| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - uwaga!!! link z trojanem na GG!!
SmasherE30 - 2005-12-13, 00:16 Temat postu: uwaga!!! link z trojanem na GG!! UWAGA
na GG kolo z numerkiem 9563920 przedstawia sie jako karolina z tekstem że znalazła Twoją fotke na jakimś portalu, że jesteś zaje*** i że tu masz link do jej fotki ...
NIE OTWIERAJCIE LINKU to TROJAN
może to także wystąpić z imieniem innym niż karolina i spod innego adresu
Menel - 2005-12-13, 06:34
wszystkie tego typu zaczepki to ala virusy/trojanay.dodam jeszcze cos w stylu"chciales zebym cie poinformowala jak bede przed kamerka wiec jestem.zapraszam"
eeh,ale glupich nie sieja i malolaci sie nabieraja
nokerman - 2005-12-13, 08:16
| menel napisa³/a: | wszystkie tego typu zaczepki to ala virusy/trojanay.dodam jeszcze cos w stylu"chciales zebym cie poinformowala jak bede przed kamerka wiec jestem.zapraszam"
eeh,ale glupich nie sieja i malolaci sie nabieraja |
założe sie że kliknołeś
malvbmw - 2005-12-13, 09:41
Wczoraj mialem (nie)przyjemnosc, proby rozmowy, ale moja podejrzliwosc kolejny raz mnie "uratowala"
Menel - 2005-12-13, 19:28
| nokerman napisa³/a: | | menel napisa³/a: | wszystkie tego typu zaczepki to ala virusy/trojanay.dodam jeszcze cos w stylu"chciales zebym cie poinformowala jak bede przed kamerka wiec jestem.zapraszam"
eeh,ale glupich nie sieja i malolaci sie nabieraja |
założe sie że kliknołeś |
czy to jakas sugestia do mnie?
Menel - 2005-12-14, 07:18
nie widze odpowiedzi od nokera to dodam ze jak by to byla stronka z kamerka jakiegos kolesia to baardzo chetnie .bardzo lubie takie perwersje.noker, nie masz u siebie kamerki? bo bardzo chetnie sobie popatrze
|
|