BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Dobra muza :)

MrKrYH_e34 - 2005-11-07, 18:16
Temat postu: Dobra muza :)
Wg mnie na car audio jest malo wypowiedzi.. wiec umiesczam link z muzyka.. niech wypowiedza sie ludzie czy im sie podoba ten kawalek czy nie .. moze sie tu bardziej toczno zrobi .. grzes i koko na pw mi pisali ze nic sie nie dzieje wiec :!: ogladajcie oceniajcie :twisted:

http://college.big-boys.c...clubgirls1.html

KORDI - 2005-11-07, 19:37

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper........... :D :D :D :D
Muza spoko jakość tak sobie.....ale za to przecudowna oprawa graficzna......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

urbi - 2005-11-07, 20:13

bajer na calej lini :P

a tak powaznie to co to za kawalek ? :>

center - 2005-11-07, 20:21

no nareszcie ktos nagral jak wygladaja imprezki w katowicach :)
relax, dzien powszedni dla mnie :) 8) :lol:
szmapan, dziw**, koks i jacuzzi :)

Piotrek - 2005-11-07, 20:27

ale wypas :D ale i tak wole wiejskie wesela :D
MrKrYH_e34 - 2005-11-07, 20:37

hehehehehehe poprostu kocham wasze wypowiedzi :lol: filmik jest z grila ktory odbyl sie w sierpniu u mnie na dzialce .. dokladniej w salonie mojego domku wypoczynkowego .. takie lusesitki to dla kryha codziennosc hehehe .. zimne drinki i gorace kobiety to caly JA :twisted:
urbi - 2005-11-07, 21:22

mam nadzieje ze wszyscy mnie tam widza i poznaja ! tak tak to ja tam stoje i macham do was ... widzisz mnie ?
kryh tam pijany lezy w czasie 2:13 widac tylko jego nogi i miske do ktorej spawa :wink: :lol: :wink: :lol:
to byla noc ... to byl tydzien ...... a chociaz... tydzien jak co tydzien u kryha na dzialce ... mi sie juz znudzilo :P

korzuch - 2005-11-08, 07:52

yo!
Muza syf u mnie na działce leci cały dzień Mocart i jest dużo mniej gejów na imprezie :D
pozdro

KORDI - 2005-11-08, 20:32

urbi napisa³/a:
mam nadzieje ze wszyscy mnie tam widza i poznaja ! tak tak to ja tam stoje i macham do was ... widzisz mnie ?
kryh tam pijany lezy w czasie 2:13 widac tylko jego nogi i miske do ktorej spawa :wink: :lol: :wink: :lol:
to byla noc ... to byl tydzien ...... a chociaz... tydzien jak co tydzien u kryha na dzialce ... mi sie juz znudzilo :P

Urbi tak mi sie wydawało że ten kręcący tyłeczek w miniówie to Twój........... :lol: :lol: :lol: :lol:

BATMAN - 2005-11-10, 19:55

tak powinny wygladać imprezy na zlotach BMW :)
muza taka sobie ale te niunie ....eeech :)

Vindevil - 2005-11-10, 22:14

Impreza prostych chłpoków i głupich dzi....k.
(może dostanę bananarama, ale takie imprezy kojażą mi sie tylko z agencją towarzyską, dodam że takie szoł mi nie przeszkadza ale nikt z nich nie wie co to dobry styl i zabawa!!!!)

center - 2005-11-10, 22:28

no nie wiem, ja osobiscie nie mialbym nic przeciw takim imrezom, bo z tego co widze ostatnio to dziewczyny jakby mogly to by w kombinezonach pletwonurka przychodzily..no moze poza kilkoma imprezowniami, ale jakos tak mnie na nie jeszcze nie do konca stac 8) :lol: jesli wiecie o co chodzi (a nie chodzi o burdeliki)..moze kiedys nowa 7 to zmieni ;)
Grzesio - 2005-11-11, 00:17
Temat postu: Re: Dobra muza :)
MrKrYH_e34 napisa³/a:
Wg mnie na car audio jest malo wypowiedzi.. wiec umiesczam link z muzyka.. niech wypowiedza sie ludzie czy im sie podoba ten kawalek czy nie .. moze sie tu bardziej toczno zrobi .. grzes i koko na pw mi pisali ze nic sie nie dzieje wiec :!: ogladajcie oceniajcie :twisted:

http://college.big-boys.c...clubgirls1.html

Krychu, ja nic takiego nie napisałem, w dodatku moja Karolinka się zbulwersowała że jakieś "pupy" znowu oglądam na tym forum beemki i proszę o wyrozumiałość i powściągliwość w publikacjach takich filmów przynajmniej na Car Audio :!: Chyba że to będzie relacja z imprezy tego typu.
PS.
Dla tych co mają słabe łącze to i tak jest kicha, bo wszystko klatkuje i nie da się oglądać :wink:

Menel - 2005-11-11, 01:00

eee..ta z naklejka na tyleczku jest boooska :lol: dobrze ze moja nie czyta tego forum..mmm..ale mi smaczka narobil ten filmik..
ogolnie wiekszosc lasek jest niekiepska

BATMAN - 2005-11-11, 01:27

heheh jest taka opcja że jednym kliknieciem sprawdzasz wszystkie wypowiedzi danego użytkownika :)
Ps: Jak dla mnie "teledysk" rewela, a ta blondyna z brÄ…zowÄ… torebkÄ… na ramieniu jest poprostu powalajÄ…ca :)

urbi - 2005-11-11, 22:53

a tak na powaznie to fajny podklad - co to jest ?
Piotrek - 2005-11-11, 23:00

urbi napisa³/a:
a tak na powaznie to fajny podklad - co to jest ?

ten podkład to Meybeline (czy jakos tak) :D :D :D

urbi - 2005-11-11, 23:57

serio czy sobie zartujesz ?
maybeline to sa jakies tam kosmetyki i stad moje pytanie :P

Piotrek - 2005-11-12, 00:02

Urbi Ty blondynie :twisted:
BATMAN - 2005-11-12, 00:05

ja na allegro mam wystawione dobre podkłady
http://www.allegro.pl/sho....php?uid=641716
mam LOREALA i MAXFACTOR po 19,99 :lol: :lol: :lol:
dla forumowiczow znizka 15% :)

Piotrek - 2005-11-12, 00:06

NEWMARCIN napisa³/a:
ja na allegro mam wystawione dobre podkłady
http://www.allegro.pl/sho....php?uid=641716
mam LOREALA i MAXFACTOR po 19,99 :lol: :lol: :lol:
dla forumowiczow znizka 15% :)

Marcin ale z tym to chyba do działu SPRZEDAM CZĘSCI :D :D :D

BATMAN - 2005-11-12, 00:16

...no jak bym go wrzucił na czesci to by chłopcy pewnie niewiedzieli jaki to w koncu podkład jest :D
Mowisz Maybeline a ja mysle ze to cos jest z Loreala :lol:

Piotrek - 2005-11-12, 00:17

NEWMARCIN napisa³/a:
...no jak bym go wrzucił na czesci to by chłopcy pewnie niewiedzieli jaki to w koncu podkład jest :D
Mowisz Maybeline a ja mysle ze to cos jest z Loreala :lol:

Widze ze jestes królem tapety :D :D :D

MrKrYH_e34 - 2005-11-13, 12:42

Sorki grzesio masz racje takiej rozmowy nie bylo ;) ehhh to moja wyobraznia zadzialala Jesli wyszly jakies komplikacje z Kobieta to niech pisze na PW wszystko jej wyjasnie hihihi PS dobrze ze moja babeczka nei wie co ja tu wypisuje bo bym mial wtedy cieplutko