BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - i kup auto po takim frajerze....

Piotrek - 2005-12-27, 00:02
Temat postu: i kup auto po takim frajerze....
bo jak inaczej mozna nazwac ludzi cofających liczniki i oszukujących innych :evil: a jego tłumaczenie jest tak debilne ze az mi sie nie chce komentowac.....

zresztÄ… przeczytajcie sami :

http://www.bmw-klub.pl/fo...der=asc&start=0

--==maly==-- - 2005-12-27, 00:09

Już widziałem to wcześniej ale dałem sobie spokój z czytaniem tego na 3 stronie. Koleś to pół mózgi idiota w życiu nie widziałem tylu błędów. Typowy prostak dresiarz a niestety wielu takich jeździ bmw :(
urbi - 2005-12-27, 00:20

ja jak po swoja pojechalem to byla wypucowana i na nastepny dizen miala isc na gielde i mieli cofac licznik ! nawet mi sam koles powiedzial ze jest stan jak na 100 tys mniej i tak by pewnie bylo ... nawet sie zapytal czy ma mi cofnac :shock:

a dodam ze auto ma ksiazke servisowa i przebieg jest raczej prawdziwy.
kolo powiedzial ze jak by cofnal to ksiazka by poszla w piec ... ehh

KORDI - 2005-12-27, 01:58

:shock: :shock: Jezuuuuu......co za koleÅ›..... :shock: :shock:

Chyba miał spięcie w inkubatorze.... :lol:

Myslałem na poczatku że faktycznie ktoś specjalnie tak zaczął pisać ale jak przeczytałem to kolejne forum to oniemiałem.... :shock: :shock:

Po prostu DEBIL........i coÅ› mi sie wydaje ze te jego wywody o kupnie auta to pic na wode....i dletego tak sie mota w tym co pisze.....

VinCent318iS - 2005-12-27, 05:07

ziomuś moim zdaniem sobie jaja robi albo próbuje zabłysnąć nie wiem co gorsze heheh :)
Mariusz - 2005-12-27, 13:42

Niby takie poważne to forum i cała ta instytucja ... to czemu nie zamkną tego tematu po prostu ?
Tylko ciÄ…gnÄ… dalej tÄ… rozmowÄ™ piszÄ…c jaki to on nieinteligentny jest ...

jaras87 - 2005-12-27, 14:12

bo auto trzeba przy kupniee samemu oceniać ... ile mniej wiecej ma km nabite ... i porównać to ze stanem faktycznym ... dobrze jest spytac własciciela o faktyczny przebieg ;) kiedy juz sie wie ze sie bierze auto .. :)
najlepiej wziÄ…c auto i odrazu .. pozmieniac wsyzstko co ekploatacyjne ... na nowe i wtedy wiadomo na cyzm sie stoi

yoshi - 2005-12-27, 15:43

moje auto jak kupilem mialo przebieg 202 tys 316 '83 gaznik ale silnik w nim jest wymieniony na M10B18 l-jet, na dodatek wsadzilem tam inne zegary (obrotomierz) jak mialy 124tys :P teraz auto ma na zegarach cos ok 170tys :P

przebieg mi potrzebny do zmiany oleju a nie dla innych bo wiem ze auta juz nie sprzedam :D

przez pewien czas mialem nawet zegary z przebiegiem 999997km :D ale kupile je odemnie bodajrze worek

MrKrYH_e34 - 2005-12-27, 18:14

Psi Ku..s Tylko tak nazwe kolesia ktory zaczol tamten temat... Prowokacja hmm bezmyslnosc nie wiem co nim kierowalo .. ale to jest jakis pustak ...
speed - 2005-12-27, 21:36

jaras87 napisa³/a:
bo auto trzeba przy kupniee samemu oceniać ... ile mniej wiecej ma km nabite ... i porównać to ze stanem faktycznym ... dobrze jest spytac własciciela o faktyczny przebieg ;) kiedy juz sie wie ze sie bierze auto .. :)
najlepiej wziÄ…c auto i odrazu .. pozmieniac wsyzstko co ekploatacyjne ... na nowe i wtedy wiadomo na cyzm sie stoi

Dokladnie tak :D

duchPW - 2005-12-27, 22:13

takie zabiegi, to w naszym kraju norma, tyle, że ci, co cofają przebiegi wiedzą jak to robić i nie muszą bawić sie w idiotów na forach poświęconych tematyce bmw - na moim liczniku jest 199 tysi z hakiem i założę się, że auto ma więcej (niew wiem tylko o ile) - jak napisał yoshi - przebieg dla mnie ma znaczenie do wymiany oleju, a niezależnie od tego jaki jest naprawdę - ważny jest stan silnika ( u mnie jak na silnik po LPG nie mogę narzekać .... choć pewnie Lukas by się obśmiał :oops: )