BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - ktoś z wawy chętny na gorzałę hurtem?

SmasherE30 - 2006-01-18, 01:26
Temat postu: ktoś z wawy chętny na gorzałę hurtem?
No wieć wujek jako ochrona w przewozach regionalnych jeździ do czech co jakiś czas i może przywieźć nieoclone różne dobre towary, wspomianł cos o 11zł za litr (bez prowizji :wink: )
Na przykłąd ostatnio na topie jest finlandia.
Jutro zapodam konkretny cennik :wink:

dwójka bachorów do wykarmienia, student, dorabia jak się da ... pomózcie z korzyścia dla obu stron :wink: :lol:

czy sa chętni na zapasy? :mrgreen:

Pawel-e30 - 2006-01-18, 01:27

Finlandia w plastikach czy w szkle?
SmasherE30 - 2006-01-18, 01:28

w szkle :wink:
mówił że 30l za 1 zamchem to nie problem :wink:

HAMANN E30 - 2006-01-18, 03:54

podaj szczegóły tej Finki,ale niewiadomo czy nie sprzedaż wszystkiego bo von Korzuch pewnie wszystko wykupi :lol:
BADYL - 2006-01-18, 06:29
Temat postu: Re: ktoś z wawy chętny na gorzałę hurtem?
SmasherE30 napisa³/a:
No wieć wujek jako ochrona w przewozach regionalnych jeździ do czech co jakiś czas i może przywieźć nieoclone różne dobre towary, wspomianł cos o 11zł za litr (bez prowizji :wink: )

dwójka bachorów do wykarmienia, student, dorabia jak się da ... pomózcie z korzyścia dla obu stron :wink: :lol:

Chyba nie finlandia tylko Helsinki - bo tak nazywa sie ta vodeczka w prostokatych butelkach,słodziutka,popity nawet nie trzeba rozpływa sie w ustach - jak ja nie lubie vodki wogole ta akurat napiłem sie bez zgrzytów ze to dyfteryt.

korzuch - 2006-01-18, 07:36

yo!
Już niechleje tyle bo Monika jest na miejscu :D teraz tylko browarek :D
pozdro
PS wstaw fotke trunku bo baby odemnie z roboty są zainteresowane małymi zakupami :D

MrKrYH_e34 - 2006-01-18, 07:51

qrde a moze przed zakupem zrobisz mala degustacje ?? ? ja bym mogl sie poswiecic i bym wyprubowal co to jest za trunek :) ) pozdro
Ostry - 2006-01-18, 11:23

A ze wzrokiem nic sie nie dzieje po tym??? :D
SmasherE30 - 2006-01-18, 12:15

No Kirek masz racje ... wiesz jaki ze mnie pijok :lol:

Niedługo będzie lista ... no i oczywiście odbiór w wawie :idea:

urbi - 2006-01-18, 17:49

a poczta slesz ?? :D :lol: 8) :lol:
Menel - 2006-01-18, 21:25

ja sie chyba nie musze wypowiadac :mrgreen:

biore...

SmasherE30 - 2006-01-21, 20:18

cennik :mrgreen: :

Wódka Fryderyk 1 litr (prosta okragła butelka z ofoliowanym kapslem) - 22zł/szt.
Wódka Helsinki 1 litr (szklana kwadratowa rzeźbiona butelka) - 29zł/szt.
Wódka (tu konkretnej nazwy wujo nie pamiętał ale może będziecie wiedzieli o co chodzi) "Jeleń" 1 litr - 25zł/szt.
Każde Martini 1 litr - 30zł/szt.

To są ceny WASZE czyli te które musicie zabulić za poszczególne alkohole.

Jeśli macie jakies swoje własne ulubione alkohole to piszcie, a ja postaram się dowiedzieć czy takie są i ile WAS wyniosą :wink:

Wujek mi oznajmił że kupców zawsze znajdzie więc on kasiory zbierać nie będzie :D Kupi za swoje i potem przy odbiorze dopiero będziecie bulić :wink:

Tak więc prosze w uporządkowany i zwięzły sposób zgłaszać swoje zamówienia
Pierwsza dostawa w połowie lub pod koniec przyszłego tygodnia :wink:

Pozdrawiam :twisted:

Menel - 2006-01-21, 22:11

a gdzie ta finlandia? 8)
SmasherE30 - 2006-01-21, 23:09
Temat postu: Re: ktoś z wawy chętny na gorzałę hurtem?
Menel czytaj uwazniej :wink:

SmasherE30 napisa³/a:
kirek napisa³/a:
SmasherE30 napisa³/a:

Chyba nie finlandia tylko Helsinki - bo tak nazywa sie ta vodeczka w prostokatych butelkach,słodziutka,popity nawet nie trzeba rozpływa sie w ustach - jak ja nie lubie vodki wogole ta akurat napiłem sie bez zgrzytów ze to dyfteryt.

No Kirek masz racje ... wiesz jaki ze mnie pijok :lol:

Menel - 2006-01-21, 23:47

oki..tak na sprobowanie to wezme te helsinki..jak oslepne to bokami nie bede mogl latac..ale panna zrobi mi opis na forum na dole ze to przez smaszera :mrgreen:
SmasherE30 - 2006-01-22, 00:08

dobrze ale ja pisałem że bardzo prosze bez jakiś epopei tylko zamówienie w czystej formie i dokładne ...
np:

Menel:
Helsinki - 1 sztuka

jasne :?: :idea:

Menel - 2006-01-22, 00:29

SmasherE30 napisa³/a:
dobrze ale ja pisałem że bardzo prosze bez jakiś epopei tylko zamówienie w czystej formie i dokładne ...
np:

Menel:
Helsinki - 1 sztuka

jasne :?: :idea:

jasne,masz tu na pismie moje zamowienie :mrgreen:
helsinki - 1 szt
-menel
:mrgreen: