| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Kobitka katuje auto ... brak mi słów - skomentujcie ...
SmasherE30 - 2006-01-22, 18:26 Temat postu: Kobitka katuje auto ... brak mi słów - skomentujcie ... Wsiada, odpala pedał na maxa i tak przez 10 minut z kilkusekundowymi przerwami, po czym od razu wyłącza ...
film - 8sekund i 3mb
P.S.
Hyundai Atos (w cieniu)
Bruner - 2006-01-22, 19:02
Przestaje sie dziwic, dlaczego niektorzy wola kupic nowa dacie zamiast kilkuletniego porzadnego samochodu. Kup auto po takim debilu...
Marek E30 - 2006-01-22, 23:11
A jaki wogóle jest cel takiego działania? Może po prostu chciał zajechać silnik bo ma za dużo $?
KORDI - 2006-01-22, 23:32
Po prostu teraz wydaje sie prawo jazdy ludziom któży nie maja pojęcia o prawidłowym eksploatowaniu aut.....
SmasherE30 - 2006-01-23, 00:37
zapomniałbym ... kobieta
puz - 2006-01-23, 07:51
hehheh i wszystko tłumaczy!!!
SmasherE30 - 2006-01-23, 16:15
kolejna dawka kretynizmu
tym razem za widoku
dziÅ›, godzina 16:03
pedał w podłodze o ona sobie czyta gazetki
filmik do zassania 24,7MB - 1:11s
ten silnik zaczyna brzmieć coraz inaczej ... jakies stuki i skrzeki w tle słychać
może niedługo nagram jego koniec hahaha... to sie babka zdziwi
aha blachy to OPO L175
jaqub - 2006-01-23, 20:06
klientka "laduje akumulator"... i tyla... z autka na koniec wysiada wiec raczej bylo cieple przy katowaniu... niech napisze teraz cos ktos kto nigdy na jalowym nie wkrecal silnika do konca....
SmasherE30 - 2006-01-23, 20:42
| jaqub napisa³/a: | | klientka "laduje akumulator"... i tyla... z autka na koniec wysiada wiec raczej bylo cieple przy katowaniu |
To u mnie pod blokiem sie dzieje "klientka" wsiada odpala zimne auto i od razu odcinka, i tak przez jakies 10 minut i rozgrzany silnik od razu wyłącza po ostrym kręceniu.
| jaqub napisa³/a: | | niech napisze teraz cos ktos kto nigdy na jalowym nie wkrecal silnika do konca.... |
to co napisałeś nie trzyma się kupy
el-viz - 2006-01-23, 21:04
..................................
Marek E30 - 2006-01-23, 21:17
Moim zdaniem ktoś jej doradził, że w taką pogodę dobrze jest odpalić auto co jakiś czas i pokręcić obrotami, tylko nie wytłumaczył, że trzeba dać rozgrzać się silnikowi a z obrotami to delikatnie ma być BTW. to musi być fajny widok jak ta pani siedzi sobie z najnowszym numerem pani domu czy innej glamour i sobie tak ciśnie do oporu
SmasherE30 - 2006-01-23, 21:21
dokładnie tak
BADYL - 2006-01-23, 21:27
A mi jak zwykle nie chce sie sciagnac
Marcin - 2006-01-23, 22:08
| Marek E30 napisa³/a: | Moim zdaniem ktoÅ› jej doradziÅ‚, że w takÄ… pogodÄ™ dobrze jest odpalić auto co jakiÅ› czas i pokrÄ™cić obrotami, tylko nie wytÅ‚umaczyÅ‚, że trzeba dać rozgrzać siÄ™ silnikowi a z obrotami to delikatnie ma być BTW. to musi być fajny widok jak ta pani siedzi sobie z najnowszym numerem pani domu czy innej glamour i sobie tak ciÅ›nie do oporu |
Buhahahhahahahaaa ..................kobiety.....
jaqub - 2006-01-24, 00:09
| SmasherE30 napisa³/a: | | jaqub napisa³/a: | | klientka "laduje akumulator"... i tyla... z autka na koniec wysiada wiec raczej bylo cieple przy katowaniu |
To u mnie pod blokiem sie dzieje "klientka" wsiada odpala zimne auto i od razu odcinka, i tak przez jakies 10 minut i rozgrzany silnik od razu wyłącza po ostrym kręceniu.
| jaqub napisa³/a: | | niech napisze teraz cos ktos kto nigdy na jalowym nie wkrecal silnika do konca.... |
to co napisałeś nie trzyma się kupy |
a jesli tak to sorki... bylem pewien ze wraca i na cieplym silniku go katuje... a co do wkrecania to chodzilo mi np. pod swiatlami przed startem itd jak bylem na zlocie w Toruniu w 2004 to praktycznie wszyscy i na wszystkich swiatlach w Toruniu przy wjezdzaniu na zlot palowali auta na maksa na zasadzie kto moze glosniej ja oczywiscie tez cisnalem...
a tak poza tym to juz chyba nie warto sugerowac sie przy zakupie auta tym ze bylo uzytkowane przez kobiete ale sa tez faceci z marnym pojeciem o pewnych sprawach... dzis dzwonil kumpel ze mu w peugocie 306 silnik zamarzl ( mial kiepski plyn chlodzacy)... znam panienki jezdzace takimi furakami i w taki sposob ze wiekszosc z Was wpedzilyby w niezle kompleksy...
|
|