Gniewek89 napisa/a: | hehe spox widzisz ja sie przeniosłem jz pare dni temu po tej awanturce z Mac Arturem. Na początku mowie co jest bez logowania w nic nie mozna wejsc---LIPA pomyslalem.Ale ostatecznie sie zarejestrowałem i naprawde nie załuje !!! Czekam jeszcze na Bydlaka i na Młodego az sie przeniosa bo KACZOR juz jest No i na innych przyjaznych |
i ja powróciłem do korzeni
Piotrek - 2006-02-09, 20:57
Mam tylko nadzieje ze nowi koledzy nie odejdą tak szybko jak przyszli.
Mysle ze Wasza obecnosc na tym forum wniesie trochę wiedzy ,trochę humoru ,trochę przemysleń ku obopólnej korzysci.Jeszcze raz witamy
Polak - 2006-02-09, 21:01
Jelito zmień tytuł wątka co by reszta z forum bmwklubu mogła się tutaj łatwiej znaleźć
Piotrek - 2006-02-09, 21:03
| Polak napisa/a: | Jelito zmień tytuł wątka co by reszta z forum bmwklubu mogła się tutaj łatwiej znaleźć |
Uwierz mi ze kazdy zajarzy o co chodzi
J E L I T O - 2006-02-09, 21:06
ZMIENIŁEM
Gniewek89 - 2006-02-09, 21:08
Teraz myśle że rekord obecnosci nie bedzie trdno pobic w jakis piatkowy wieczór lub sobotni
MrKrYH_e34 - 2006-02-09, 21:16
hmm no co moge powiedziec .. kiedys ktorys klubowicz wlasnie z tamtego klubu zaproponowal abym wstapil do waszego klubu po tym jak wystawilem auto na www.e34.de hmm luknolem co sie tam dzieje w tym klubie tzn na tamtym forum i zdecydowanie moge powiedziec ze ja sie do tamtego klubu nie nadaje ... beemka klub jest dla mlodych rozwojowych aktywnych pod kazdym wzgledem ludzi tak jak wlasnie wy no i my jedyne co powiem to ;DDD WITAMY ))
Piotrek - 2006-02-09, 21:23
zgadzam się z Tobą Krych. Brak tam luzu , luznych pogawędek.Wszystko jest tam takie sztywne i zimne...Jak Ci sie auto nie psuje , pali tyle ile ma palic i nie chcesz czegos naprawic to nie ma po co tam zaglądać...
Gniewek89 - 2006-02-09, 21:26
W porownaniu do beemka klub to wypada słabo jednak jak przyszedłem tam ze streetracing.pl to wydawała mi sie tam super luzna atmosfera. Natomiast gdy kaczor zrobil gallerie beemek w wiekszosci po tuningu to rozpetała sie niezła awanturka.
Sosen - 2006-02-09, 21:29
Zgadzam się, nie chcę bronić tamtego forum, bo lepiej się czuję tutaj, po prostu jakoś jest mi tu dobrze i jest to moje bazowe forum, jednak tam można znaleźć sporo technicznych informacji, nie ujmując oczywiście naszemu forum, ale mimo wszystko dawno tam nie zaglądałem i jakoś mi tego nie brakuje.
Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników BMW.
wojtii - 2006-02-09, 21:50
witam wszystkich ,tu bedzie fajnie....
Menel - 2006-02-09, 21:51
witam kolegow z bmw-klub.pl
dla nie wtajemniczonych w temat wklejam 2 linki jakie jaja sobie zrobil niby tak powazny admin na tamtym forum.tego chyba nikt sie nie spodziewal skasowal 2 najlepsze dzialy:
wokól bmw i galerie...
http://www.bmw-klub.pl/fo...der=asc&start=0
http://www.bmw-klub.pl/fo...=asc&highlight=
pozdro
center - 2006-02-09, 21:53
ciesze sie ze to wlasnie nas wybraliscie jako forum, mysle ze wplynie tu wiele pozytywnych osobowosci, ktorzy stana sie rownie charakterystyczni jak wiekszosc naszych forumowiczy/klubowiczy..
mam tylko nadzieje ze temat nie rozwinie sie w kierunku krytyki forum z ktorego do nas dotarliscie, mysle ze wszystko jest dla was jasne i jakies niesnaski potlumaczycie sobie pomiedzy soba...
jeszcze raz witam goraco, zyczac jak najlepszej atmosfery i polamania klawiatur...
wojtii - 2006-02-09, 21:53
było fajnie ,lecz się skończyło, mam nadzieje ze tu nikt nie wpadnie na taki dziwny pomysł 8)
Kaczor - 2006-02-09, 23:03
| Gniewek89 napisa/a: | | W porownaniu do beemka klub to wypada słabo jednak jak przyszedłem tam ze streetracing.pl to wydawała mi sie tam super luzna atmosfera. Natomiast gdy kaczor zrobil gallerie beemek w wiekszosci po tuningu to rozpetała sie niezła awanturka. |
Witam wszystkich, chodź jestem już tu kilka dni.
Forum bmw-klub.pl jest spox ,ale dzisiejszego dnia o 13.00 jak zobaczyłem co sie stało , to pierwsze pomyślałem że mi komp nawala albo coś podobnego, napisałęm do MŁODEGO a On to samo mi pisze."admin" bardzo nierozsądnie zrobił likwidójąć 2 bardzo często odwiedzane działy
Niech teraz płaci za głupote
A i za moją galerie (e30 cabrio, e36 coupe, e36 cabrio, e36 sedan)
***Galeria to galeria , wkleja sie każdego rodzaju beemki (danego modelu) po tuningu ,seryjne itd ...
A on mi skasował i taki jeden z forum ciągle krytykował - Mac Arturem -
Mam nadzieje że u WAS będe mógł zakładać topic z galerią BMW danego modelu , po tuningu iseryjne (wszystkie).
Menel - 2006-02-09, 23:06
spoko kaczor,masz do tego "STYLIZACJE I TUNING OPTYCZNY
Dział ukazujący możliwości związane z modyfikacją wyglądu zewnętrznego jak i wewnętrznego Beemek od A do Z. "
pzdr
slawo - 2006-02-09, 23:21
Mam nadzieje ze zawitacie u nas na dluzej.
Nie jedzcie jak na szmacie po bmw klub polska. Sa jacy sa i tego nie zmienimy.
Nie jestesmy tu po co zeby kogos oczerniac, ale by sobie pomagac i oczywiscie pogadac o maryni.
Prosze wszystkich "nowych" o zapoznanie sie regulaminem.
P.S. Kazdy nowy stawia flache...yy ....sorry dwie - zapomnialem ze korzuch pije za 5-ciu hyhyhy hiihh
Ukasz - 2006-02-09, 23:33
Witam
Ja rówież jestem "uchodźcą" BMW klub polska
Co prawda nie jestem znany bo byłem tam nowy i narazie pilnie czytałem wypowiedzi stare i nowe...
Niestety forum tamto bez tych działów będzie troch e"sztywne " dlatego tu zawitałem...
Witam więc Nowych kolegów i pozdrawiam Starych...
Kyokushin - 2006-02-10, 00:24
Hej ho,
Skasowano dwa najbardziej poczytne działy.
Ogólnie znam kilka osób z BMW Klub Polska osobiście i są naprawdę fajni... niestety ich zarząd podjął moim zdaniem delikatnie mówiąc nie zbyt trafną decyzję....
Siedząc 8 godzin w pracy przecież nie wytrzymam czytając o tym co się zepsuło lub o spalaniu. Więc będę u Was częstym gościem
Prawdę mówiąc głównie off-topic i galerie tworzyły u nas społeczność forumowiczów... w mechanice każdy sobie pomagał, ale to na off-topie można było się wspólnie pośmiać czy wymienić poglądami mniej związanymi z naprawami czy spalaniem.
Proponuję jednoznacznie nie określać negatywnej decyzji zarządu BMW Klub Polska z jego członkami. Im również nie do końca się to podoba.
duchPW - 2006-02-10, 02:10
fajnie, że wpadliście i mam nadzieję, że będzie zaglądadać i pisać jak najczęściej
część się pewnie wykruszy, części nie podpasują panujące tu zasady (mam nadzieję, że nie będzie na odwrót )... ale część zostanie i mnie to bardzo cieszy
proponuję, żeby wszyscy zapoznali się z regulaminami, bo choć ich przeczytanie musi zająć nieco czasu, to unikniemy wszyscy przykrych niespodzianek
mam nadzieję, że wszystkim nab będzie tu razem przyjemnie dyskutować o beemkach
natomiast mam jeszcze jedną prośbę:
to nie jest forum bmw-klubu i osoby odpowiedzialne za forum beeka-klub nie mają wpływu na kształ tamtego forum, więc zważcie wszyscy na to, że (ewentualne) najeżdżanie na inne kluby, a w tym przypadku na bmw-klub nic pozytywnego nie przyniesie
BMW4All
korzuch - 2006-02-10, 07:28
yo!
Witam wszystkich młodych kiedy robimy "kotowanie "
pozdro
J E L I T O - 2006-02-10, 09:10
No własnie kiedy? Ja już nie jestem kotem, siedzę tu jakiś czas 8)
Vindevil - 2006-02-10, 09:40
Ja byłem tu i tu, interesowały mnie zawsze działy techniczne, ale po długim ślęczeniu przy komputerze zawsze oglądam jakieś działy typu "galeria" lub coś podobnego. Więc teraz pozostało tylko jedno forum przyjaznę użytkownikowi - więc raz sprubujesz - nie pożałujeszz.
--==maly==-- - 2006-02-10, 10:38
Nareszcie poczujecie co to jest wolność wypowiedzi i OT
sarna1 - 2006-02-10, 10:54
Herzlich Wilkomen
A co do forum bmw-klubu to powiem wam ze od poczatku wiedzialem ze tak bedzie, siedze na tamtym forum jako uzytkownik od 3 lat i jak zobaczylem te dzialy to od razu pomyslalem ze ktos pewnego dnia wytnie taki numer oni sa zbyt konserwatywni. No ale to ICH forum (klubowe) i nie klubowicze wedlug mnie nie powinni jechac po tamtym forum. Uzytkowali je za ''przyzwoleniem'' klubu.
NIKI - 2006-02-10, 10:56
Więc i ja tez melduje się na posterunku
kiloff - 2006-02-10, 11:14
obecny
RoboCop - 2006-02-10, 12:04
| sarna1 napisa/a: | Herzlich Wilkomen
to ICH forum (klubowe) i nie klubowicze wedlug mnie nie powinni jechac po tamtym forum. Uzytkowali je za ''przyzwoleniem'' klubu. |
sarna1 - o co chodzi z tym przyzwoleniem, czy mamy im dziękować, że wolno tam zaglądać? nie rozumiem... przecież jak ktoś nie stosował się do regulaminu, to Admin nie patyczkował się tylko korzystał ze swoich uprawnień...
wytłumacz mi, bo Ty zdajesie siedziałeś tam najdłużej...
Kaczor - chyba nie zdążyłem tego tam napisać: pełen podziw za te ogromniaste galerie
jakie tam niedawno pozamieszczałeś, kto wkleja zdjęcia, wie ile to kosztuje czasu i cierpliwości... czekam, aż tu przyszalejesz - byleby 800x600 albo miniatury, bo się potem ciężko przegląda...
Firley - 2006-02-10, 12:07
czuje ze zaczyna się ciekawy wątek w jednym z działów BMW Klub http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=20871
slawo - 2006-02-10, 12:17
nie takie byly zalozenia tego klubu, jesli ktos uczestniczy w tym od poczatku wie o co chodzi.
Sam bralem udzial w pocztakach tego klubu,jednak nie tak to mialo byc....i tak wyszlo jak wyszlo...
RoboCop - 2006-02-10, 12:39
Wszechwładna Ręka Wielkiego Cenzora już zadziałała... zamknięte...
WujekDobraRada - 2006-02-10, 12:56
cóż dziwne rzeczy się dzieją na forum bmw-klub a uważałem je za bardzo ciekawe i interesujące tak jak i forum beemka-klub.
i tam i tu jest (było) dużo ciekawych ludzi zarażonych pasją do jednej marki. Ta decyzja "zarządu" nie przysporzy popularności klubowi. Efekty zresztą już widać . 8)
Baur - 2006-02-10, 13:09
Wolność - Kocham i rozumiem 8) Zawsze byłem za wolnym klubem, bez zadęcia, sztywniactwa, na luzie, ale nie dla wszystkich - o kulturkę zawsze będziemy dbali by jakość nie przeszła w ilość.
Witam uchodźców ! Kiedy te flachy będa rozpijane ?
RoboCop - 2006-02-10, 13:20
| Baur napisa/a: |
Witam uchodźców ! Kiedy te flachy będa rozpijane ? | ...i gumy palone
Grzesio - 2006-02-10, 14:01
Witamy wszystkich z BMW KLUB w naszych skromnych progach
sybir - 2006-02-10, 16:17
| Baur napisa/a: | Wolność - Kocham i rozumiem 8) Zawsze byłem za wolnym klubem, bez zadęcia, sztywniactwa, na luzie, ale nie dla wszystkich - o kulturkę zawsze będziemy dbali by jakość nie przeszła w ilość.
|
To samo chciałem napisać. Witamy, witamy.
Czasami wchodziłem na forum bmw klub
i trochę mnie zdziwiło że nagle takie decyzje o zlikwidowaniu tych działów.
No ale to ich decyzja jaka by nie była. Trochę będzie ich forum mniej atrakcyjne
ale może tam jeszcze wpadnę tak czy siak.
sie ma
Gniewek89 - 2006-02-10, 16:22
| NIKI napisa/a: | Więc i ja tez melduje się na posterunku | Teraz cały czas Bedzie mi sie mylic MIKI z NIKI hehe widze ze same fajne osoby przechodza z BMW-Klub. Zaraz zaraz jak to sie naazywa aaaaa Samoselekcja PZDR
mira_croft - 2006-02-10, 18:46
Witam witam i o kulturke prosze, mam nadzieje , ze chlopaki czuja już klimaty w Beemka i sie poczuja u Nas jak w domu przeraszam ze tak poźno ,ale remont in da hałs..i ciezko odpalac kompa w takim bajzelku
Miruska
Darek W-wa 735 - 2006-02-10, 19:39
Witam i ja kolegów z BMW-klub Polska -forum.Sam jestem zarejestrowany na owym forum.Wpadałem tam czasami oblukać TECHNICZNY,ogłoszeniaitp.Ale jak wszyscy wiedzą (lub nie wszyscy) duchowo jestem związany z Beemka-klubem.Bardzo mnie cieszy,że powiększy się liczba posiadaczy 7 na naszym forum .I do zobaczenia chłopaki i dziewczyny w Toronto.Łozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rafax - 2006-02-10, 19:53
Witam !
Ja tez wyszedlem z tego MATRIXA. Ich Agenci przesadzili. Bede do Was zagladal.
Pozdrawiam wyluzowany klub beemki
LUKAS - 2006-02-10, 20:16
Witam serdecznie kolegów z BMW KLUB Polska
Mam nadzieję że będziecie się u Nas czuli jak w domu i że Nasza "rodzina" powiększy się o nowych wartościowych miłośników Beemek
Na tamtym forum mnie też się kiedyś dostało za wydawać się mogło błachą sprawe, ale nie wracajmy do tego.
Wolność i swoboda przedewszystkim
Jeszcze raz WITAM
Adi - 2006-02-10, 20:33
| LUKAS napisa/a: |
|
w granicach rozsądku rozumiem
ja również wszystkich witam
LUKAS - 2006-02-10, 21:06
| Adi napisa/a: | | LUKAS napisa/a: |
|
w granicach rozsądku rozumiem |
No jasne
speed - 2006-02-10, 21:17
A ja wracam do korzeni, po tym co sie ostatnio "tam" dzialo stracilem ochote odwiedzania tamtej strony. Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej
sarna1 - 2006-02-10, 21:48
| RoboCop napisa/a: | | sarna1 napisa/a: | Herzlich Wilkomen
to ICH forum (klubowe) i nie klubowicze wedlug mnie nie powinni jechac po tamtym forum. Uzytkowali je za ''przyzwoleniem'' klubu. |
sarna1 - o co chodzi z tym przyzwoleniem, czy mamy im dziękować, że wolno tam zaglądać? nie rozumiem... przecież jak ktoś nie stosował się do regulaminu, to Admin nie patyczkował się tylko korzystał ze swoich uprawnień...
wytłumacz mi, bo Ty zdajesie siedziałeś tam najdłużej...
|
Chodzi o to ze rejestrujac sie na forum czytasz regulamin pod ktorym sie podpisujesz cyfrowo - zaznaczajac ze akceptujesz go - a w nim (pewnie nie czytales) jest napisane ze jest to forum bmw-klub polska i decyzje wladz forum sa niepodwazalne - juz rozumiesz ??? Tak samo Mr Darecki moglby mnie zbanowac czy skasowac gielde a Tobie nic do tego - bo to on jest wladza ....kapish/...
RoboCop - 2006-02-11, 07:50
to jest zrozumiałe... ale jak Ty to napisałeś, to ja odczytałem,
że to że mogę siedzieć na tamtym forum to akt jakiejś niesamowitej łaski,
że moge przebywać w tak znamienitym gronie jedynego poświęconego klubu w Polsce przez Monachijczyków - jarzysz
nie chodziło mi o łamanie zasad regulaminu forum, bo to oczywiste, że wtedy nie ma co się
dziwić jak się dostanie upomnienie... w sprawie moich ostrzeżeń, można by się spierać czy były zasadne... ale to już nieważne - przyzwyczaiłem się do nich
Cooba - 2006-02-11, 10:36
Rowniez witam nowych kolegow. Bardzo cieszy mnie fakt ze moze powiekszy sie ilosc e32 na forum Pozdrawiam
KotSylwester - 2006-02-11, 18:47
i ja się się witam ze wszystkimi ! Co prawda nie jestem w ani jednym ani drugim klubie a jedynie siedzę na obydwu forach , raz częściej raz rzadziej, i tu i tam są ciekawe wątki. Mam nadzieję że będziecie brać czynny udział w forach.
Pozdrawiam
Radek
P.S. Nie śledzę jakoś specjalnie for i nie wiem o co tam poszło ale w tym topicu wyczytałem że nie ma działu wokół BMW. Otóż wg mnie jest....
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewforum.php?f=19
Ale może nie o to chodziło... Jak mówię nie śledzę wątków sporu i nie wiem o co poszło , może jakiś link do temtu?
RoboCop - 2006-02-11, 18:55
zadyma na max zaczęła się od tego, że nagle zniknęło "Wokół BMW" i "Galerie"... rano...
ludzie zaglądali a tu nie ma tych (tak myślę) najbardziej poczytnych działów...
Bez żadnego wyjaśnienia...
Też nie wiem o co poszło - bo mało ostatnio przeglądałem forum BKP, ale chyba nie było
jakichś większych hec (większysz niż zwykle )...
Zaczął się szum robić na wszystkich forach, powstało to nowe forum i popołudniu
znów pojawiło się "Wokół BMW" - jest tam zdajesie wyjaśnienie Admina...
i to chyba tyle
BADYL - 2006-02-11, 19:00
| RoboCop napisa/a: | zadyma na max zaczęła się od tego, że nagle zniknęło "Wokół BMW" i "Galerie"... rano...
ludzie zaglądali a tu nie ma tych (tak myślę) najbardziej poczytnych działów...
Bez żadnego wyjaśnienia...
Też nie wiem o co poszło - bo mało ostatnio przeglądałem forum BKP, ale chyba nie było
jakichś większych hec (większysz niż zwykle )...
Zaczął się szum robić na wszystkich forach, powstało to nowe forum i popołudniu
znów pojawiło się "Wokół BMW" - jest tam zdajesie wyjaśnienie Admina...
i to chyba tyle |
A ja mam pytanie :
- kto jest admin??czym jeżdzi??
- i kto jest w zarzadzie i ich zdjecia
sybir - 2006-02-11, 19:22
Adminem zdaje się jest Bastek i ma E36 316i.
sie ma
KotSylwester - 2006-02-11, 19:27
Heheh Kirek, chcesz wydrukować i kupić lotki? Czy podziękować za frekfencję na beemka;)
BADYL - 2006-02-11, 19:31
| KotSylwester napisa/a: | | Heheh Kirek, chcesz wydrukować i kupić lotki? Czy podziękować za frekfencję na beemka;) |
Nie no oczywiscie ze dziekuje ale poprostu chciałem sie tylko dowiedziec.
RoboCop - 2006-02-11, 20:12
| kirek napisa/a: |
A ja mam pytanie :
- kto jest admin??czym jeżdzi??
- i kto jest w zarzadzie i ich zdjecia |
Kiras - bardzo dobre pytanie
Admin na BKP, to "Admin" pojazd jakim się przemieszcza to e36 i jest z Wawy -
i to tyle wiadomo - reszta jest milczeniem - jak rzekł pewien poeta
uważajcie na Jeźdzców z Południa
no1wojtek - 2006-02-12, 18:01
czesc wam
od kilku dni taka nuda byla na forum bmw polska ze sie chyba tu przeniose
zreszta widze po nikach ze tutaj tez jest masa osob z bkp
dankam - 2006-02-12, 19:37
siemanko ja zapomniałem sie wpisać tu WITAM
mira_croft - 2006-02-12, 22:12
bo tu jest mase wspaniałych ludzi.....o których nawet nie wiecie
Miruska
speed - 2006-02-13, 16:41
Teraz juz wiemy
Piotrek - 2006-02-13, 16:43
| speed napisa/a: | Teraz juz wiemy |
wazelina
zartuje , Mira wie ze najwspanialsi faceci w polsce mieszkają w Krakowie
mira_croft - 2006-02-13, 17:49
Pitek .....w Krakowie to jest fajny smok.....a faceci no dobra niech Ci bedzie też sa fajni hihihihi
Miruska
7ka - 2007-01-18, 09:42
witam..
chyba zoraz wiecej nas tu bedzie..
MarcinPioneer - 2007-01-18, 10:11
Ja już tez tutaj jestem
Menel - 2007-01-18, 19:07
| Yakuzatti napisa/a: | Taaa, Lord, idziemy na "snowboarda" ? Bo widze, ze tez masz cos czerwonego |
ty sie tak nie ciesz bo zaraz oberwiesz druga a pierwsza w koncu ktos sprawiedliwie ci dal
a to specjalnie dla lorda lukasza :
Gniewek89 - 2007-01-18, 19:16
7ka ale z ciebie górnik Temat juz parwie roczek bedzie mieć heheh
Lord Lukasz - 2007-01-19, 06:57
No, gdyby co sprawdzamy szybkość reakcji władzy na offtopic w offtopicu
MarcinPioneer - 2007-01-19, 09:49
Wy to chyba nie macie co robić,tylko gadać pierdoły bez sensu,za przeproszenie. I co się czepjacie. Razem z 7ka przewitaliśmy się i juz wielie ale,że temat z przed roku. A jak założył by nowy to było by dobrze-bo nowy.
duchPW - 2007-01-19, 12:09
no co Ty - nikt się nie czepia, tyle, że to jest OffTopic, więc pierdzielenie jest dozwolone
.... a że sobie odpowiedziałeś w nieco starszym temacie, to żadna zbrodnia, tak samo z resztą jak to, że się Gniewek 'uniósł gniewem'
pzdr
Menel - 2007-01-19, 14:38
MarcinPioneer , trzeba troche wyluzowac musisz sie przyzwyczaic ze tutaj to jest pelen luzik a nie rygor tj na innych forach jak za czasow ruskiej komuny
i to jest zajetruskawkowe
center - 2007-01-19, 14:45
| Lord Lukasz napisa/a: | No, gdyby co sprawdzamy szybkość reakcji władzy na offtopic w offtopicu |
temat dzwigniety w mniej niz 24h wiec nie ma zle..mogloby byc lepiej ale coz
offtop offtopem jednak starajmy sie utrzymac w rydzach tematu ta rozmowe..
a kolegow z BKP witam serdecznie...
lagadula - 2007-01-22, 12:39
| Cytat: | Drogi Klubowiczu,
W odpowiedzi na pojawiające się pytania i w nawiązaniu do załączonej niżej
informacji (o dywersyfikacji opłat członkowskich za rok 2007 - na PLN 40 i
PLN 500) oraz w związku z tym, że wstępując do BMW Klub Polska w ostatnim
kwartale 2006r. uiściłeś składkę (traktowaną w takich przypadkach jako
składka na rok 2007) w obowiązującej w 2006r. wysokości PLN 150,
informujemy, że przysługuje Ci możliwość obniżenia opłaty członkowskiej za
rok 2007 do PLN 40 (Członek Wspierający).
W przypadku zainteresowania tą opcją prosimy o możliwie szybki (w
terminie do 22 stycznia br.) kontakt mailowy (na adres
"zarzad@bmw-klub.pl") i podanie numeru konta, na jaki ma zostać dokonany
zwrot nadwyżki wniesionej opłaty - wówczas nadwyżka w wysokości PLN 110
zostanie Ci bezzwłocznie zwrócona na wskazane przez Ciebie konto bankowe.
W przypadku ew. zainteresowania wniesieniem składki w wysokości PLN 500
(Członek Zwyczajny), także prosimy o informację deklarującą jej
wniesienie.
Z poważaniem,
Zarząd BMW Klub Polska
|
Jeden z członków zarzadu:
| Cytat: | W pozostalych sprawach o ktore pytales:
1) Sprawdzilem na liscie mailowej i faktycznie Cie tam nie bylo. Nie wiem dlaczego bo zawsze staram sie dopisac nowe osoby od razu po wplynieciu kasy na konto Klubu. Ale juz ponownie Cie wpisalem - mam nadzieje ze teraz bedziesz otrzymywal maile.
2) Jesli chodzi o wysokosc skladki to stoimy na stanowisku ze nie zmienia sie regul w trakcie gry. I dlatego nowe osoby ktore zapisaly sie do Klubu i wplacily skladke po 1 pazdziernika 2006 za kwote 150 PLN maja pelne prawa czlonkowskie." |
| Cytat: | Witam.
W związku z otrzymanym mailem od H. w sprawie opłat członkowskich za
2007 rok mam jedno pytanie, a mianowicie w otrzymanym 27.12.2006 mailu od
B. ,wysłanym do jednego z nowych klubowiczów znajdowała się taka
wypowiedz odnoszącą się do składek, przytaczam tylko część maila: 'Jesli
chodzi o wysokosc skladki to stoimy na stanowisku ze nie zmienia sie regul
w trakcie gry. I dlatego nowe osoby ktore zapisaly sie do Klubu i wplacily
skladke po 1 pazdziernika 2006 za kwote 150 PLN maja pelne prawa
czlonkowskie." |
| Cytat: | "Oczywiscie mozesz miec swoje zdanie na temat naszej ostatniej decyzji dotyczacej skladek nowych osob.
Niemniej nie wynika ona z naszej zlej woli czy checi "wyrolowania" kogokolwiek z czegokolwiek.
Tak jak pisalem pojawily sie pytania od nowych osob co z ich skladkami i czy mozna im oddac czesc kasy skoro mozna teraz zaplacic 40 PLN za rok a oni placili 150. I glownie dlatego wyslalismy do wszystkich tych osob maila z informacja ze istnieje mozliwosc zwrotu skladki, lub doplacenia do 500 PLN ktora to oplata pokryje czesciowo koszty imprez w ktorych klubowicz bedzie bral udzial. Ty juz wczesniej pisales ze nie jestes zainteresowany skladka 500 PLN wiec zostales na poziomie 150. Jesli ktorakolwiek z nowych osob napisalaby do nas (nawet dzis) ze zaplacila 150 PLN i chce na tym poziomie zostac to nikomu nie robilibysmy problemow. Ale okazuje sie ze wiekszosc z checia odzyska swoje 110 PLN. Przykro mi ze rezygnujesz z czlonkostwa. Zdaje sobie doskonale sprawe z tego ze w obecnej chwili atmosfera w Klubie jest calkowicie inna od tej jakiej mozna by sie spodziewac. Ja sam jak na to patrze to mam ochote odejsc z Klubu, bo tez mi sie to wszystko nie podoba i nie w takim Klubie chcialem byc. Ale wlozylem w ten Klub tysiace godzin (doslownie) swojej pracy, zrobilem to nie majac z tego w zasadzie zadnych profitow (moze poza tym ze moglem czasem nieco wiecej pojezdzic jakims nowym BMW) i troche szkoda mi tak to wszystko teraz zostawic.
Mam nadzieje ze bedziesz obserwowal co sie dzieje w Klubie i ze kiedys zdecydujesz sie wrocic - jesli bedzie do czego..."
|
To nie dotyczy mnie tylko jednego z moich kolegów. Mam nadzieję ze rozjasni to trochę sytuacje.
Miki - 2007-01-22, 17:24
| Cytat: | | ze kiedys zdecydujesz sie wrocic - jesli bedzie do czego..." |
aj dont anderstend
RoboCop - 2007-01-22, 18:40
takie texty o własnej nieomylności, tchną troche w sumie niedaleką przeszłością
|
|