| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Co kupiliście dziewczynie/nażyczonej/żonie na Gwiazdke
--==maly==-- - 2005-12-20, 18:13 Temat postu: Co kupiliście dziewczynie/nażyczonej/żonie na Gwiazdke Jak w temacie pochwalcie się co kupiliście swoim wybranką. Ja mam właśnie z tym problem i myśle,że nie tylko ja więc może wasze pomysły coś pomogą.
Goliat - 2005-12-20, 18:25
Moja niunia dostanie w tym tygodmiu:
- nowy olej 4l
- nowy filt oleju
- nowy filt powietrza
- nowe 2 oponki zimowe jak mikolaj bedzie dobry to potem jeszcze 2
Po nowym roku dostanie granatowa skore na fotele 8) a w miedzy czasie jak dostane to maglownice
Od trumniaczka oczekuje tylko ze mnie nigdy nie zawiedzie czy to tak wiele
--==maly==-- - 2005-12-20, 18:36
Haha no to już jest zboczenie Ja miałem na myśli prawdzwe dziewczyny a nie bmw Chociaż ja swoją kobiete i beemke nazywam tak samo. Ale wątpie,żeby moje e36 ucieszyło się z bielizny
Goliat - 2005-12-20, 18:52
| --==maly==-- napisa/a: | Haha no to już jest zboczenie Ja miałem na myśli prawdzwe dziewczyny a nie bmw |
Ja ma prosto - ma juz tylko BMW
| --==maly==-- napisa/a: |
Ale wątpie,żeby moje e36 ucieszyło się z bielizny |
A z tej bielizny to cos czuje ze e36 i kobieta nie bedzie sie tak cieszyc jak TY
MrKrYH_e34 - 2005-12-20, 19:30
Ja jak mialem laske to zawsze dostwawala cieplo szczerosc wiernosc podpore z mojej strony.. Jesli chodzi o materialne zeczy to kwiaty bielizne i jakies kolczyki pierscionki ..
Teraz gdy mam tylko fajne fumfele to wybrane dostaja albo male misiaczki pluszowe albo bardzo oryginalny prezent mojego pomyslu moje foto z jakims dopiskiem formatu 25x30 w jakiejs ladnej ramce
PS gdybyscie nie wiedzieli co kupic swoim kobieta to zawsze moge im dac moje foto ( joke) .. Dbajmy o nasze niunie ! Dla mnie auto i kobieta to 2 ga polowa !!! ( niestety jestem nikim nie posiadam ani tego ani tego) ...
metaldaw - 2005-12-20, 19:42
odpowieć jest tylko jedna - jeśli kochasz swoją kobietę dasz jej BMW
--==maly==-- - 2005-12-20, 20:15
| metaldaw napisa/a: | odpowieć jest tylko jedna - jeśli kochasz swoją kobietę dasz jej BMW |
No no napewno nie miała by nic przeciwko. Już wymyśliłem,że za rok dwa oddam jej tą e36 a sam kupie sobie e30 bo jednak ten model ma dusze i mojej Niuni pomysł przypadł do gustu jednak narazie mnie na to nie stać więc szukam czegoś innego.
SmasherE30 - 2005-12-20, 20:21
nie zgarzam się ... oczywiście sa wyjątki od tej reguły ale na 90% w takim przypadku starciłbys kobietę ... a poniewaz teraz zima to mogłoby to nastąpić nawet i lada moment Nigdy nie kupiłbym kobiecie RWD gdyby mi na niej zależało. Idealna wydaje sie być Panda 1,3 4x4
Polecam kosmetyki do pielęgnacji ciała (nie perfumy). Jesli lubi kompiele to do kąpieli. Jakieś ciekawe gąbki Tylko nie kupujcie kosmetyków na celulitis bo jej się na pewno nie spodoba.
Moze jakiś romans albo kryminał?
Może być również pluszowy mięciutki miś o potulnym wyrazie twarzy i jasnym futerku.
Ero bielizna
Pozdro
--==maly==-- - 2005-12-20, 20:29
| SmasherE30 napisa/a: | | Jakieś ciekawe gąbki |
To mi się podobało. Co do RWD może masz i troche racji ale to naszczęście tylko 1.6 ale faktycznie to co się teraz dzieje na ulicy mogło by się źle skończyć ale w lato całkiem dobrze sobie radziła ma dusze rajdowca i lubi BMW nie dała mi kupić innego samochodu.
VinCent318iS - 2005-12-20, 20:41
SmasherE30 napisał: no nie wiem czy moja była by zadowolona ale pomysł jest OK
Ja nie mam pomysłu totalnie nie chce jej kupować perfum bo ma ich tyle że aż głowa boli ciuchów tez ma już bardzo dużo a bielizne tylko ona może sama wybrać bo może przypadkiem być niewygodna apomysł z pluszakiem mi się nie podoba
KORDI - 2005-12-20, 22:23
_Hehehe.....widze stary,że masz spory problem....nie banalne wymagania ma Twoja Kobieta....
Ja raz na Walentynki zrobiłem swojej taki prezencik,że wszystkie jej koleżanki jęczały.....
Mieliśmy pare wspólnych piosenek...wiesz tkie smętne przy których zawsze sie rozklejała.... Nagrałem te piosenki na płytke+prezentacja multimedialna z naszymi fotkami...w firmie(mam akurat nie daleko... )co robią różne naklejki zamówiłem naklejke na płyte(taką że wyglądała jak orginalna płyta tzn,nie była jak zwykły papier tylko taka na wpół przezroczysta)na której było nasze wspólne zdjęcie,oni mi to nakleili na tą płytke,i do tego opakowanie na płytke z tym samym zdjęciem....całość ładnie zapakowałem i dałem z miśkiem i różą.....
Alez miłe podziękowania miałem......
Powodzenia,i napisz co w końcu wymyśliłeś....
Pozdrofki...
center - 2005-12-20, 22:52
ja w zeszle swieta jak jeszcze mialem komu to kupilem bransoletke, oczarowala mnie od pierwszego wejrzenia i musialem ja kupic, prawie tak mocno jak beemke
zastanow sie nad bizuteria, przejdz sie do jubilera, za kazda kase cos znajdziesz, a jak wiadomo kobiety lubia blyskotki
pozdrowionka i napisz co wymysliles..
HAMANN E30 - 2005-12-20, 23:55 Temat postu: Re: Co kupiliście dziewczynie/nażyczonej/żonie na Gwiazdke
| --==maly==-- napisa/a: | | Jak w temacie pochwalcie się co kupiliście swoim wybranką. Ja mam właśnie z tym problem i myśle,że nie tylko ja więc może wasze pomysły coś pomogą. |
Pomyśl o czym wspominała Twoja kobieta w ostatnim czasie co chciałaby dostać lub delikatnie podpytaj co by chciała
P.S. Mowa o dziewczynie nie o beemce
duchPW - 2005-12-20, 23:56
kup jej gumowe dywaniki na zimę - powiedz, że to specjalnie dla niej, żeby nie musiała jeździć (na siedzeniu pasażera oczywiście) trzymając nóżki na ciągle mokrych dywanikach letnich, a reszte przepij... albo wydaj na benzynę.... albo jak masz już zimowe dywaniki, to zaproponuj jej, żebyście w tym roku nic sobie nie kupowali.... i całą kase wydaj na benzynę
P.S.
ja zatankowałem do pełna, a za resztę kasy zamierzam jeszcze zatankować (bak i nie tylko) - tak jest o wiele lepiej
--==maly==-- - 2005-12-21, 00:07
Narazie mam dylemat co wybrać:
Mam do wyboru bielizna+plecaczek,bielizna+bluzka,bluzka+plecaczek lub DVD i chyba wybiore to ostatnie bo najłatwiej kupić a pozatym nie bede musiał nagrywać jej po 10 płyt cd tylko nagram mp3 a reszte wydam na benzyne
bachus - 2005-12-21, 00:12
Pioter - jesteś niemozliwy dobre rady
Ja jutro się wybiore w poszukiwaniu prezentu. Co do bielizny - zawsze trafiałem ale myślę, że tym razem wyszukam jakiegoś wielgachnego słodziusiego plusiaczka pech chciał że nawet nie zjem z nażeczoną kolacji wigilijnej bo akurat ma prace
BADYL - 2005-12-21, 00:15
Wiecie nie ma to tamto jestem egoista ale nic najlepszego na siecie jak swojej niuni nie sprawie to zaleje ja swierzutka pachnaca PB 95 po same brzegi i bede sie ekscytował jazda 60 km/h po warszawskich ulicach - zadna kobieta nie jest wstanie stanac miedzy mna a autem - zawsze bedzie auto na 1 miejscu i zawsze zamiast kolczyków,pachnideł bedzie ONA MOJA 740iA
Menel - 2005-12-21, 01:20
ale smęty.troche bardziej hardcorowo..moze vibrator? 8)
KORDI - 2005-12-21, 02:40
A propo prezentów to proponuje różowe okulary....
http://www.break.com/articles/dirtyboy.html?t=4452
metaldaw - 2005-12-21, 05:39
| Pioter_W napisa/a: | kup jej gumowe dywaniki na zimę - powiedz, że to specjalnie dla niej, żeby nie musiała jeździć (na siedzeniu pasażera oczywiście) trzymając nóżki na ciągle mokrych dywanikach letnich, a reszte przepij... albo wydaj na benzynę.... albo jak masz już zimowe dywaniki, to zaproponuj jej, żebyście w tym roku nic sobie nie kupowali.... i całą kase wydaj na benzynę
P.S.
ja zatankowałem do pełna, a za resztę kasy zamierzam jeszcze zatankować (bak i nie tylko) - tak jest o wiele lepiej |
Pioter ale z ciebie romantyk
Łukasz - 2005-12-21, 09:34
Kobiety lubią diamenty.
korzuch - 2005-12-21, 10:40
yo!
Paczke najtanszych UNIMILi ale juz jednego zuzyłem musiałem wyprubowac rozmiar europejski
pozdro
Łukasz - 2005-12-21, 10:44
Może magiczne kulki... ?
Adi - 2005-12-21, 12:20
Najlepiej kupić coś co lubi, co potrzebuje (może o czyms oststnio wspominała). Ja kupie chyba jakieś ciuszki bo tego mojej pięknej nigdy dosyć (zresztą chyba jak większości kobiet )
Melis - 2005-12-21, 12:34
| menel napisa/a: | | ale smęty.troche bardziej hardcorowo..moze vibrator? 8) | menel drinkujesz od rana ... no coment z tym prezentem...
Ja tu nie będę oryginalny... moje cudeńko dostanie ode mnie upatrzony (przez siebie) ciuszek i jeszcze jako niespodziankę perfum Giorgio Armani Sensi... jak jej się nie spodoba to udusze
Niestety moja druga miłość już odeszła ... pewnie otrzymałaby taki sam prezent jak kirka.
Pozdro
IPLO - 2005-12-21, 15:57 Temat postu: rrrr
napisze to krötKo niemam PARTNERKI(KOBIETY)
Gasper - 2005-12-21, 16:01
Widzę, że nie tylko ja mam problem. Jak na razie kupiłem swojej pani upatrzone przez nią perfumy, kuferek na kosmetyki i biżuterię oraz jajcarski kubek w kształcie serca (nie mogłem się oprzeć). Myślę jeszcze nad jakąś biżuterią. Dobrym pomysłem jest np. ramka z wspólnym zdjęciem... W każdym razie największą bitwą będzie pakowanie prezentów. Moja dziewczyna lubi jakieś pokrętne opakowania... Lubi pomysłowo zapakowane prezenty...
slawo - 2005-12-21, 16:33
moja niunia dostala szpere juz jako prezent na swieta
pozatym zapewnie jej niesamotite wrazenia na pasterce, przy ktorych najlepsze wesole miasteczko wysiada, takiej karuzeli jeszcze nie widziala po prostu zaprosze ja do tanca obracanca
no i jesczze zafunduje jej kuracje ochudzajaca (kazda ma problem nadwagi) a mianowicie pozbawie ja zbednego bieznika -ochudzanie jak ta lala
dostala pozatym spaxy z regulacja twardosci, elektr antene, wkrotce oryg. ringi
moja Julia dostanie jakies zabawki, a mloda ? narazie brak koncepcji
BM 6 - 2005-12-21, 16:47
| Łukasz napisa/a: | | Kobiety lubią diamenty. |
Jeżeli już .............. to brylanty!!!!!
Żebyśmy sobie ciałka nie pokaleczyły!!!
Pozdrowienia i całuski dla .........ewentualnych ofiarodawców(?!) ........ -M.
Goliat - 2005-12-21, 17:36 Temat postu: Re: rrrr
| IPLO napisa/a: | :roll: napisze to krötKo niemam PARTNERKI(KOBIETY) |
Nie łam się - JEST NAS WIELU :!:
nam nie pomozecie - jak sami sobie nie pomozemy to nik tego nie zmieni - taka prawda
sybir - 2005-12-21, 18:43
Mojej betce chcę kupić nowe pióra silencio xtrm.
A żonie kupiłem perfumy i jeszcze coś dokupię ale na razie nie mam
pomysłu. Może jakąś książkę albo jakiś gadżet do kuchni. Kurcze brakuje mi czasu żeby wybrać się na zakupy.
sie ma
speed - 2005-12-21, 21:02
Moj jedyny Skarb dostal odemnie zestaw kosmetykow do pielegnacji ciala i takiego fajnego misia, do kluczy i oczywiscie wiele wiele ciepla i milosci bo to chyba najwazniejsze
RoboCop - 2005-12-21, 21:46
| Gasper napisa/a: | | Widzę, że nie tylko ja mam problem. Jak na razie kupiłem swojej pani upatrzone przez nią perfumy, kuferek na kosmetyki i biżuterię oraz jajcarski kubek w kształcie serca (nie mogłem się oprzeć). Myślę jeszcze nad jakąś biżuterią. Dobrym pomysłem jest np. ramka z wspólnym zdjęciem... W każdym razie największą bitwą będzie pakowanie prezentów. Moja dziewczyna lubi jakieś pokrętne opakowania... Lubi pomysłowo zapakowane prezenty... |
Gasper czy Ty Jej za bardzo nie rozpieszczasz??? ja przez rok tyle nie kupuje
Gasper - 2005-12-21, 23:25
Ona wie ile kasy wyrzucam na auto Nie chcę żeby czuła się mniej doceniana niż moja beemka
Menel - 2005-12-21, 23:49
| Cytat: | | Shocked menel drinkujesz od rana Question Laughing ... no coment z tym prezentem... |
maly OT ale juz nie pije 8) i to jest wlasnie chyba moj najwiekszy prezent dla mojej laski .
duchPW - 2005-12-22, 02:03
no to jaki z Ciebie menel
nokerman - 2005-12-22, 07:23
jednej zafundowałem ciepły garaż na caałą zime
drugiej bak do pełna Pb95
mojej jedynej - komóreczke, bo ta co ją teraz ma jusz szwankuje, niejest kolorowa i wogóle
mojej następnej jedynej - krokodylka co jeździ w kółko, śpiewa i gra i światełkami mruga
i mojej jeszcze jednej jedynej - lalka barbi + szafka z ciuszkami (bo barbi to taka lalunia co sie lubi przebierać )
hmmm
chyba jeszcze każdej dorzuce po garści słodyczy i szczypcie ciepła z domowego ogniska
aha wszystkie prezenty mają wbudowane funkcje "satysfakcji gwarantowanej" 8)
Łukasz - 2005-12-22, 09:37
Mariolka masz rację - brylanty, czyli obrobione jubilersko diamenty
Ja już takowy kupiłem
A "niby Hartgje" dostanie myjnie z woskiem i pełen bak Vpower
yoshi - 2005-12-22, 10:08
Moja Zonka dostała BMW 316 '90 S4,27 teraz już jest 3,64;
po za tym perfumy, płytke i standardowo typowo kobiece wdzianko czyli bielizna to by bylo na tyle
Mariusz - 2005-12-22, 11:48
Hmmm ... ja dzisiaj idę za czymś popatrzeć dla mojej kochanki
Może coś z biżuterii, coś ze srebra, no i może jakieś kosmetyki ...
sarna1 - 2005-12-22, 14:39
| Mariusz napisa/a: | Hmmm ... ja dzisiaj idę za czymś popatrzeć dla mojej kochanki
Może coś z biżuterii, coś ze srebra, no i może jakieś kosmetyki ... |
Ma sie rozumiec ze kupisz jej co innego niz zonie .....
ja swojej zonce kupilem perfumy, jakies kosmetyki ktore chciala i jeszcze cos jej dokupie - moze jakiegos ciucha....sam nie wiem.
Mariusz - 2005-12-23, 16:50
| sarna1 napisa/a: | Ma sie rozumiec ze kupisz jej co innego niz zonie ..... |
Jeszcze żony nie mam ...
Co najwyżej dziewczyna
No i byłem wczoraj w Katowicach poszukać czegoś super. Chodziłem po centrach handlowych ok. 4 godzin i zdecydowałem się na bielizne Triumpha i taki upominek ze srebra
Zobaczymy co ona mi sprezentuje
cinek_sw - 2005-12-23, 18:47
no to ja nie będe gorszy, więc zaczynam: futro, naszyjnik, kolczyki, spodniczkę, spódnice, bluzeczkę, spodnie narciarskie, wypad w góry na narty i sylwestra......
MrKrYH_e34 - 2005-12-23, 19:50
No dobra wszystko ladnie pieknie a co ja mam siostrze kupic ma 25 lat ? pojecia nie mam co ona by chciala jak sie zapytam to bedzie przypal ... wiec doradzcie cos ..
Mariusz - 2005-12-23, 20:01
| cinek_sw napisa/a: | | no to ja nie będe gorszy, więc zaczynam: futro, naszyjnik, kolczyki, spodniczkę, spódnice, bluzeczkę, spodnie narciarskie, wypad w góry na narty i sylwestra...... |
No wiedziałem, że ktoś tu w mafii dorabia sobie
| MrKrYH_e34 napisa/a: | | ... wiec doradzcie cos .. |
Prosze bardzo: coś z biżuterii zawsze jest odpowiednie Kolczyki, naszyjniczek, ewentualnie bransoletka Ewentualnie bielizna Ale to już może być troche nie bardzo: jak brat siostrze kupuje takie coś ...
Łukasz - 2005-12-23, 20:43
Siostra ma 25 lat, nooooo...Dawaj foty Krychu
Dla siostry kupiłem bardzo ładną czarną, elegancka torebkę i nie ma bata, zeby jej się nie spodobała, ale zawsze może być jakis fajny zestaw kosmetytków dla młodej cery - np. Vichy, albo Clinique (zestawy od 80 do 500 pln), może być tez karnet do fitness clubu, karnet na basen, nowa komórka jakas mała damska -około 400-500 pln, elegancka filżanka (Rosenthal - ok. 120 pln), poduszki z futrem na kanapę - po 70 pln sztuka - sklepy Almi Decor, stojaca lampa do pokoju - ok. 200 pln - też tam, kuferek na drobiazgi - sklepy rózne, elegancki szal z jedwabiu - około 100-150 pln, rekawiczki z króliczym futerkiem - 189 pln sklep na Świetokrzyskiej Wawa, ładny polarek, seria ładnych obrazków na ścianę - Ikea - około 150 pln, śmieszna myszka do komputera - około 50pln - media markt itp., broszka do bluzki - jubiler - ceny rózne, kilka ulubionych płyt - około 100 pln, plecaczek Puma - około 100 pln,
ikilka jeszcze innych pomysłów...
Ja z pomysłami nie mam problemów żadnych
W tym roku dla narzeczonej miał być rower, rolki, kurs jazdy sportowej autem, wycieczka, a wygrał po prostu naszyjnik z brylancikiem.
Pozdrowienia i powodzenia!!!!
Mariusz - 2005-12-23, 22:24
Kup jej krem na zmarszczki, a możesz być pewien, że się nie odezwie przez tydzień
Gasper - 2005-12-23, 22:28
| Mariusz napisa/a: | Kup jej krem na zmarszczki, a możesz być pewien, że się nie odezwie przez tydzień |
Buehehehee
Albo dezodorant
MrKrYH_e34 - 2005-12-24, 10:01
Siostra ma 25 lat i nic wiecej cala uroda poszla na mnie a jej tylko rozum zostal .. niestety tak bozia podzielila wszystko hehhe Chcialem jej qpic torebke ( brazowa) ale w ta zime jest chyba moda na brazowe w sklepach wszystko brazowe ! i jak to cokolwiek wybrac jak wszystko podobne .. za chwilunie spadam cos qpic napisze co splodzilem bo narazie kupilbym wszystko i nic ..
Piotrek - 2005-12-24, 15:43
Mały ja sądze ze najlepszym prezentem jaki mógłbyś zrobic swojej Gwiazdce to pilnie wziąść się za ortografie(Patrz Temat Topicu)
Pozdro
sancho - 2005-12-24, 16:05
| MrKrYH_e34 napisa/a: | | Siostra ma 25 lat i nic wiecej cala uroda poszla na mnie a jej tylko rozum zostal .. .. |
to moze cos dlugiego czarnego i na baterie hmm
oczywiscie chodzi o nowy pilot do tv jakbys nie szczaił
Mariusz - 2005-12-24, 17:28
| Piotrek napisa/a: | Mały ja sądze ze najlepszym prezentem jaki mógłbyś zrobic swojej Gwiazdce to pilnie wziąść się za ortografie(Patrz Temat Topicu)
Pozdro |
Te ... ortograf ... wziąć, nie wziąść
MrKrYH_e34 - 2005-12-24, 18:09
hehehehehe sanho hehehe juz jej kupilem jakies sreberka i dam jej kase na jakies buty ..
widze sami polonisci na tym forum brrrr a ja nie patrze kto i ile bledow robi .. czlowiek jest tylko czlowiekiem kazdy sie myli ..
center - 2005-12-24, 23:45
wow lukasz zaskoczyles mnie ta tona mozliwosci
jednak kobiety lubia swiecidelka, zawsze to dziala najlepiej
pozdrowionka
|
|