BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Ale zafundowałem prezenta mojej betce :(

metaldaw - 2005-12-23, 21:08
Temat postu: Ale zafundowałem prezenta mojej betce :(
Dzisiejszego dnia na peno nie zaliczę do udanych :cry: , bo wyrządziłem krzywdę swojej Betce :cry: , miałem kolizję :cry: w wyniku któtej do wyiany mam przedni zderzak, przednie lewe nadkole + kto wie co jeszcze (okarze sie jak się ją rozłoży) :cry: koło przednie lewe jest zablokowane, a skrzynie działa w dwóch pozycjach luz lub 2 :cry:
Jeśli ktoś miałby wsponiane elementy do wąskiej lampy to przosze o wiadomość na PW bym mógł uleczyć moją Becie.

Od razu chciałbym podziękować Brunerowi za pomoc jakiej udzielił mi natychmiastowo - na mim naprawdę można polegać.
Wielkie dzięki Marian :!:

LUKAS - 2005-12-23, 21:17

Bardzo mi przykro :(
Mam nadzieje że poważniejszych szkod nie będzie.
Głowa do góry ;)

Przemass - 2005-12-23, 21:31

Przykro mi również, chyba coś wisi w powietrzu coraz częściej zdarzają się nam przygody :roll:
Gasper - 2005-12-23, 21:40

Przemass napisa/a:
chyba coś wisi w powietrzu coraz częściej zdarzają się nam przygody :roll:

Coraz bardziej ślisko. Idzie apokalipsa (zima).

Przeżyją same 316 8)

A tak na serio to współczuję!!

Scigany - 2005-12-23, 22:13

jaka kolizje miales ? ja dzisiaj na dwojce przyspieszalem i jednym kolem najechalem na placek lodu zalany woda, tak mi :cenzura: zarzucilo, ze wpadlem calym samochodem na chodnik, dobrze , ze kraweznik byl niski i nikogo nie bylo na chodniku. Wkurza mnie juz ta pogoda, raz odwilz raz mroz
slawo - 2005-12-23, 22:51

kochani uwazajcie na swoje lalki !! !!
nie ladnie sie dzieje,co chwilka cos niedobrego!!!!

wspolczuje uszkodzenia ety.

KORDI - 2005-12-23, 23:18

Wyrazy współczucia..... :(

Ja wczoraj tez miałem prawdziwy Meksyk..... :?
Jacys kolesie próbowali mnie najpierw zatrzymać a później zepchnąć z drogi..... :shock: wygladało to jak z jakiegoś amerykańskiego filmu bo najpierw oni we mnie walneli bokiem i zaczeli zpychać do rowu,a w końcu juz mnie zaczeło jeba.. co sie stanie autu i ja wepchnołem ich.... 8) ale i tak musiałem dalej uciekać bo były jeszcze 2 auta...... :?

Źle sie dzieje na świecie..... :wink:

Scigany - 2005-12-23, 23:45

KORDI napisa/a:
Wyrazy współczucia..... :(

Ja wczoraj tez miałem prawdziwy Meksyk..... :?
Jacys kolesie próbowali mnie najpierw zatrzymać a później zepchnąć z drogi..... :shock: wygladało to jak z jakiegoś amerykańskiego filmu bo najpierw oni we mnie walneli bokiem i zaczeli zpychać do rowu,a w końcu juz mnie zaczeło jeba.. co sie stanie autu i ja wepchnołem ich.... 8) ale i tak musiałem dalej uciekać bo były jeszcze 2 auta...... :?

Źle sie dzieje na świecie..... :wink:

i jak auto wyglada?

Przemass - 2005-12-23, 23:46

kordi zrób jakies foto poobijanego auta :wink:
KORDI - 2005-12-23, 23:49

Na szczęście byłem autkiem którym ojciec załatwia zgłoszenia(weteryniarz...)no cóż....pogniecione i porysowane drzwi,porysowane i powgniatane nadkola,i pokrzywiona przednia felga(jak sie wqr...to zredukowałem i dałem pełen skręt w nich i o cos pokrzywiłem,i troche zderzak porysowany(dobrze że twardy... :lol: ).....

Ale mnie nie zatrzymali.... 8)

Przemas nie pyli sie...to nie auto do pokozywania ludziom.... :lol:
A kolesie to prawdopodobnie byli z ekipy z którą mam na pieńku...... :?
Ale nie myslałem że tak powaleni są..... :shock:

Gasper - 2005-12-24, 01:55

KORDI napisa/a:
A kolesie to prawdopodobnie byli z ekipy z którą mam na pieńku...... :?
Ale nie myslałem że tak powaleni są..... :shock:

LANS KILLERS?? :lol:

Darek W-wa 735 - 2005-12-24, 12:50

Kordi,to trzeba będzie do Ciebie przyjechać i tym kolesiom wytlumaczyć ,że naszego kolunia nie mozna dotykać :twisted: Zrobimy w Pacanowie malego zlota Beemka-klubu i po akcji,powinni Cie omijac dalekim łukiem :wink: Gdzieś w piwnicy baesbolika jeszcze mam :lol:
HAMANN E30 - 2005-12-24, 12:57

Koledzy,noga z gazu :!: bedzie czas przycisnąć w sezonik :twisted:
metaldaw - 2005-12-24, 13:44

jeszcze pytanie czy błotnik przedni jest taki sam do wąskiej i szerokiej lampy??
Łukasz - 2005-12-24, 14:11

Uważajcie...Gasper a Lans Killer ostał się only już jeden :? :wink:
cinek_sw - 2005-12-24, 15:16

tak jest taki sam błotnik.... co do tych biegow prawdopodobnie masz zerwane poduszki pod silnikiem..... napisz PW jesli coś potrzebujesz, tz. co konkretnie odnośnie zderzaka, błotnik też mam.... i nadkole może sie znajdzie, pozdro i uważaj na siebie i Niunię :D
Piotrek - 2005-12-24, 15:39

uuu lipcia :( dobrze ze Tobie sie nic nie stało...
Pozdro
Piter

MrKrYH_e34 - 2005-12-24, 18:02

Bardzo mi przykro nikt by nie chcial robic takich prezentow .. Ale chociaz jestes wyjatkowy ... sory za zart .. ale stalo sie i musisz sie z tym jakos uporac poduchy to koszt 80 zl za 2 szt reszta nie mam pojecia koko wie jak to sprawnie zalozyc bez jakich profesjonalnych narzedzi pozdrawiam .. ciesz sie ze Ty jestes caly pozdro
Bruner - 2005-12-24, 19:31

Marian glowa do gory, nie jest tak zle. Najwazniejsze ze Tobie nic sie nie stalo i w slupek nie dostales, blotnik i zawieche sie zrobi. A Mondeo to jednak wbrew pozorom papierowy samochod - jak przyjechalem to myslalem ze udezyl w drzewo a nie w Ciebie, tak mu Twoje kolo do srodka wlazlo. Kolejna beta zdala egzamin, jednak to twarde samochody. Mam nadzieje ze to byl ostatni raz i wiecej nie bede mial okazji nawrzucac Ci blota do srodka :wink:
metaldaw - 2005-12-24, 20:24

fakt cholernie mocny wóz Mondeo wyglądało tragicznie - jak pomięta gazeta, a Betka niewielkie uszkodzenia jak wysaidłem i zobaczyłem to mondeo bałem się patrzeć ma swoje auto, a tu prosze widoczne niewielkie uszkodzenia jakbym jechał jakimś pancerwozem
MARAS - 2005-12-24, 22:48

Łojjj, Dawid juz puknołeś, dobrze, że to tylko lekkie otarcie szkoda ety, a tobie trzeba kopa w d... za zbytni temperament. Eh dobrze że tylko tak się skończyło, każdy chyba jak nie puknie to się nie nauczy...coś o tym wiem.
center - 2005-12-24, 23:58

dobrze ze nic Ci sie nie stalo..wyklepie sie :)
szybka nauczka, tez taka dostalem :)
powodzonka i nie daj sie, jak chcesz help jak wymienic poduchy na podworku to wal smialo, chetnie wytllumacze bo sam tak wymienialem :)

metaldaw - 2005-12-28, 20:18

A tak to wygląda (sorki za jakośc ale robione telefonem)

KORDI - 2005-12-28, 20:54

uuuuu.......nie ciekawie wygląda.... :cry:

Póki nie robisz tego to chociarz przykryj ją pokrowcem na auta żeby nie stał w śniegu....

Bruner - 2005-12-28, 23:13

To teraz dla porownania wrzuc to Mondeo. I popraw te 2 linki ktore sie nie otwieraja
metaldaw - 2005-12-29, 07:59

Mondeo stało całkiem zasypane śniegiem więc i tak nic nie było widać.
cinek_sw - 2005-12-29, 08:41

uuuuu jakbys nie chciał klepac dolnego pasa do wal śmiało.....
nie ładnie to wygląda :(

ŚP+jinos+ - 2005-12-29, 10:05

HA!
Mnie wczoraj spotkala podobna przygoda, zeby bylo ciekawej 3km przed Tczewem jadac od strony Malborka!
Jechalem jakies 50km/h co sie jednak okazalo to i tak bylo za szybko i wpakowalem sie do przydroznego rowu..:(
Ale moja beatrycze jak zwykle mnie nie zawiodla i przy pomocy 2 chlopa z trudem bo z trudem udalo sie wycofac i pojechac dalej :)
Niestety mocowanie podkladki (tworzywo M-Tech II) i ramka tablicy rejestracyjnej nie wytrzymaly tej proby, mimo wszystko dojechalem do GD i bezpiecznie wrocilem! :D
To taka anegdotka z mojego wczorajszego wieczoru...
pozdro

metaldaw - 2005-12-29, 12:24

dobrze że nic poważnie nie uszkodziłeś i że fura dalej na chodzie

A tak wygląda Mondeo po bilskim spotkaniu z moją becią:

Snieg nieco maskuje uszkodzenia.

Bruner - 2005-12-29, 18:48

Szkoda ze takie zasypane, na zywo wygladalo masakrycznie. Ale itak widac ze wyszlo gorzej z tej proby sil :wink:
MARAS - 2005-12-29, 19:01

...."fort gó...o wort".... :D
HeMP - 2005-12-29, 19:32

chcecie zyc nie jezdzijcie fordem :lol: !! !
cinek_sw - 2005-12-29, 21:28

wow ale dzwonka przyjął :lol: :lol: :lol:
--==maly==-- - 2005-12-29, 23:43

A co Ty się z sąsiadem zderzyłeś,ze masz pod ręką obie fury?
metaldaw - 2005-12-30, 01:25

nie, ale obie stoją w tym samym warsztacie.
KORDI - 2005-12-30, 02:13

To może naprawiął wam taniej..... :lol: :lol: No wiesz...możecie mówic że hurtem.... :lol: :lol:
metaldaw - 2005-12-30, 12:02

nie miałbym nic przeciwko :lol: