| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - ktoś z wawy chętny na gorzałę hurtem?
SmasherE30 - 2006-01-18, 01:26 Temat postu: ktoś z wawy chętny na gorzałę hurtem? No wieć wujek jako ochrona w przewozach regionalnych jeździ do czech co jakiś czas i może przywieźć nieoclone różne dobre towary, wspomianł cos o 11zł za litr (bez prowizji )
Na przykłąd ostatnio na topie jest finlandia.
Jutro zapodam konkretny cennik
dwójka bachorów do wykarmienia, student, dorabia jak się da ... pomózcie z korzyścia dla obu stron
czy sa chętni na zapasy?
Pawel-e30 - 2006-01-18, 01:27
Finlandia w plastikach czy w szkle?
SmasherE30 - 2006-01-18, 01:28
w szkle
mówił że 30l za 1 zamchem to nie problem
HAMANN E30 - 2006-01-18, 03:54
podaj szczegóły tej Finki,ale niewiadomo czy nie sprzedaż wszystkiego bo von Korzuch pewnie wszystko wykupi
BADYL - 2006-01-18, 06:29 Temat postu: Re: ktoś z wawy chętny na gorzałę hurtem?
| SmasherE30 napisa³/a: | No wieć wujek jako ochrona w przewozach regionalnych jeździ do czech co jakiÅ› czas i może przywieźć nieoclone różne dobre towary, wspomianÅ‚ cos o 11zÅ‚ za litr (bez prowizji )
dwójka bachorów do wykarmienia, student, dorabia jak się da ... pomózcie z korzyścia dla obu stron
czy sa chętni na zapasy? |
Chyba nie finlandia tylko Helsinki - bo tak nazywa sie ta vodeczka w prostokatych butelkach,słodziutka,popity nawet nie trzeba rozpływa sie w ustach - jak ja nie lubie vodki wogole ta akurat napiłem sie bez zgrzytów ze to dyfteryt.
korzuch - 2006-01-18, 07:36
yo!
Już niechleje tyle bo Monika jest na miejscu teraz tylko browarek
pozdro
PS wstaw fotke trunku bo baby odemnie z roboty są zainteresowane małymi zakupami
MrKrYH_e34 - 2006-01-18, 07:51
qrde a moze przed zakupem zrobisz mala degustacje ? ja bym mogl sie poswiecic i bym wyprubowal co to jest za trunek ) pozdro
Ostry - 2006-01-18, 11:23
A ze wzrokiem nic sie nie dzieje po tym???
SmasherE30 - 2006-01-18, 12:15
No Kirek masz racje ... wiesz jaki ze mnie pijok
Niedługo będzie lista ... no i oczywiście odbiór w wawie
urbi - 2006-01-18, 17:49
a poczta slesz 8)
Menel - 2006-01-18, 21:25
ja sie chyba nie musze wypowiadac
biore...
SmasherE30 - 2006-01-21, 20:18
cennik :
Wódka Fryderyk 1 litr (prosta okragła butelka z ofoliowanym kapslem) - 22zł/szt.
Wódka Helsinki 1 litr (szklana kwadratowa rzeźbiona butelka) - 29zł/szt.
Wódka (tu konkretnej nazwy wujo nie pamiętał ale może będziecie wiedzieli o co chodzi) "Jeleń" 1 litr - 25zł/szt.
Każde Martini 1 litr - 30zł/szt.
To są ceny WASZE czyli te które musicie zabulić za poszczególne alkohole.
Jeśli macie jakies swoje własne ulubione alkohole to piszcie, a ja postaram się dowiedzieć czy takie są i ile WAS wyniosą
Wujek mi oznajmił że kupców zawsze znajdzie więc on kasiory zbierać nie będzie Kupi za swoje i potem przy odbiorze dopiero będziecie bulić
Tak więc prosze w uporządkowany i zwięzły sposób zgłaszać swoje zamówienia
Pierwsza dostawa w połowie lub pod koniec przyszłego tygodnia
Pozdrawiam
Menel - 2006-01-21, 22:11
a gdzie ta finlandia? 8)
SmasherE30 - 2006-01-21, 23:09 Temat postu: Re: ktoś z wawy chętny na gorzałę hurtem? Menel czytaj uwazniej
| SmasherE30 napisa³/a: | | kirek napisa³/a: | | SmasherE30 napisa³/a: | No wieć wujek jako ochrona w przewozach regionalnych jeździ do czech co jakiÅ› czas i może przywieźć nieoclone różne dobre towary, wspomianÅ‚ cos o 11zÅ‚ za litr (bez prowizji )
czy sa chętni na zapasy? |
Chyba nie finlandia tylko Helsinki - bo tak nazywa sie ta vodeczka w prostokatych butelkach,słodziutka,popity nawet nie trzeba rozpływa sie w ustach - jak ja nie lubie vodki wogole ta akurat napiłem sie bez zgrzytów ze to dyfteryt. |
No Kirek masz racje ... wiesz jaki ze mnie pijok |
Menel - 2006-01-21, 23:47
oki..tak na sprobowanie to wezme te helsinki..jak oslepne to bokami nie bede mogl latac..ale panna zrobi mi opis na forum na dole ze to przez smaszera
SmasherE30 - 2006-01-22, 00:08
dobrze ale ja pisałem że bardzo prosze bez jakiś epopei tylko zamówienie w czystej formie i dokładne ...
np:
Menel:
Helsinki - 1 sztuka
jasne
Menel - 2006-01-22, 00:29
| SmasherE30 napisa³/a: | dobrze ale ja pisaÅ‚em że bardzo prosze bez jakiÅ› epopei tylko zamówienie w czystej formie i dokÅ‚adne ...
np:
Menel:
Helsinki - 1 sztuka
jasne |
jasne,masz tu na pismie moje zamowienie
helsinki - 1 szt
-menel
|
|