| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Fala zbrodni.... :D:D:D
KORDI - 2006-01-11, 22:59 Temat postu: Fala zbrodni.... :D:D:D Czy przypadkiem nie brała udziału jakaś Beemka z forum albo klubu w dzisiejszym czyli środowym(11.01.2006) odcinku "Fali Zbrodni"......??
pudzian - 2006-01-11, 23:54
o ktora ci chodzi bo bylo ich troche az milo sie oglada ten serjal jak pojawiaja sie takie bemki ale ogolnie to serjal do baniiiiii
KORDI - 2006-01-12, 00:11
serial-porazka,ale mój staruszek ogląda i mnie od razu zawołał jak sie bumki pojawiły.....
Ogólnie mi chodzi ....a była:E36,E38,E46 wszystkie czarniótkie i na fajnych feluniach......
pudzian - 2006-01-12, 00:27
dokladnie wszystkie sliczne mi sie najbardziej podobala e36
świr E-36 - 2006-01-12, 16:00
Jako że jestem chory to oglądałem i fajniutka E36 była, nie wiem czy Mka ale MPakiecik miała no i felgi takie jak moje
Mariusz - 2006-01-12, 16:04
Może i porażka, ale bardziej realny niż te z TVNu
KORDI - 2006-01-12, 17:14
| Mariusz napisa³/a: | Może i porażka, ale bardziej realny niż te z TVNu |
No fakt tu masz 100%ową racje.... Nie zaprzeczam że czasem tez mi sie zdarza ogladać......do tego jakąś fajną aktoreczke tam widziałem..... taka z czarna kitką.......
Miki - 2006-01-12, 19:09
| Mariusz napisa³/a: | Może i porażka, ale bardziej realny niż te z TVNu |
ogfaldalem ze 2 odcinki serialu KRYMINALNI na TVN-ie i w jednym z nich troche "wystapila" czarna e30tka ktora na koniec miała dachowanie
A swoja droga to wlasnie przez takie seriale BMW postrzegane jest wsrod spoleczenstwa jako auta dla jakis typkow spod ciemnej gwiazdy
pudzian - 2006-01-12, 19:15
[quote="Miki"] | Mariusz napisa³/a: |
A swoja droga to wlasnie przez takie seriale BMW postrzegane jest wsrod spoleczenstwa jako auta dla jakis typkow spod ciemnej gwiazdy |
mi to nieprzeszkadza pozdro dlamnie kryminalni to jeden z lepszych serjali polskich
Darek W-wa 735 - 2006-01-12, 23:06
| Miki napisa³/a: | | Mariusz napisa³/a: | Może i porażka, ale bardziej realny niż te z TVNu |
ogfaldalem ze 2 odcinki serialu KRYMINALNI na TVN-ie i w jednym z nich troche "wystapila" czarna e30tka ktora na koniec miała dachowanie
A swoja droga to wlasnie przez takie seriale BMW postrzegane jest wsrod spoleczenstwa jako auta dla jakis typkow spod ciemnej gwiazdy |
Te bety z Kryminalnych,to podczas kręcenia były dwie.Jedna naszego kubowicza -Marcina
mareks - 2006-01-13, 14:49
nie wiem w ktorym to serialu ale niedawno smigala taka fajoska e36 po lesie (swietny pomysl na ucieczke ) az sie wkoncu rozwalila,kiedy debile sie naucza se zamochody na piasku nie piszcza:( porazka straszna.ale swietnie sypala
center - 2006-01-13, 14:58
w kryminalnych to bylo...
czarne e36 z tego co pamietam ladne boki walila
duchPW - 2006-01-13, 15:46
też w kryminalnych, ale ta była faktycznie granatowa - bardzo ładna, choć na stalówkach w lato wyglądała trochę głupawo - pewnie właściciel nie chciał katować alusków na korzeniach w lesie - był kiedys już z resztą o tym wątek (odcinek był powtarzany)
Mariusz - 2006-01-13, 20:37
| Miki napisa³/a: | ogfaldalem ze 2 odcinki serialu KRYMINALNI na TVN-ie i w jednym z nich troche "wystapila" czarna e30tka ktora na koniec miaÅ‚a dachowanie
|
Ok, ale ja patrzę w aspekcie pracy dochodzeniowo-śledczej i operacyjnej
Ty zaÅ› o efektach specjalnych
center - 2006-01-14, 00:07
praca dochodzeniowo-sledcza, hahaha, Mariusz dobre dobre, niewazne jak jest naprawde wazne ze ludziom sie podoba jak kojak w 45 min rozwikluje sprawe
sztab ludzi od reki, Pani prokurator zawsze usmiechnieta i na kazde zawolanie, wszystkie probki robione w godzine, o badaniach dna nie wspominam..
co z tego ze w rzeczywistosci czeka sie...moze nie bede zdradzal sekretow
bardziej do rzeczywistosci przemawia 'pitbull' swietny film, niedawno puszczali dluzsza wersje 'serialowa', film godny polecenia, z ostatnich polskich produkcji the best..
ale kazdy lubi sobie poogladac jak maja fajnie w stolecznej 8)
KORDI - 2006-01-14, 11:17
Center a kiedy i na jakim programie leci ten serial.....??
pudzian - 2006-01-14, 12:29
kordi juz sie skonczyl bylo bodajze 6odcinkow na tvp2 ale naprawde lepsza byla ta wersja w tv niz ta co mam na kompie ma moze ktos ta dlusza wersjie z tv
Mariusz - 2006-01-14, 13:24
Przez te wszystkie seriale mamy napływ młodych policjantów do służby. Głównie do kandydackiej (zamiast wojska). Chłopaki przechodzą 3-miesięczne przeszkolenie i idą w teren. Zazwyczaj jest tak, że są rozczarowani, że od "krawężnika" muszą zaczynać ... poza tym realia pracy są zupełnie inne ..
|
|