BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - BMW 3 vs VW Polo 9N TDI

Goliat - 2005-11-20, 00:10
Temat postu: BMW 3 vs VW Polo 9N TDI
Witam :wink:
Zapraszam do lektury i wypowiedzenia sie na ten temat.
Posiadam BMW i Polo. Ale co BMW to BMW a Polo to dobre jest do roboty smigac :twisted:

:arrow: http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3431

Menel - 2005-11-20, 01:03

eeeh..pisza tam ze jakies tam bmw nie dalo rady jakies tam fabi itd..
jak kierowca jest jakims lapeta i lamusem to i 200 konnym nie umie jezdzic.
wolalbym nawet zwykle e30 316 od jakiegos tam dziewczecego polo z napedem na przod i latac bokami jak sie tylko da.a da sie poniewaz pawel e30 udowonil juz to wszystkim swoja czerwona krasula ;) chyba wszystkim raczej chodzi o naped na tyl a nie jakies przednie badziewia :D

KORDI - 2005-11-20, 01:44

Szajs.....pic na wode,fotomontarz..... :twisted: :twisted:
Jak dostała jakąś zlochaną betke która już nawet 30 koni nie miała,z fotelami od Polo to niech sie nie dziwi.... :twisted: :lol:

No cóż....jeżdżą Polówkami to cóż im zostało jak nie pocieszać sie na wszystki sposoby..... :lol:

metaldaw - 2005-11-20, 09:00

a tak wałściwie to kogo obchodzą wywody na temat bmw pojawiające sie na forum dreswagena??
VinCent318iS - 2005-11-20, 12:07

no tak słuchajcie widze zę to ten sam typ czowieka ja miałem sąsiada ktory jeździł matizem i co powiedizał że jest lepszy od BMW bo popierwsze za nisko mu się siedzi i mowi ze on nic nie widzi, a druga sprawa kupowałem w tym okresie telewizor dosyć duży i ni h**a do beemmki wiedziałem że się nie zmiesci więc pożyczyłem od sąsiada(listonosza) Matiza hehe telewizor zmieścił sie na miękko ha i jeszcze wyprzedziłem najnowszego Seata Ibize na trasie, skolei mnie łyknął starszy brat DAjEWO LEGANZA. TOP SPEED(matiza) 170km/h ale na pewno licznik zawyżał, a w środku juz było czuć lekką spalenizne, przyjechaliśmy i wyszło na to że Matiz lepszy od BMW no ale to w mniemaniu sąsiada a tutaj w przypadku "cioci"
cinek_sw - 2005-11-20, 14:12

powiem wam tak szczerze że nie wiem po co te wasze wywody... zobaczcie sobie dokłdnie ich wypowiedz, są bardzo przychylni marce BMW w większości wypowiadają sie o niej pozytywnie, a 2/3 tego tematu jest o czymś zupełnie innym, wiec jak dla mnie spoko Są 8)
MrKrYH_e34 - 2005-11-20, 14:45

Jedyne co mnei zaciekawilo w tym temacie vw & BMW to zdjecie coici ktorego sie niestety nie doczekalem hehehe jest widocznie mega niezdara jak wszedzie chaczyla w bmw i musi byc mala kurka jesli do gazu nie dosiega .. miala problem ;)